Honda jeżeli trafi do nas to po 13 lipca bo wtedy CSKA gra Superpuchar z Zenitem i chcą go mieć ze sobą. Media podają, że już wszystki dogadane(w naszym przypadku nie wiele nam to mówi) i Keisuke będzie zarabiał około 2,5 mln euro na rok a rosyjski klub dostanie 1,5-2 mln euro.
Coraz więcej plotek o Ljajiciu. Wydaje mi się, ze jego transfer może oznaczac jedną z kilku opcji:
a)Następca Faraona. Co mi się nie podoba. Jeżeli sprzedajemy Stephana to ściągamy jakiegoś cracka, który z miejsca nie tylko załata dziurę po El Shaarawym ale również podniesie poziom.
b)Rywal dla Faraona w walce o pierwszą jedynastkę zarówno w ustawieniu 4-3-1-2 jak i 4-3-3, aby zmotywować go do lepszej gry.
c)Gracz do 4-3-3? Wiem, że Galliani mówił, że przechodzimy na 4-3-1-2, ale wszystko może się zdarzyć. Może to tylko zasłona dymna?
Oby udało się jakoś zaklepać Quintero, bo ma niesamowity potencjał.
Flamini ma coraz mniejsze szanse na pozostanie i w jego miejsce miałby trafić Poli. Z tym, że jak chcemy Włocha to trzeba szybko działać, bo Sampa już jest znudzona. Oni chcą Salamona, więc pewnie nie będzie wielkich problemów. Osobiście pożegnałbym się z Francuzem (w idealnym świecie zostawiłbym jego a odesłać Muntariego) i powitał Andree.
Santos sprzedał już Neymara blisko odejścia są Felipe Andreson i Rafael. Fani są zdenerwowani i lada moment ma wpłynąć 8,5 mln za Robinho i taką ofertę ma zaakceptować Łysy.