Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 09 sie 2013, 13:11
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 09 sie 2013, 13:13
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 sie 2013, 13:15
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 sie 2013, 13:17
No właśnie sam jesteś ciekaw jak ja zareaguję, ale jesli miałbym do wyboru szlagier z udziałem Bayernu, a mecz np. Legii z CSKA wybrałbym chyba to pierwsze (zależeć będzie jednak od układu gier i sytuacji w tabeli)Biały pisze:Męczyć? Serio wolisz jakieś Bayerny od pierwszych od 17 lat mecżów polskiej drużyny w LM?
E: Śląsk z Sevilłą raczej bez szans. Strasznie słabe losowanie.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Huayra » 09 sie 2013, 13:21
Na nc+ będzie można pewnie wybrać, jednak ja tak samo jak Ebi wolał bym obejrzeć starcie dwóch kluczowych dla europejskiej piłki klubów.Ebi pisze:No właśnie sam jesteś ciekaw jak ja zareaguję, ale jesli miałbym do wyboru szlagier z udziałem Bayernu, a mecz np. Legii z CSKA wybrałbym chyba to pierwsze (zależeć będzie jednak od układu gier i sytuacji w tabeli)
Huayra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 09 sie 2013, 13:22
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 sie 2013, 13:22
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Huayra » 09 sie 2013, 13:30
Już nawet nie mówię o ulubionych klubach bo mój akurat nie gra w Lidze Mistrzów ale mecz Real - Juve albo Bayern - United wolałbym obejrzeć od meczu Legii.czarny_samael pisze:I nie ma co się dziwić, każdy z nas chętniej obejrzy klub któremu kibicuje na pierwszym miejscu. W Polsce mogę być za Legią, ale ogólnie będę oglądał United tak, czy inaczej.
Huayra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 09 sie 2013, 13:32
eloupikniqtu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 09 sie 2013, 13:33
No to miałbyś problem bo 98% widzów przed TV woli obejrzeć Polską drużynę, a jak chcesz miec wybór to masz ncHuayra pisze:Już nawet nie mówię o ulubionych klubach bo mój akurat nie gra w Lidze Mistrzów ale mecz Real - Juve albo Bayern - United wolałbym obejrzeć od meczu Legii.czarny_samael pisze:I nie ma co się dziwić, każdy z nas chętniej obejrzy klub któremu kibicuje na pierwszym miejscu. W Polsce mogę być za Legią, ale ogólnie będę oglądał United tak, czy inaczej.
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 09 sie 2013, 13:45
P47ryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2013, 15:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 09 sie 2013, 15:02
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2013, 15:07
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 sie 2013, 16:29
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited