Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 lip 2013, 15:06
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 10 lip 2013, 16:18
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lip 2013, 12:34
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 11 lip 2013, 12:40
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 11 lip 2013, 12:40
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lip 2013, 12:44
oby nie. Czytałem kilka wiadomości łączących Brazylijczyka z Barceloną. Mówi się o kwocie 30 mln euro, co według mnie jest kwotą zaporową za młodego defensora po jednym udanym sezonie i może odstraszy zainteresowanych.Biały pisze:Niewykluczone, że transfery Benatii i Jedvaja będą oznaczały odejście Marquinhosa.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 lip 2013, 13:50
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 11 lip 2013, 14:18
A ja jestem z tych co Marcosa za 30mln. opchnął bym z usmiechem na ustach. Dla mnie brazylijczyk to jeszcze jest taki nołnejm który zagral kilkanascie meczy dobrze, a że jest 20 letnim brazylijczykiem to od razu łata złotego chłopca. Równie dobrze może grać na takim poziomie jak grał i dorównać poziomem do Silvy za czasów Milanu, a równie dobrze może w następnym sezonie popełnić dwa-trzy fatalne błędy i od razu straci na wartosci i od razu zmaleje szał na jego punkcie. Przypominam, że to pierwszy sezon Marquinhosa w Europie i jesli jest okazja sprzedac go za tak astronomiczną sumę ( w co jednak nie wierze ) to bym się nie zastanawiał.Diamen23 pisze:oby nie. Czytałem kilka wiadomości łączących Brazylijczyka z Barceloną. Mówi się o kwocie 30 mln euro, co według mnie jest kwotą zaporową za młodego defensora po jednym udanym sezonie i może odstraszy zainteresowanych.
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 11 lip 2013, 14:34
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 11 lip 2013, 14:37
Dla Barcy to nie problem w wywaleniu takiej kupy hajsu na niewiadomą jaką jest Marquinhos. My oszczędzamy tylko na dobrych graczach i oferujemy śmieszne kwoty na nich.Diamen23 pisze:oby nie. Czytałem kilka wiadomości łączących Brazylijczyka z Barceloną. Mówi się o kwocie 30 mln euro, co według mnie jest kwotą zaporową za młodego defensora po jednym udanym sezonie i może odstraszy zainteresowanych.Biały pisze:Niewykluczone, że transfery Benatii i Jedvaja będą oznaczały odejście Marquinhosa.
Mam nadzieję, że młody zostanie w Serie A.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 12 lip 2013, 20:07
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: makanaki » 12 lip 2013, 20:26
makanaki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 lip 2013, 22:56
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: makanaki » 13 lip 2013, 21:44
I oddała 50% praw za Ciro Immobile dla Torino, w którym spędzi on kolejny sezon. Niezrozumiałe.(L)oczkerson pisze:Kolejny Chorwacki talent w Serie A! Genoa kupiła Vrsalijko.
makanaki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 lip 2013, 12:00
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio