Ja jebie, co ja wkleiłem. <facepalm>
Nowe koszuleczki klasyczne, takie pasują do całego Arsenalu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 lip 2013, 15:07

Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lip 2013, 13:02
Pisaleś to 31 maja a teraz nawet "poważne" plotki chodzą o tymSmashing Pumpkins pisze:Odleciał ,już widzę jak Suarez do nas pędziPiers Morgan @piersmorgan 13 min
Arsenal should offer 40m for Suarez right now. We won't, obviously, because then there would be a danger of winning a trophy.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2013, 11:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2013, 11:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2013, 11:56
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 lip 2013, 12:23

sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: makanaki » 13 lip 2013, 21:55
makanaki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2013, 22:12
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 lip 2013, 13:53
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 14 lip 2013, 14:59
kasebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 14 lip 2013, 15:13
Może być tak, że w czasach kiedy Arsenal kupował, kwoty typu 20 mln były kwotami bardzo wysokimi. Rynek się zmienił przez ostatnie lata, kiedy Wenger kupował przeważnie młodych albo niezbyt utalentowanych dla uzupełnienia składu po odejściu najlepszych. W klubie nie było kasy, bo trzeba było spłacać kredyty stadionowe i deweloperskie, a polityka finansowa zakładała balans budżetu, a nie zadłużanie się ponad miarę.fieldy pisze:Arsenal nigdy nie kupił piłkarza za 20 mln, wiec jakim cudem przed rokiem miało ich aż 3 przyjść?
kasebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2013, 17:44
wszystko fajnie, tylko że ja to wiemkasebi pisze:Może być tak, że w czasach kiedy Arsenal kupował, kwoty typu 20 mln były kwotami bardzo wysokimi. Rynek się zmienił przez ostatnie lata, kiedy Wenger kupował przeważnie młodych albo niezbyt utalentowanych dla uzupełnienia składu po odejściu najlepszych. W klubie nie było kasy, bo trzeba było spłacać kredyty stadionowe i deweloperskie, a polityka finansowa zakładała balans budżetu, a nie zadłużanie się ponad miarę.
Teraz strona kosztowa prawdopodobnie została w końcu zbilansowana dochodową (plus nowe umowy sponsorskie na miarę największych klubów PL) i można (nawet trzeba) inwestować, by ruszyć maszynę na właściwe tory.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2013, 11:32

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 lip 2013, 19:56
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lip 2013, 13:15
nie wiemEnJoy's pisze:Czy oficjalny fanshop AFC wysyła zamówione ciuchy do Polski ? Ewentualnie jaki jest tego koszt ?
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio