Dokładnie, a już hitem jest spanie ze zwierzętami w jednym łóżku, czy nauczenie ich siedzenia na kanapach.bartbuks pisze:Jestem przeciwnikiem trzymania zwierząt w domu. Szczególnie w bloku.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 06 sie 2013, 19:46
Dokładnie, a już hitem jest spanie ze zwierzętami w jednym łóżku, czy nauczenie ich siedzenia na kanapach.bartbuks pisze:Jestem przeciwnikiem trzymania zwierząt w domu. Szczególnie w bloku.
P47ryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 sie 2013, 19:52
P47ryk pisze:czy nauczenie ich siedzenia na kanapach.
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 sie 2013, 20:01
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 20:04
Z Twoimi tripami to [ch**] wie, co z Tobą kima w łóżkurekinho pisze:nie wyobrażam sobie, żeby zwierzak nie kimał ze mną w łózku
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2013, 21:09
Przecież są różne rasy - jedne nadają się na podwórko, inne nie. Nie bez przyczyny niektóre klasyfikuje się jako "kanapowe"bartbuks pisze:Jestem przeciwnikiem trzymania zwierząt w domu. Szczególnie w bloku.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 21:13
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 sie 2013, 21:34
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 21:36
Tak, szczególnie taki Labrador, który uwielbia ruch i musi cały dzień spędzić w dusznym mieszkaniu, bo pańcio w pracy...rekinho pisze:no tak, bo piesek czuje sie bezpieczny w czterech scianach i sobie smacznie spi
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 sie 2013, 21:37
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 sie 2013, 21:50
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2013, 22:02
Ale czemu od razu generalizujesz? Uważasz, że wszyscy właściciele psów zapieprzają od rana do nocy i zamykają swoje zwierzaki w czterech ścianach na całe dnie?bartbuks pisze:Tak, szczególnie taki Labrador, który uwielbia ruch i musi cały dzień spędzić w dusznym mieszkaniu, bo pańcio w pracy...rekinho pisze:no tak, bo piesek czuje sie bezpieczny w czterech scianach i sobie smacznie spi
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 22:04
Nie generalizuję, tylko zwracam uwagę na to, że w miastach też istnieje problem ze zwierzętami.futbolowa pisze:Ale czemu od razu generalizujesz? Uważasz, że wszyscy właściciele psów zapieprzają od rana do nocy i zamykają swoje zwierzaki w czterech ścianach na całe dnie?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2013, 22:14
Nie no, oczywiście, że tak. Tam, gdzie dotąd mieszkałam, miałam po sąsiedzku kobietę, która wynosiła swojego psa pod pachą, stawiała go pod drzewkiem i jeśli siknął, niosła go dalej, krążąc po osiedlu i zbierając ploty, a jeśli nie - rzucała go pod następny krzaczek i tak w kółko.bartbuks pisze:Nie generalizuję, tylko zwracam uwagę na to, że w miastach też istnieje problem ze zwierzętami.futbolowa pisze:Ale czemu od razu generalizujesz? Uważasz, że wszyscy właściciele psów zapieprzają od rana do nocy i zamykają swoje zwierzaki w czterech ścianach na całe dnie?
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 lut 2015, 23:35

futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 lut 2015, 23:35

futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio