Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 lip 2013, 22:14
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 30 lip 2013, 22:18
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2013, 22:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 30 lip 2013, 23:01
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 lip 2013, 23:04
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 lip 2013, 23:14
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 lip 2013, 23:50
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 31 lip 2013, 1:28
Jakby jego zatrudnili to już chyba nic by mnie nie zdziwiłoemdżej pisze:Nikt chyba nie pisał, że Górnik testuje Włocha z polskimi korzeniami grającego na siódmym poziomie ligowym we Włoszech?Wprawdzie wypadł tak, że ma marne szanse na angaż, ale sam fakt zaproszenia na testy zakrawa na kpinę. Podobnie jak fakt, że dwa lata temu dostał zaproszenie na konsultację kadry U-19.
OpaMichael Bemben wraca do Niemiec
Były obrońca Górnika Zabrze Michael Bemben w nowym sezonie najprawdopodobniej zagra w niemieckim Wuppertaler SV.
37-letni Niemiec po trzech latach gry w Zabrzu ogłosił, że kończy karierę z powodu odnawiającej się kontuzji kolana. Ostatecznie jednak Bemben, który posiada także polskie obywatelstwo, zdecydował się na powrót do kraju, w którym spędził większość swojego życia.
- Już od pierwszego dnia tutaj czułem się bardzo dobrze i będę dzielić się swoim doświadczeniem z młodszymi zawodnikami. Nie widzę siebie jako kogoś w rodzaju mentora, ale chciałbym być wzorem do naśladowania - powiedział Bemben. Jego nowa drużyna w zeszłym sezonie zajęła 15. miejsce w grupie zachodniej niemieckiej Regionalligi i nowy sezon rozpocznie w Oberlidzie Dolnej Nadrenii (piąty poziom rozgrywkowy). WSV czeka jeszcze na dokumenty, które mają dotrzeć z Polski.
źródło: 90minut.pl
Niby Prezes w meczu z B-B udowodnił,że jednak mu się chce - ale moim zdaniem był to efekt warunków panującychJovan Kostovski nie dla Górnika
Nie ma już tematu transferu do Górnika Jovana Kostovskiego - donosi "Przegląd Sportowy". Napastnik, który strzelił w poprzednim sezonie 22 gole dla Vardaru Skopje i został królem strzelców ligi macedońskiej, nie zasili zabrzan. Klub nie ma wolnych środków na podpisanie kontraktu. Pieniądze będą, gdy uda się sprzedać Prejuce'a Nakoulmę. Kostovski nie zamierza jednak czekać - pisze gazeta.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2013, 14:36
Okazuje się, że nie tylko w ekstraklasie. Moja pierwsza myśl po przeczytaniu tego newsa to "niech idzie do Championship". Myślę, że taki walczak by pasował. I rzeczywiście taka opcja jest w tej chwili najbardziej prawdopodobna.emdżej pisze:Kolejna głupota w Wiśle. Nie ma jak całkowicie rozwalić parę Sobolewski - Wilk. Ciekawe gdzie teraz trafi Wilk, bo chętnych w Ekstraklasie na jego usługi znajdzie na pewno bez problemu. Może zainteresuje się nim Lubin, bo nowy trener chyba nie będzie takim sabotażystą jak Hapal, żeby wystawiać na okrągło Bilka.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 31 lip 2013, 14:47

NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 lip 2013, 14:49
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2013, 15:23
Nie wiem jaki klub. Info z TT Ćwiąkały. Teraz nie mogę znaleźć tego tweeta, ale było to coś w stylu: "prawdopodobnie Championship, menedżer jest w trakcie załatwiania transferu".emdżej pisze:Jaki klub Championship wchodzi w grę i skąd takie informacje? Nic nie mogę na temat znaleźć.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 lip 2013, 15:52
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2013, 15:57
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 31 lip 2013, 15:58
emdżej pisze:Stępiński w Norymberdze, Skorupski w Romie, Wszołek w Sampdorii, Pawłowski w Maladze, Grunt w Bradze, Klemenz w Valenciennes, Michalski w Mechelen. Trzeba przyznać, że dość sporo transferów młodych Polaków do ciekawych klubów.
Biały
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio