Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1140

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
kasebi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 22 lip 2013, 14:49

fieldy pisze:Pewnie jako zastępstwo dla Gerwazego. 21mln to sporo - nasz rekord transferowy, więc lepiej by był tego warty
Zaczynają od rekordu za niezbyt znanego (jeśli to prawda) - oby to było potwierdzenie dużych transferów graczy klasy światowej (mam tu na myśli na Rooney'a, a może i Suareza, no i Cesca).

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 lip 2013, 15:04

Czy Ty serio wierzysz w to co piszesz, w sensie zaklepanego i olanego Fellainiego, czy tez nadciagajace transfery Cesca / Rooneya / Suareza? Jesli tak to gratuluje optymizmu :)

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 22 lip 2013, 15:18

Już widzę ,jak za 20 letniego brazylijczyka dajemy 21 mln futnów i przy tym bijemy rekord transferowy.Nie żebym go nie chciał ,ale to nierealne i Wenger wszystko zdementował(chociaż z Cazorla była podobna sytuacja).

kasebi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 22 lip 2013, 15:23

Relacjonuję to co słychać na TT, dobiegające z różnych stron (nie kopiujących swoich wiadomości). Wygląda to niepokojąco nieprawdopodobnie, jednak bardzo chciałbym aby to była prawda:-)
Nie śledziłem TT podczas ostatnich okienek, więc nie mam porównania. Na razie nie zadziało się nic, co by przekreśliło te pogłoski (np. Rooney w Chelsea), oczywiście poza sceptycyzmem wynikającym z porażek ostatnich okienek.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 22 lip 2013, 15:29

kasebi - nie bierz wszystkiego co piszą na Twitterze na poważnie -fajnie się o tym czyta ,ale to w większości bzdury :) Ja liczę tylko na jakiegoś defensywnego pomocnika ( Luiz Gustavo ,ale też w to za bardzo nie wierzę) i jakiś napastnik(Higuain ,choć wolałbym Benteke albo Michu) + może jakiś młodzian jeszcze.

kasebi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasebi » 22 lip 2013, 15:37

Głowa mówi - niemożliwe. Serce - byłoby wspaniale, gdyby okazało się to prawdą :D Wiem, że mogę łykać plotki, grzechy młodości początkującego fana Twittera (choć dość zaawansowanego wiekowo).
Będę wrzucał jednak, co tam dalej na TT słychać.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 22 lip 2013, 15:38

Takie tam pierdololo: >>>
I ciekawa rzecz:
Cazorla vs Fabregas: Apps 38-32. Goals 12-11. Assists 11-11. Chance created every 35-46 mins. Pass acc 87%-89%. Average duels won 69%-57%.
Zważając na ligę, pozycje na której obaj panowie grali i kompanów do wykańczania akcji Fabregas od Cazorli nie różni się praktycznie niczym, choć powszechnie wiadomo, że to dwa różne typy zawodników.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2013, 17:12

.MgM. pisze:Świetny jest ten Zelalem.
16latek takie piłki posyła, już go do młodego Ceska porównują
tutaj asysta
miał jeszcze jedną fajną piłkę do Akpoma dzisiaj, ale ten nie wykorzystał.

Awatar użytkownika
.MgM.
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 22 lip 2013, 23:07

fieldy pisze:16latek takie piłki posyła, już go do młodego Ceska porównują
Na przedsezonowych sparingach błyszczał tak ostatnio 16-letni Jack Wilshere, więc nie zapeszając może coś z tego będzie :)

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 22 lip 2013, 23:15

Bernard niby deal done ,ale nie uwierzę jak nie zobaczę go w koszulce AFC.Potrafi go ktoś w miarę opisać ,bo niestety kojarze go tylko z filmików na yt i trochę z pucharu konfederacji?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2013, 23:35

ja wiem tylko, ze mały jest- 162cm wzrostu .... i ze lubi imprezowac

oto dowód
Obrazek

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 lip 2013, 23:40

Smashing Pumpkins pisze:Bernard niby deal done ,ale nie uwierzę jak nie zobaczę go w koszulce AFC.Potrafi go ktoś w miarę opisać ,bo niestety kojarze go tylko z filmików na yt i trochę z pucharu konfederacji?

20-letni, ofensywny pomocnik, grający też na prawej i lewej pomocy, z Atletico Mineiro. Poluje na niego kilka klubów z Europy. Wyceniany na 15-17 mln euro. Pominięty w reprezentacji Brazylii do lat 20 w 2011, kiedy Brazylia wygrywała MŚ i MAmPd. Nie dostał powołania na igrzyska olimpijskie. Ale Felipao wziął go na Puchar Konfederacji. Świetny drybler, dobry strzał z dystansu, do tego pracuś i cwaniak jednocześnie! Bardzo szybki z piłką, szybko podejmuje decyzje. W zachodniej Europie powinien być wyśmienitym graczem! Filigranowa sylwetka i wielkie serce do walki. Wyraźnie „urósł” u boku Ronaldinho. Trener Cuca pozwala mu na wiele chociaż ostatnio wyrósł mu konkurent – Luan. Szczęściem dla Bernarda w klubie jest Ronaldinho, a szeryfami w szatni są Gilberto Silva i Rever. Piłkarz ma więc znakomitą szansę aby w tym sezonie stać się gwiazdą ligi i przy okazji nie stracić kontaktu z rzeczywistością. Niestety, może się okazać, że jeszcze latem pójdzie w ślady Neymara i wyjedzie do Europy. Podobnie jak w przypadku Neymara i Lucasa, miałem przyjemność komentować jego pierwszy mecz w lidze. Nie ukrywam, że jestem fanem tego kapitalnego zawodnika!

http://www.radiobrazylia.pl/brasileirao ... -talentow/

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 lip 2013, 13:05

Joel Campbell na wypożyczeniu w Olympiakosie. Moim zdaniem fatalna decyzja, chłopak świetnie radził sobie w Hiszpanii i przejście do Grecji jest krokiem w tył. To już lepiej było zostawić go z pierwszym zespołem jako zastępca Gervinho.

Awatar użytkownika
.MgM.
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 28 lip 2013, 17:05

sickstick pisze:Joel Campbell na wypożyczeniu w Olympiakosie. Moim zdaniem fatalna decyzja, chłopak świetnie radził sobie w Hiszpanii i przejście do Grecji jest krokiem w tył.
Liga słabsza, ale sam Olympiakos to mocny zespół, który będzie grał w Lidze Mistrzów, także nie wydaje mi się żeby to był krok wstecz.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 lip 2013, 17:12

Tyle tylko, że w wypożyczeniu nie chodzi o to żeby go wypromować, ale o to by go ograć. Uważasz że 6 spotkań w LM zrekompensuje mu mijanie ogórków z Grecji przez resztę sezonu? Transfer do Olympiakosu - owszem, jednak wypożyczenie w celu ogrania się - zdecydowanie nie. Taki Ryo mijał w lepszej, holenderskiej lidze rywali jak tyczki, zaś w Anglii nie potrafi sobie poradzić. Przyzwyczajenie Jeola do poziomu ligi greckiej to fatalna decyzja - tym bardziej, że po udanym sezonie w Hiszpanii można było kuć żelazo, póki gorące.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”