Radwańska ma ciężką drabinkę w 1/4 Chinka Li Na a 1/2 Serena....Pewnie skończy się na ćwierćfinale i zakupem nowej torebkicloner pisze:Może wreszcie Radwańska coś wygra.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 cze 2013, 19:08
Radwańska ma ciężką drabinkę w 1/4 Chinka Li Na a 1/2 Serena....Pewnie skończy się na ćwierćfinale i zakupem nowej torebkicloner pisze:Może wreszcie Radwańska coś wygra.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 cze 2013, 20:24
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 cze 2013, 20:52
Który grał bardzo dobrze. Teraz zaczął wyraźnie pękać, da się wyczuć pięciosetówkę.szefu91 pisze: Z jakimś Ukraińcem ku*wa, no... co się dzieje do uja wacława.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 cze 2013, 21:01
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 cze 2013, 21:17
szefu91 pisze: Nic tylko czekać aż wypadnie jeszcze ktoś z czołówki męskiej, najpewniej Murray lub Federer.
lisek_chz pisze:Czekam, aż Federer przegra z Ukraińcem.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 26 cze 2013, 21:17
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 26 cze 2013, 21:20
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 cze 2013, 21:31
Na pospolitego wieśniaka to Ty wyszedłeś takim wpisem. Rozumiem zaślepiałą miłość do Federera, sam jestem jego wielkim fanem i uwielbiam tenis w jego wykonaniu ale dzisiaj poza tym, że Szwajcar grał słabo i popełniał móstwo niewymuszonych błędów to trzeba Ukraińcowi oddać, że zagrał świetnie swoją grę, wielokrotnie pokazując niesamowite zagrania. Brawa dla niego. Jak komuś dzisiaj w trakcie meczu można było zarzucić brak klasy to właśnie (o dziwo) Federerowi, który walnął autową piłkę w kierunku Ukraińca i jak mecz mu się wymykał spod kontroli nie przeprosił za to jak wygrał piłkę po taśmie.szefu91 pisze:Nie sądzę. Federer zostawił mózg w szatni. Bezsensownie skraca wymiany, nie gra passing shotów a zamiast tego wali piłki wprost na Ukraińca. Do tego często popełnia niezrozumiałe błędy z forehandu, kompletnie nie kumam dlaczego. Gdyby to komentował Stopa, to nazwał by Szwajcara amatorem, i to kilkakrotnie...
Stakhovsky gra chyba mecz życia, 116 w rankingu, cztery turnieje w życiu wygrał, a tu tak sobie poczyna z Królem. Powinien był już to spotkanie przegrać w szatni.
Dodam że mnie wk*rwia jego aparycja. Z takim pospolitym wieśniakiem mi się kojarzy; koszula w kratkę, spodnie na szelki, gumowce i w pole. Denerwuje mnie też serve&volley...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 cze 2013, 21:47
Jaką?zaślepiałą miłość do Federera
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 cze 2013, 1:01
Nie mam pojęcia ale raczej nie na forum. Zresztą co to ma do rzeczy? Pisząc:szefu91 pisze:Wspominałem o tym, że denerwuje mnie wygląd i styl gry Ferrera oraz reakcje Djokovica po wygranych punktach. Gdzie wtedy byłeś?
Powinien był już to spotkanie przegrać w szatni. Dodam że mnie wk*rwia jego aparycja. Z takim pospolitym wieśniakiem mi się kojarzy; koszula w kratkę, spodnie na szelki, gumowce i w pole.

http://sjp.pl/za%C5%9Blepia%C5%82yszefu91 pisze:Jaką?zaślepiałą miłość do Federera
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 27 cze 2013, 8:20
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 27 cze 2013, 12:18
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 cze 2013, 18:50
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 cze 2013, 19:15
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 cze 2013, 19:17
Bo awans Janowicza wcale nie jest wielką sensacją - może niespodzianką(biorąc pod uwagę ranking) bo umiejętności JJ ma ogromneMichał M pisze:Nad Federerem sie ekscytowaliscie, a tu Janowicz w świetnym stylu przechodzi Almagro i nic?![]()
Brawa dla Polakabyle tak dalej, niech jeszcze Kubot zrobi swoje i naprawdę będzie szansa na polski ćwierćfinał
A Ula odpadła...
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio