Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 31 lip 2013, 16:07
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 lip 2013, 16:11
Biały pisze:Podobno Jankowski
Podobno tak, ale zmiana trenera, więc może temat poszedł w odstawkę?SobolPL pisze:A on czasem nie jest już dogadany z Zagłębiem ?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 lip 2013, 16:13
Powiem wręcz, że żaden tak szybko nie doczeka się debiutu w pierwszym zespole. Ale jakiś potencjał w nich widzą w tych klubach, do których ich sprowadzono z myślą o przyszłości. Może będą się ogrywać na wypożyczeniach, może w rezerwach, ale może kiedyś któryś dostanie szansę i wykorzysta jak choćby Zieliński.Cris7 pisze:Z drugiej strony o żadnym nie możesz powiedzieć, że powinien z miejsca wejść do składu swojego nowego zespołu.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 31 lip 2013, 16:17
SobolPL pisze:Tylko kwestia klubów pozostała do uzgodnienia ceny.
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2013, 17:14
Myślę, że jakby hajs z Lubina się zgodził, to by im nie robiło czy idzie do Zagłębia czy do Jupiler.Biały pisze:SobolPL pisze:Tylko kwestia klubów pozostała do uzgodnienia ceny.
Najwidoczniej oferta Zagłębia nie była wystarczająco wysoka skoro Ruch jeszcze jej nie przyjął. Zresztą sytuacja jest pewnie podobna do tej Piecha gdy Niebiescy nie chcąc wzmacniać ligowego rywala za wszelką cenę próbowali sprzedać go za granice.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 lip 2013, 17:18
Podobno Ruch chciał za niego większą sumę niż to co proponowało Zagłębie, lecz Niebieskim bardzo zależy, aby odciążyć budżet i wytransferować Jankowskiego gdziekolwiek. W Zagłębiu mógłby z 4 lata polenić się, a w Jupiler jak nie będzie zapierdalał, to go odpalą.Cris7 pisze:Myślę, że jakby hajs z Lubina się zgodził, to by im nie robiło czy idzie do Zagłębia czy do Jupiler.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 31 lip 2013, 17:46
Nie zgadzam się. Gdyby oferta belgijskiego klubu wynosiła mniej więcej tyle co ta Zagłębia to wątpię żeby Jankowski został w Polsce.Myślę, że jakby hajs z Lubina się zgodził, to by im nie robiło czy idzie do Zagłębia czy do Jupiler.
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2013, 18:30
Nie znam go osobiście, ale sprawia wrażenie gościa, który chętnie posiedzi na ławce za dobre pieniądze.bartbuks pisze:Podobno Ruch chciał za niego większą sumę niż to co proponowało Zagłębie, lecz Niebieskim bardzo zależy, aby odciążyć budżet i wytransferować Jankowskiego gdziekolwiek. W Zagłębiu mógłby z 4 lata polenić się, a w Jupiler jak nie będzie zapierdalał, to go odpalą.Cris7 pisze:Myślę, że jakby hajs z Lubina się zgodził, to by im nie robiło czy idzie do Zagłębia czy do Jupiler.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 sie 2013, 11:35
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 sie 2013, 16:03
Eee ale mam nadzieje, ze nie wygryzie mlodego Strausa, ktory ze Slaskiem zagral prawdziwy koncert i widac, ze drzemie w nim spory potencjal.Lewy obrońca z Gruzji Giorgi Popchadze został piłkarzem Jagiellonii. Ostatni sezon spędził w drużynie FC Baku.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 sie 2013, 19:23
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sie 2013, 22:01
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 02 sie 2013, 7:57
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 02 sie 2013, 9:32
Dodatkowo Tomasz Włodarczyk twierdzi, że Mateusz Cetnarski najbliższy sezon może spędzić na wypożyczeniu w Podbeskidziu.NoName1989 pisze:Marek Wasiluk ma dziś przejść testy medyczne i podpisać kontrakt z Widzewem.
P47ryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 02 sie 2013, 11:49
NoName1989
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio