Playstation - temat ogolny - Strona 12

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Playstation 3 - temat ogolny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2013, 1:09

Tomusmc pisze:Szczerze? Gry rujnują kieszeń, a znalazłem aukcję gdzie ojciec odsprzedał grę syna (rzekomo syn w nią już nie gra ;) ) za 30zł więc się skusiłem bo na nową bym musiał wydać w okolicach 150 - 200 zł standardowo. Jak do mnie przemówi to kupię 2k14 bo Fify osobiście mam powoli dość. Nie mówię, że przenoszę się na NBA, ale nie mam zamiaru póki co kupować nowej piłeczki

NBA 2k13 jest w RTV Euro AGD za 150 zł nówka - bodajże w MM było nie dawno za 110-120 :) Trzeba szukać :P Moim zdaniem warto dołożyć :) Choć z drugiej strony za jakiś 2-3 miechy zacznie się seryjne wysprzedaże gier na PS3- w sumie już są ale akurat te trudno i rzadziej kupowane w tym roku i poprzednich :)

Sam natomiast zastanawiam się nad Grid 2 za 150 zł właśnie w RTV Euro ale chyba jeszcze poczekam - gdy Codemasters szybko tanieją także może się wstrzymam :)

Kupujecie PS4 na premierę czy macie zamiar się wstrzymać i przeczekać czy jakiś szajs z błędami nie wypuszczą :P

Ja mam wplanie jeszcze kupić w tym roku właśnie Grida 2,FiFA 14 i może się jeszcze szarpnę na III część Batmana...Ciągle myśle nad The Last US ale ta gra raczej nie prędko stanieje ale tutaj jest alternatywa - seria Uncharted :D
A resztę hajsu odpuszczę na nową konsolę :P

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 25 lip 2013, 1:41

Tomusmc pisze:Szczerze? Gry rujnują kieszeń, a znalazłem aukcję gdzie ojciec odsprzedał grę syna (rzekomo syn w nią już nie gra ;) ) za 30zł więc się skusiłem bo na nową bym musiał wydać w okolicach 150 - 200 zł standardowo. Jak do mnie przemówi to kupię 2k14 bo Fify osobiście mam powoli dość. Nie mówię, że przenoszę się na NBA, ale nie mam zamiaru póki co kupować nowej piłeczki
Na allegro można dostać NBA 2k13 za 74 zł, tyle, że angielską wersję. Sprawdzone źródło, bo kupiłem bodaj za 150, gdy normalnie w sklepach po 200-230 chodziło.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lip 2013, 11:19

ddemon pisze:Kupujecie PS4 na premierę czy macie zamiar się wstrzymać i przeczekać czy jakiś szajs z błędami nie wypuszczą
Ja czekam. 8) Myślałem, żeby od razu kupić 4 w preorderze, ale jakoś mi się to nie widzi :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 lip 2013, 14:48

rekinho pisze:
Szczerze? Gry rujnują kieszeń, a znalazłem aukcję gdzie ojciec odsprzedał grę syna (rzekomo syn w nią już nie gra ;) ) za 30zł więc się skusiłem
gdzie kupowałeś? bo takie uzasadnienie jest typowe dla oszustów :D
Z Allegro, dzisiaj przyszła więc wszystko w porządku ;)

Jak już powiedziałem, kupiłem ją bo była za psie pieniądze, a jak mi się spodoba to się szarpnę na 2k14 ;)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lip 2013, 16:25

Na jakich TV macie konsole? Chodzi mi o ilość cali :)

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 25 lip 2013, 17:06

Ja mam 50 :D

Pytanie, bo jestem zielony, dlaczego warto kupić czwórkę?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 lip 2013, 17:10

bartbuks pisze:Na jakich TV macie konsole? Chodzi mi o ilość cali :)
42 ziom. Rekinho i reszta ekipy - gramy wieczorem w NBA 2k13 ?
tylerdurden pisze:Ja mam 50 :D
Prawdziwy tylerdurden pieprzył kapitalizm i takie wielkie telewizory 8)

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 lip 2013, 17:17

ja teraz gram quick match team-upy, mozna wbic razem w lobby i byc razem w druzynie, kozacko sie gra, chyba ze trafi sie w druzynie jakiś mgiggs, ktory nie podaje

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 lip 2013, 17:27

Moze ktos chce zagrac w fife 13 wieczorem , zobacze czy coś potraficie :lol:

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 25 lip 2013, 17:32

myhalek_acm pisze:Moze ktos chce zagrac w fife 13 wieczorem , zobacze czy coś potraficie :lol:
NighthawkX7 ;)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2013, 17:34

Ja gralem przeważnie na 32 i przejście na 47 cali jest katastrofalne - minie trochę czasu,gdy umiejętności wrócą :D
Właśnie skończyłem grać przed chwilą w FIFĘ 13 a w NBA 2K13 z jakieś 1,5 miecha nie grałem a i tak byłem słaby także nawet się nie rzucam na głęboką wodę :P

Kurde miałem w planie podczas urlopu pozdobywać trochę jakieś trofiki w Sports Champions 1 lub 2 ale jakoś się nie chce ruszać :haha:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lip 2013, 18:04

Bo nie wiem, czy kupić 47, czy ponad 50 cali. Na forum hdtv wszyscy ględzą, że ponad 50 cali i że to nigdy nie jest za dużo...

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2013, 18:30

bartbuks pisze:Bo nie wiem, czy kupić 47, czy ponad 50 cali. Na forum hdtv wszyscy ględzą, że ponad 50 cali i że to nigdy nie jest za dużo...
Obojętnie gdzie wejdziesz,przeczytasz - wszędzie im więcej tym lepiej - i jest w tym jakaś logika - bo sam mam 47 cali od maja i choć rodzina,znajomi mówią(jaki wielki ekran jak w kinie itd) to i tak żałuje się,że nie kupiłem jeszcze większy :lol: Ale kupiłem taki na ile mnie obecnie było stać :)
Jak coś to nie żałuj - a jak szukacie teraz oszczędności powiedzmy na lodówkę bądź inne rzeczy to jednak warto zaoszczędzić ten tysiak a mieć te 3 cm mniejszy tv :P Po prostu zależy jaki budżet :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lip 2013, 18:44

ddemon pisze: Po prostu zależy jaki budżet
Kwestia tego, że pierw chciałem kupić 32 cale, do mojego kawalerskiego pokoju w domu. Wiosną wprowadzimy się z Magdą do drugiej części domu, gdzie TV będzie w dużym salonie. Obecnie chciałem te 32cale postawić w swoich 12mkw, gdzie do tej pory urzędowałem i na razie tutaj będziemy się gnieździć. Potem miałem wziąć 42 cale, potem 47, a teraz to już sam nie wiem. Powiedzmy że do 4 tys to dam za tv, ale to max :P Choć za 2 dni może mi się zmienić :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2013, 19:07

bartbuks pisze:
ddemon pisze: Po prostu zależy jaki budżet
Kwestia tego, że pierw chciałem kupić 32 cale, do mojego kawalerskiego pokoju w domu. Wiosną wprowadzimy się z Magdą do drugiej części domu, gdzie TV będzie w dużym salonie. Obecnie chciałem te 32cale postawić w swoich 12mkw, gdzie do tej pory urzędowałem i na razie tutaj będziemy się gnieździć. Potem miałem wziąć 42 cale, potem 47, a teraz to już sam nie wiem. Powiedzmy że do 4 tys to dam za tv, ale to max :P Choć za 2 dni może mi się zmienić :P
Zacznijmy od tego,że musiałbyś byc w 100% określony jaki budżet a nie że za 2 dni może Ci się zmienić :P Bo jakby nie patrzeć TV nie kupujesz dla hecy tylko na jakiś pewien okres użytkowania(koniec gwarancji :lol: )
Potem musisz patrzeć na bajery,które Ci najbardziej będą służyć - Aplikacje Smart no i 3D czy ci konieczne potrzebne a jeśli tak to pasywne czy aktywne w budżecie do 4 tys przeważnie pasywne - nie mnie to oceniać,które lepsze na pewno biorąc koszty pasywne jest tańsze pod każdym względem(zarówno tv jak i okulary)...No i najważniejsze jak długo będzie chodził Plazmy niby zżerą więcej prądą niż LED-y...

Ja byłem prawie od początku zdecydowany jaki kupuje żę to musi być LED Panasonic(brałem pod uwagę jeszcze LG ale zostałem przy swoim I wyborze),musi mieć jednak te 3D aktywne - a potem brałem pod uwagę ilość cali - wybrałem 47 ale pisałem nie stać mnie było na 55...Moim zdaniem możesz nawet nie odczuć różnicy między 47 a 50 calami :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”