FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1785

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 lip 2013, 15:28

Wszyscy zawodnicy mają się stawić 29 lipca, więc teoretycznie do Gdańska powinni przyjechać pełnym składem. Zobaczymy. Jeśli rzeczywiście tak będzie to jakaś mała rekompensata jest od klubu dla kibiców. Jest jakaś szansa, że zobaczą Iniestę, Xavi'ego, Sergio, Alvesa itd., a nie Barcę B.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 lip 2013, 15:46

Chaos Ty na serio z tym Mancinim??!!

Nawet w żartach tak nie wypada!!

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 lip 2013, 16:20

Emerald pisze:Chaos Ty na serio z tym Mancinim??!!

Nawet w żartach tak nie wypada!!
Nie no, ironicznie rzuciłem. Tak czy siak kandydatury mediów mi się nie podobają. Już rzeczywiście Bielsa byłby lepszym wyborem.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 492

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 lip 2013, 16:40

Professor Chaos pisze:W Polsce już byłby lament, że ktoś niezdąży bo zaplanował sobie przyjazd na godzinę przed meczem :lol:
Jeżeli porównujesz to do odwołania mecz z Lechią to tylko potwierdza, że jesteś tym kim za kogo cię uważam.

Nie zdziwiło mnie odwołanie mecz z Lechią. Przecież Lechia dla Barcelony jest tak ważna jak dla Polski Wyspy Owcze. Gdyby to stało się przed meczem z Bayernem to żadnego odwołania meczu nie byłoby. Różnica w zarobku między dwoma spotkaniami jest widoczna - klasa rywala oraz ilość pieniędzy jaką może dostać klub za rozegranie meczu. Myślę, że klub będzie próbował zmyć plamę i 30 lipca wyjdzie podstawową jedenastką. Osoby które jechały całą Polskę będą mieć problem z przyjazdem 30 lipca na mecz. Wiadomo - wtorek, dzień w którym ludzie pójdą do pracy(chęci też zrobią swoje). Jednak myślę, że przyjdzie max. ok 1000 osób mniej niż miało przyjechać w sobotę.

Cieszcie się, że u was prezydent jest wybierany co kilka lat. Ominie was tak sytuacja którą ma teraz Milan, że sępią każdego centa. Myślę, że jakby Rossell mógł panować tyle co Berlu w Milanie to skończyłoby się tak, że za 2 lata cieszylibyście się jakby do was przychodzili gracze na poziomie Afellay'a, a każdy piłkarz miałby swoją cenę(czyt. byłby do kupienia).

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2391

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 lip 2013, 16:57

zgadzam sie, ze przesadzili z tym odwolaniem meczu, ale trudno pisac, ze olali polaczkow, skoro najwiecej na tym stracila sama barca - wizerunkowo i pewnie finansowo, a zdecydowali sie przyjechac w pierwszym wolnym terminie, i to w mocniejszym skladzie. zadebiutuje miedzy innymi neymar

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 lip 2013, 17:01

Gdyby to stało się przed meczem z Bayernem to żadnego odwołania meczu nie byłoby.
gdyby nie chodziło o barce i tito tylko u mu i fergusona to nikt by nie pluł jadem na anglików i cała europa by do dzisiaj kciuki trzymała za leczenie szkota.

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 22 lip 2013, 18:50

Marca poinformowała, że nowym trenerem Barcy został Gerardo Martino. :)
Ostatnio zmieniony 22 lip 2013, 19:00 przez SobolPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 lip 2013, 18:59

Masakracja :suicide:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 lip 2013, 19:00

ja się nie zdziwię jak za chwile jakaś gazeta poda że Hiddink zostanie nowym szkoleniowcem Katalończyków, w końcu rozwiązał kontrakt z Anzy

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 lip 2013, 19:16

coco pisze:ja się nie zdziwię jak za chwile jakaś gazeta poda że Hiddink zostanie nowym szkoleniowcem Katalończyków, w końcu rozwiązał kontrakt z Anzy
Np tu :lol:
http://sport.wp.pl/martykul.html?cat=1750&wid=15834501

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lip 2013, 21:32

Obiło mi się coś o uszy, że kupujecie Thiago Silvę, w przeciwnym kierunku idzie Pique + 15mln.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 22 lip 2013, 22:10

cloner pisze:Obiło mi się coś o uszy, że kupujecie Thiago Silvę, w przeciwnym kierunku idzie Pique + 15mln.
Ściema.
PSG have officially let Barcelona know that they will reject every attempt to hold talks on the transfer of centre back Thiago Silva.
Info podane przez RAC1.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lip 2013, 22:16

Panowie trzeba przyznac ze ten wybor to jak dla mnie ryzyko. Gosciu jest nolnejmem spoza Europy. Nie zna klubu tym bardziej mlodych pilkarzy. Raczej do klubu nie przyciagnie zadnego nowego zawodnika mam tu na mysli T. Silvy. Ciekawic moze fakt kogo personalnie bedzie chcial zostawic a kogo sprzedac. Transfery do klubu to moga juz byc tylko last minute i mam nadzieje ze nie bedzie kupowac szrotu z Ameryki.
Generalnie odnosze wrazenie ze ^%&*(60 Rosell do konca zniszczy spuscizne poprzednika i znowu wrocimy do poziomu dobrego europejskiego sredniaka. Jeszcze mamy dyrektora Zubiego co nawet nie potrafi przeczytac kontraktow zawodnikow. Badzmy realistami. Czolowka ucieka nam szybciej niz my zaczelismy deklasowac rywali 5 lat temu. Bayern w srode nas zgwalci 4 albo jeszcze wyzej. Obecnie jestesmy w czarnej dupie a najgorszym jest fakt ze nie widac swiatelka w tunelu.

Zeby nie bylo pesymistycznie, Tacie (tak mozna odmienic?) moze sie udac bo poprzednia poprzeczka a mam tu na mysli Tito nie zawisla zbyt wysoko pomimo rekordowej zdobyczy punktowej. Istnieje tez szansa ze ten autorski projekt trenera bedzie przypisany Rosellowi niczym Pep Laporcie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 lip 2013, 23:09

Szkoda, że będzie trener z zewnątrz z nowym spojrzeniem i być może sposobem gry. To grozi niebezpiecznymi zmianami w sekcie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”