Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
siona
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 16 cze 2005, 14:00

Co sadzicie o tym co teraz sie dzieje w Lechu?? Dokladniej chodzi o spekulacje ze ma odejsc Mowlik, Lasocki, Gajtkowski, Scherfhen, Sasin, Piatek i nie ma jusz Jakubowskiego. Mi troche by ich bylo szkoda bo to naprawde dobrzy zawodnic. Fajnie ze zostal Michniewicz ale jednak wolal bym kogos innego tylko nie nia ma kapuchy choc to moze sie znimic bo podono jakis polski inwestro chce wejsc w lecha i i jakis zagraniczny tylko czy oni wiedza o dlugach :(.

A juz w niedziel meczyk w Intertoto byle nie narobili wstytu jak z Terekiem.

pozdrowka

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 16 cze 2005, 17:48

Też jestem ciekawy który z piłkarzy odejdzie a kogo powitamy na Bułgarskiej.Ja tez słyszałem że mają odejść Mowlik, Lasocki, Gajtkowski, Scherfhen, Sasin, Piatek oraz Zakrzewski moze niedługo grac w Arce.Ciekawe jakie będą wzmocnienia.
A co do meczu Intertoto ,myślę że wystarczająco się przygotują na pokonanie Azerskiej drużyny.Zobaczymy w niedzielę.
Pozdrawiam Kibiców LECHA POZNAŃ oraz KANII GOSTYŃ.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 cze 2005, 19:56

Jeśli ci piłkarze odejdą, co wyżej Maciek wymienił, Lech będzie poważnie osłabiony. Jednak nie powinni mieć problemów z pokonaniem zespołu z Azerbejbedżanu, ale przecież cuda się na tej ziemii zdarzają... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 17 cze 2005, 0:42

Mam tylko nadzieję, że Scherfchen zostanie wraz z Lasockim i Sasinem, przecież ci piłkarze są Lechowi bardzo potrzebni, a np. słabo grający w tym sezonie Mowlik sra się, że nie dostaje siana i chce odejść. Skoro ma takie nastawienie, to niech odchodzi z Kolejorza. W innej drużynie będzie pewnie wymiatał, bo tak to już u nas jest. Z klubu ktoś odchodzi jako zawodnik niby dobry, ale gra jak ciota, a jak odchodzi, to staje się zawodnikiem kluczowym drużyny przeciwnej. Tak jest np. ze Ślusarskim. Lech musi się odbić od dna i potrzebni są sponsorzy, którzy pozwolą zarządowi na wypłaty dla pilkarzy w terminie i dzięki którym będzie można dokupić paru wartościowych piłkarzy.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 03 lip 2005, 20:33

RC Lens - Lech Poznań 2-1 ...bramki : 18'Jussie, 44'Gillet, - 66'Gjtkowski ...nie jest zle, myslalem ze bedzie gorzej bo wkoncu Lens to znana firma a w Kolejorzu ostatnio bywało róznie. Sa duze szanse na awans wystarczy wygrac u siebie 1-0 .... łatwo sie mowi trudniej zrealizowac :wink: spore zainteresowanie towarzyszyło temu spotkaniu, mecz oglądało 23.499 kibiców (ok. 200 z Poznania) ciekawe jak bedzie u nas...

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 10 lip 2005, 20:23

No i dzisiaj Lech przegrywa z RC Lens 1-0 i niestety żegna się z rozgrywkami o Puchar Intertoto, a szkoda, bo gdyby wygrali z lepszą drużyną to może uwierzyli by w siebie i...

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 14 lip 2005, 17:53

Szkoda Lecha momentami prezentowal niezly futbol bardzo dobre spotkanie rozegral Sasin moze byc objawieniem rundy jesiennej.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 19 lip 2005, 18:49

Pozdrowienia dla kibiców Lecha,witam po dłuższej nieobecności na forum.
Jestem ciekawy jak Lech zagra w nowym sezonie,czy będzie się liczył w walce o mistrzostwo albo o puchary czy bedzie w miejscach spadkowych.Jestem pewien ze Lech będzie się dobrze spisywał w tym sezonie.Co do Dwumeczu z Lens dobrze zagrali szkoda ze nie strzelili bramki w Poznaniu,ale trafili na bardzo dobry zespół.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2005, 21:01

maciejdas26 pisze:Pozdrowienia dla kibiców Lecha,witam po dłuższej nieobecności na forum.
Jestem ciekawy jak Lech zagra w nowym sezonie,czy będzie się liczył w walce o mistrzostwo albo o puchary czy bedzie w miejscach spadkowych.Jestem pewien ze Lech będzie się dobrze spisywał w tym sezonie.Co do Dwumeczu z Lens dobrze zagrali szkoda ze nie strzelili bramki w Poznaniu,ale trafili na bardzo dobry zespół.
Vhyba niemożliwośćią jest aby Lech walczył o mistrza - straciliśmy kilku ważnych zawodników (Scherfchen, Bugała, Reiss i Piątek - kontuzje) a kogo zyskaliśmy :?: 34 latniego Iwana - więc nie wydaje mi się ayśmy walczyli o wyższą lokatę niż 7-8 /niestety / :cry:

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 19 lip 2005, 21:50

a co sie stało Scherfchenowi ??? nic nie słyszałem o jakiejs jego kontuzji albo o transferze .... podobno był w kregu zainteresowan kilku klubów ekstraklasy ale pozostanie w Lechu. A co do Reissa to jego kontuzja nie jest taka straszna i bedzie grał. Tak wszyscy straszyli ze Lech sie posypie a odszedł tylko Jakubowski, Lasocki i Bugała ... co jak co ale to nie byli az tak ważni i niezastąpieni zawodnicy zeby rozpaczac, w obecnej sytuacji finansowej Lecha myslałem ze bedzie o wiele gorzej a jednak nie jest tragicznie, nie sprzedali całej podstawowej 11 ... a podobno rozmowy ze sponsorami wchodzą w decydującą faze wiec nalezy jakos przebrnąc ten trudny okres ... potem musi byc tylko lepiej. A co do Iwana to mysle ze moze on byc bardzo przydatny dla Lecha, jest bardzo doswiadczony i mlodsi mogą sie od niego wiele nauczyc .... pozatym jak przychodzil Świerczewski to tez ludzie mowili ze sie nie sprawdzi a teraz ..... jest najwiekszym walczakiem na boisku i nawet ci co mają po 20 lat tyle nie biegają co on i mysle ze podobnie bedzie z Iwanem .... oni mają serce do gry.

Wojtass
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtass » 20 lip 2005, 21:54

Tak ja mam nadzieje ze w lechu bedzie tylko lepiej...szkoda troche Piatka..mam nadzieje ze te informacje o jego chorobie sa troche na wyrost i pomoze lechowi w lidze:P

Wojtass
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtass » 20 lip 2005, 21:55

a wlasnie!Jak myslicie jak Kolejorzowi pojdzie w tym sezonie?Ja obstawiam ze ze spokojem sie utrzymaja...beda mysle w 8:P

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 21 lip 2005, 0:37

"W sobotę podaliśmy szokującą wiadomość, że Waldemar Piątek (26 l.) może już nigdy nie zagrać w piłkę. Niestety, jest to coraz bardziej prawdopodobne. U bramkarza poznańskiego Lecha lekarze podejrzewają żółtaczkę, która wyklucza wysiłek fizyczny – pisze Super Express.

Piątek uznawany jest za duży talent, był już powoływany do kadry Pawła Janasa. Jeśli wróci do futbolu, to dopiero po terapii, która potrwa od pół do półtora roku. Chyba że ostatnie badania, którym jest teraz poddawany, niespodziewanie okażą się dla niego optymistyczne."

...nie myslałem ze to az tak poważne, szkoda chłopa mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 21 lip 2005, 21:45

Lech powinien zakończyc sezon gdzieś w środlu tabeli ale pilka nożna jest na tyle nie przewidywalna iz wszystko sie moze zdarzyc ale realistycznie patrząc
to na mistrzostwo Lech nie ma szans.Obrona nie wyglada za dobrze lepiej jest za to pomoca i atakiem.Świerczewski Iwan Sasin Reiss Gajtkowski Nawrocik na nich bedzie opierac sie gra.Ja życze Lechowi wszystkiego najlepszego . [/list]

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 29 lip 2005, 16:36

mam pytanie do ,,większych,, kibiców lecha: czy w dzisiejszym spotkaniu z arka :evil: zagra M.Mowlik?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”