Ciekawa sytuacja ale chciałbym zweryfikować czy aby na pewno nie siedzi teraz w Mediolanie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lip 2013, 11:44
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 lip 2013, 11:51
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2013, 12:25

mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 lip 2013, 12:32
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lip 2013, 14:17
Nie jest to możliwe, wczoraj w sieci pojawiły się zdjęcia z jego zakupów w Mediolanie, kupował nowe auto czy coś.Powiedzcie mi czy treningi są już wznowione po przerwie, bo wczoraj w nocy wuja do mnie dzwonił z Manchesteru roztrzęsiony jakby zniósł jajo że Balotellego widział w sklepie. Kumpel nawalony, ponoć klepał go po plecach i dał mu tyskiego a czarny tylko się brechał zrobił poruszenie w sklepie i odjechał po chwili białym bmw z jakąś klientką.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2013, 14:45
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lip 2013, 16:13
hehe dzisiaj gadalem z tym kumplem mojego wuja co tam był i mówił że podjechali dwoma samochodami, a ten drugi był w kolorze moro, i faktycznie sprawdziłem że Mario ma Bentleya w takim kolorze. http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... T-car.htmlWilmore pisze:Nie jest to możliwe, wczoraj w sieci pojawiły się zdjęcia z jego zakupów w Mediolanie, kupował nowe auto czy coś.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2013, 16:26
mete
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lip 2013, 11:43
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lip 2013, 14:49
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lip 2013, 19:28
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 lip 2013, 21:24
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 lip 2013, 21:45
Nic odkrywczego. Od kilku dni się mówi o tym, że przy pomocy sponsora możemy go ściągnąć. Jednak jestem przekonany, że do nas trafi już teraz. Chciałbym żeby to nastąpiło przed poważnymi sparingami.mete pisze:Galliani powiedział, że Honda przyjdzie w styczniu chyba, że sponsor nam pomoże bo jest drogi...
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lip 2013, 7:30
Robinho będzie pełnił rolę nowego transferu, bo w tamtym sezonie grał mało. Galliani potwierdził.Ciekawi Mnie też jaką będzie pełnił rolę w nowym sezonie.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio