Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 03 lip 2013, 21:15

mete pisze:Niestety Porto dogadało się z Pescarą w sprawie Quintero i pozyskają go najpóżniej na początku przyszłego tygodnia.
Pora obalić ten rząd. Bardzo szkoda tego gracza.

Nie podoba mi się to okno na razie, choć jeszcze nie ma co oceniać. Wiele niewiadomych - transfery się opóźniają, piłkarze którzy są niemile widziani w klubie też nie palą się do odejścia. Czekam na konkrety które powinny być w tym sezonie ze względu na eliminacje do LM szybciej niż to bywało w ostatnich. PK się skończył więc powinno się dziać więcej. Także czekam na Honde, Poliego oraz na odejście Robinho, Boatenga oraz innych kilku kłód których się będzie niezmiernie ciężko pozbyć. Mam też nadzieję, że skauci Milanu wypaczyli jakieś nowe kąski na Mundialu do lat 20.

Brak Ogbonny czy Teveza mnie nie zamartwia. Nie specjalnie oczekiwałem tych graczy, a do środka obrony są ciekawsze opcje niż murzynek z Turynu. Oczywiście nie chodzi mi o Astoriego.

Jeszcze na koniec. Warto dopisać, że Napoli się zbroi, a do Interu dołączył Thohir który w to okienko podwyższy jakoś składu Interu. Więc panie Galliani(choć nie wiem do kogo już się powinienem zwracać skoro Bunagacz ma totalnie w dupie klub) pora się ogarnąć bo nie zawsze będzie nam sprzyjało szczęście i za rok możemy nie awansować do LM.

Wróć do „Włochy”