Post Wyświetl pojedynczy post autor: zakochany1 » 14 cze 2005, 17:53
zakochany1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 cze 2005, 18:13
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 cze 2005, 18:26
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 cze 2005, 18:26
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 cze 2005, 18:39
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 cze 2005, 18:47
A jak ona okażę się abstynentką ?piotrek256 pisze:Dobra teraz na poważnie. Na początku chce Ci pogratulować wyboru miejsca gdzie podzieliłeś się swoim problemem. Myśle ,że jest tu kilku doświadsczoncy,zaprawionych w bojach meżczyzn którzy udzielą Ci kilka wartych uwagi rad.
Po pierwsze, jeśli się wstysdzisz to zalecane jest wypicie połowki na rozlużnienie a wtedy sam się zdziwisz jakie masz gadane.
Jeżeli sam nie jesteś urokliwy to zalecane jest także wypicie połówki przez dziewczyne chyba ,ze jesteś wybitnie nieurokliwy to nich walnie całą sete.
To powinno przynieść jakiś skutek. przynajmniej chwilowy.
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 cze 2005, 18:54
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 cze 2005, 18:55
To znaczy ,ze nie jest warta twoich starańkostek pisze: A jak ona okażę się abstynentką ?![]()
Nie zgadzam się z twoją opinią, myśle ,ze moje sugestie już mu pomogły.kostek pisze:Tutaj Ci nikt nie pomoże, prawdopodobnie są jakieś fora zajmujące się taką tematyką...
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 cze 2005, 18:56
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 cze 2005, 19:04
tak nie słuchak wiadomych radNie słuchak rad Mikiego
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 cze 2005, 19:28
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 cze 2005, 21:32
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 cze 2005, 21:49
Nie prawda, wszystko zależy od dziewczyny. Nikektóre pomyśla sobie tylko ,że jesteś wyjątkowo prosty i mało pomyslowy. Choc z drugiej strony w razie całkowitego zaćmienia umysłu to i kino nie jest złe.Corinthians pisze:. Wy to macie łatwiej. Prosicie Kasie żeby poszła z wami do kina i już.
To zależy jaka jest sytuacja. Są dwa warianty. Pierwszy to taki ,ze dziewczyna mieszka na tej samej wsi co ty. Zna dobrze okolice i niczym jej nie zaskoczysz to rzeczywiście nie jest najlepiej. Ale w takiej sytuacji pomyśl nad zorganizowniem wycieczki PKSem do pobliskiej gminy. Dziewczyna będzie miała frajde ,że kawałek świata zobaczyCorinthians pisze:A jeśli u mnie nie ma kina? Gdzie mam ją zaprosić? Co mam zrobić? Pokazać pole sąsiada? Jakie to on ma ładne kartofle?.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2005, 21:52
heh, zawsze możesz wziąć ją do siebie i pokazać swoje kartofleCorinthians pisze: A jeśli u mnie nie ma kina? Gdzie mam ją zaprosić? Co mam zrobić? Pokazać pole sąsiada? Jakie to on ma ładne kartofle?![]()
zakochany1: Myśle, że jak masz poniżej 15 lat to ta miłość za miesiąc Ci przejdzie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 cze 2005, 22:02
hehehefieldy pisze:heh, zawsze możesz wziąć ją do siebie i pokazać swoje kartofleCorinthians pisze: A jeśli u mnie nie ma kina? Gdzie mam ją zaprosić? Co mam zrobić? Pokazać pole sąsiada? Jakie to on ma ładne kartofle?![]()
zakochany1: Myśle, że jak masz poniżej 15 lat to ta miłość za miesiąc Ci przejdzie.
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio