Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 sie 2013, 13:40
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2013, 13:45
Powiem Ci, że coś w tym jest. Moja przyjaciółka brała rok temu psa ze schroniska i byłam tam z nią. Tak beczałam na widok każdego, że mnie facet musiał wyprowadzićrekinho pisze:co do tych zwierząt - maksymalnie jestem wrażliwy na ich krzywdę, nigdy bym nie wspomógł finansowo bidula (z tych dzieciaków i tak w 95% wyrosną jakieś [ch**] niedobre, w sumie 90% ludzi takich jest) a na schronisko zdarzało się przelać jakieś hajsy. no i nigdy do takiego schroniska bym nie poszedł, bo później do końca życia by mi sie widok tych biednych zwierzątek za kratami śnił. tak samo jakbym miał do wyboru uratować przed pędzącym samochodem psa albo człowieka to bym wybrał psa.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 sie 2013, 13:49
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2013, 13:50
No, mnie akurat ich los też dotyka. Jako dziecko zajmowałam się opieką nad wróblami i do tej pory miło to wspominamBiały pisze:Jak widzicie np zdechłego ptaka to też was tak bierze na wzruszenia? Poważne pytanie.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 sie 2013, 13:55
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 06 sie 2013, 13:57
W sumie do tej pory jeszcze jednego ptaka hodujeszfutbolowa pisze:No, mnie akurat ich los też dotyka. Jako dziecko zajmowałam się opieką nad wróblami i do tej pory miło to wspominamBiały pisze:Jak widzicie np zdechłego ptaka to też was tak bierze na wzruszenia? Poważne pytanie.
Sędzia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 sie 2013, 13:59
Uważaj, żebyś nie został rozjechany lirycznie.Mvb jak ktos.z.natury jest zly to mozerozjechac twojego psa ?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 06 sie 2013, 14:02
Sędzia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 sie 2013, 14:04
Twój suchar chyba jednak lepszy.W sumie do tej pory jeszcze jednego ptaka hodujesz
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 sie 2013, 14:09
He, ja miałem kiedyś taką akcję, że jakiś pies gonił gołębia ze złamanym skrzydłem i go trochę poszarpał, a potem zagryzł. Akurat byłem z moja i on złapała focha za to, że nie interweniowałem (a wszystko działo się kilkanaście metrów dalej, więc nawet jakby skoczył, to bym nie zdążył). Cały dzień miała pretensje, takie dobre serducho ma.Biały pisze:Jak widzicie np zdechłego ptaka to też was tak bierze na wzruszenia? Poważne pytanie.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 06 sie 2013, 14:12
Sędzia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 sie 2013, 16:19
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 sie 2013, 16:51
zarzucisz zdjęciem?lisek_chz pisze: - Jestem bardzo przywiązany do mojego ulubionego klubu (mam tatuaż z jego symbolem)
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sie 2013, 17:03
Wrzucał już kiedyś, tu masz:Dudek pisze:zarzucisz zdjęciem?lisek_chz pisze: - Jestem bardzo przywiązany do mojego ulubionego klubu (mam tatuaż z jego symbolem)
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 sie 2013, 17:42
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio