Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2013, 18:18
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 27 cze 2013, 18:36
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2013, 19:33
Akurat wypowiedzi o Faraonie by sobie darował, bo każdą kolejną na pewno nie pomaga graczowi.Lata czytasz i analizujesz wypowiedzi Gallianiego, muszę Ci przypominać, byś nie brał każdej na poważnie?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2013, 21:14
Myślisz jak Polak, a musisz myśleć jak profesjonalista.Guzik podniesie. Będzie jeszcze większy nacisk stawiany na sukcesy w meczu zamiast na rozwój. Od lat jest to samo i taka reforma niczego nie zmienia.
Masz rację, o ile nie wydarzyło się coś, o czym nie wiemy.Akurat wypowiedzi o Faraonie by sobie darował, bo każdą kolejną na pewno nie pomaga graczowi.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 cze 2013, 13:39
To IMHO chyba najbardziej prawdopodobny scenariusz. Faraon spuścił trochę z tonu (ale nie tak jak wielu twierdzi) i Galliani chce go zmotywować do cięższej pracy. Dzisiaj mniej więcej to samo co Ty napisałeś wczoraj napisał Di Marzio. Zobaczymy. Moim zdaniem Stephan będzie chciał zostać i udowodnić swoją wartość.2. Zachowanie SES zasługuje na krytykę, więc Galliani chce go zmitygować pokazując: zachowujesz się fatalnie, choć mógłbyś być tu gwiazdą, mogę Cię w każdej chwili sprzedać i zamiast bycia bogiem w ukochanym klubie będziesz jednym z wielu zagranicą poddanym o wiele większej presji;
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 cze 2013, 13:42
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 cze 2013, 13:57
Ha, ale mam źródła!Dzisiaj mniej więcej to samo co Ty napisałeś wczoraj napisał Di Marzio. Zobaczymy. Moim zdaniem Stephan będzie chciał zostać i udowodnić swoją wartość.
Możesz to rozwinąć?Wczoraj pisałem o tym, że Milan mógł maczać palce w transferze Quintero a dzisaj włoskie media to potwierdzają.
Czy tylko ja nie widzę Ljajicia w ustawieniu z dwójką napastników?Wczoraj Galliani spotkał się z Prade w Giannino. Media podały dwie możliwe transakcje - Faraon za Jovetica (IMHO mało prawdopodbne. Milan jak sprzedaj swoje gwiazdy to nie bierze graczy w zamian) oraz Emanuelson na Ljaicja. Ta druga to fantastyczna opcja.
Bez paszportu, podatny na urazy, drogi w utrzymaniu. Trzy razy nie.Jesteśmy łączeni z Vidiciem. Nie wiem jaką on ma sytuację w United (ostatnio sporo kontuzji chyba') i ile zarabia, ale zdrowy Serb to zmiejsca topowy obrońca w Serie A. Wiek jeszcze dobry na kilka lat gry zanim Vergara będzie gotowy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 cze 2013, 14:01
Wydaje mi się, że Serb to alternatywa i na lewe skrzydło w przypadku nie zmieniania systemu lub gracz mogący grać obok Mario. Nie wiem jak mu idzie gra za napastnikami, ale młody, potencjał ma na znacznie wyższy poziom niż Urby.Czy tylko ja nie widzę Ljajicia w ustawieniu z dwójką napastników?
Choć fakt, opcja lepsza choćby z punktu widzenia kapitału: dostajemy lepszego zawodnika za gorszego, Serba zawsze można przestawić na inną pozycję, Urby prochu nie wymyśli już, choć przy zeszłorocznym systemie byłby bardzo cennym zmiennikiem.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 cze 2013, 14:04
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 cze 2013, 14:05
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2013, 14:08
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 cze 2013, 10:53
Ostatnio coraz częsciej pojawiają się takie informacje i ponoć na to zdenerwował się Galliani i pewnie dlatego Allegri kilka razy posadził go na ławce. Stąd też pewnie enigmatyczne zdanie, że pogada z Faraonem jak wróci z Brazylii. Także trzeba czekać na rezultat, ale sprawa jest chyba bardziej skomplikowana. Pewnie sobie to wyjaśnią a cała sprawa to chęć wpłynięcia na gracza przez Gallianiego?Gazzetta's Alessandra Bocci writes that El Shaarawy sometimes arrived late to training, wasn't concentrated in the tactical meetings.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 cze 2013, 17:08
Nie widzisz go w ogóle w tym systemie czy jednocześnie z Faraonem (bo obaj wolą chyba grę bliżej lewej strony)?Wilmore pisze:Czy tylko ja nie widzę Ljajicia w ustawieniu z dwójką napastników?
Joveticia, Ljajiciamete pisze:Jovetica
[...]
Ljaicja
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 cze 2013, 0:30
mete pisze:Jesteśmy łączeni z Vidiciem. Nie wiem jaką on ma sytuację w United (ostatnio sporo kontuzji chyba') i ile zarabia, ale zdrowy Serb to zmiejsca topowy obrońca w Serie A. Wiek jeszcze dobry na kilka lat gry zanim Vergara będzie gotowy.
Też myślałem, że tyle będzie z Vidicia ale Serb mnie pozytywnie zaskoczył. Po tej makabrycznej kontuzji wrócił i od razu znowu wypadł na kilka miesięcy, to nie wróżyło dobrze. Okazało się jednak, że teraz chyba wszystko jest w porządku. Nemanja o dziwo po powrocie wyglądał bardzo dobrze, zagrał w 23 meczach w barwach MU tym sezonie a przecież przegapił ładny kawałek sezonu, wykurował się planowo i wydaje się, że problemy ze zdrowiem na szczęście ma już za sobą. Ferguson oszczędnie dysponował jego siłami i starał się żeby nie grał co 3 dni, za to Serb odwdzięczał się dobrą postawą na boisku. Na szczęście nigdzie się nie wybiera, w United jest kim rotować w obronie i liczę, że Nemanja będzie jednym z istotniejszych ogniw rotacji Moyesa na tej pozycji.Wilmore pisze:Bez paszportu, podatny na urazy, drogi w utrzymaniu. Trzy razy nie.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 cze 2013, 11:40
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio