Nic odkrywczego. Od kilku dni się mówi o tym, że przy pomocy sponsora możemy go ściągnąć. Jednak jestem przekonany, że do nas trafi już teraz. Chciałbym żeby to nastąpiło przed poważnymi sparingami.mete pisze:Galliani powiedział, że Honda przyjdzie w styczniu chyba, że sponsor nam pomoże bo jest drogi...
Ktoś w temacie Interu napisał, że 2 mln euro to nie jest wcale tak mało jak nam się może wydawać. Życie to nie gra - 2 mln piechotą nie chodzi. Rozumiem to oczywiście jednak szkoda, że ściągamy Trakotre który wiadomo, że od razu będzie nie wypałem. Straciliśmy na nim ok 2,5 mln euro. Więcej niż nam brakuje do Hondy. Dopóki nie od uczymy się brać takich wynalazków to nie ma opcji, żeby Milan wyszedł finansowo do przodu. W moim odczuciu już wychodzimy od równego roku(czyt. początku lipca 2012). Licząc wszystkie transfery(na których pewnie jesteśmy "lekko" do przodu), prawa do transmisji, LM itd. Jednak nie zdziwiłbym się gdyby Berlu(lub ktoś z jego rodziny) skąpił jeszcze bardziej i brał część dochodu dla rodziny/siebie bo trudno uwierzyć, że klub o wielkiej renomie na świecie ma takie finanse. Nie wiem w co gra Galliani z tym Hondą, ale jeszcze 2 lata temu staraliśmy się ściągnąć Hamsika.
Wracając do tematu Robinho nie chce mi się wierzyć, że będzie zarabiał mniej niż 3 mln euro. Maksymalnie się zgodził na obcięcie pensji o 1/3. Ciekawi Mnie też jaką będzie pełnił rolę w nowym sezonie. Dalej jest to gracz o nie przeciętnych umiejętnościach i myślę, że jakby w rundzie wiosennej grał wiele minut Nianga to nie mielibyśmy horroru ze Sieną tylko wcześniej zapewniony awans. Ja jednak chciałbym, żeby odszedł. Nie jest nam na dzień dzisiejszy potrzebny tak jak np. rok temu. Niestety po fiasku z Santosem zostają tylko Kebaby bo trudno uwierzyć, że zainteresuje się nim inny klub którego będzie na niego stać(pensja rzecz jasna).
Myślałem, że o Eriksenie są to jedynie nic nieznaczące plotki jednak myliłem się. Pisze o tym wiele mediów. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trochę inna pozycja niż Ljajić, ale bardziej pewna transakcja. Podobno jesteśmy dogadani z samym graczem. Czyli mam 2 standardy transferowe. Wypożyczenie z opcją wykupu oraz dogadanie się z samym graczem i to byłoby na tyle
Nic się nie zmieniło. Dalej najbardziej liczę na odejście Boatenga. Możemy dostać ciekawego gracza w jego miejsce.
Wiadomo coś o odejściach Vili, Emanuelsona, Nocerino oraz właśnie Boatenga