Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 20 lip 2013, 10:08
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 20 lip 2013, 10:19
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 lip 2013, 10:38
zamiast fergusona można podstawić kloppa albo heynckesaa ja sobie daje rękę uciąć, że gdyby sytuacja dotyczyłą fergusona to cały piłkarski światek by mówił tylko o tym przez tydzień, przez tydzień wysyłal mu sygnały wsparcia, byłoby to głownym niusem na każdym portalu (nawet pozasportowym) i o żadnym sparingu z jakimś śmiesznym polskim klubem by nikt nie wspomniał.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 20 lip 2013, 10:40
A ucinaj sobie co chcesz, kogo obchodzi Twoja ręka. To zabawne, że najwięcej do powiedzenia i najbardziej oburzeni są ci, którzy z Barceloną nie mają nic wspólnego, a w Gdańsku nie planowali i nie będą w najbliższym stuleciu. Szkoda, że nie napisałeś "fakt autentyczny" zamiast "prawda". Wiedziałbym, żeby brać Twoje posty za niepoważne.BaSSu pisze:Daje sobie rękę uciąć, że gdyby Barcelona miała jutro zagrać z jakimś mocnym, znanym rywalem, to by tego meczu nie odwołali. Taka jest prawda.
I teraz ja pytam jakie wykorzystanie okazji? Z tego co słyszałem w info, mówili że Barca zapłaci odszkodowanie - to naturalne, ustalają teraz termin kolejnego meczu, najpewniej w I składzie, a nie z "samym Messim".BaSSu pisze: Po prostu jak dla mnie to było wykorzystanie okazji i tyle.
Brzmisz jakbyś pisał z Gdańska.misio pisze: barcelona kolejny raz udowodnila ze to cos mniej niz klub
Właśnie coraz głośniej o nim. Niestety myślę, że to będzie właśnie on.Professor Chaos pisze:Byle tylko nie Luis Enrique.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 20 lip 2013, 11:59
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2013, 12:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lip 2013, 12:08
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lip 2013, 12:08
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 20 lip 2013, 12:10
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 20 lip 2013, 12:37
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 lip 2013, 12:54
Rabij o MartinoGerardo Martino, aż dziw bierze, że ma dopiero 50 lat! Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki odmienił Newell’s Old Boys z ligowych outsiderów w kandydatów do mistrzostwa. Jeśli przypomnimy sobie jego osiągnięcia w poprzedniej pracy z Paragwajem (drugie miejsce w eliminacjach do mundialu w RPA, ćweirćfinał na samym turnieju i to bez kapitana i lidera ekipy Cabaniasa oraz odsuniętego od ekipy asa Benfici Cardozo, wreszcie finał Copa America 2011) to mamy obraz człowieka gotowego do przejęcia niejednej ekipy na Starym Kontynencie.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 20 lip 2013, 14:49
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 lip 2013, 14:49
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 20 lip 2013, 14:54
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 lip 2013, 15:00
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin