Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 sie 2013, 11:31
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 10 sie 2013, 20:06
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2013, 7:07
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 sie 2013, 8:39
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 11 sie 2013, 10:13
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 sie 2013, 10:18
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2013, 10:43
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 11 sie 2013, 16:27
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2013, 16:48
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 11 sie 2013, 18:13
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2013, 19:10
Bonusy za wygranie ligi francuskiej. Chyba, że już je zapłacili.PSG czasem nie wisi nam kasy jeszcze za naszą dwójkę, chodzi mi o bonusy za mistrzostwo i takie tam?
Rok temu i dwa lata temu też wszyscy szumnie zapowiadali, że będą wielkie transfery pod koniec okienka a skończyło się na De Jongu (gracz kapitalny, ale dzięki prośbą Baśki Łysy dostał 3 bańki na niego) oraz Nocerino i Aquilanim dwa lata temu. Teraz wszyscy szumnie zapowiadają, że w przypadku awansu do LM będą większe transfery a ja się obawiam, że znów z wielkiej chmury będzie mały deszcz.Za mało czasu zostało i za dużo szrotu zostało, nie wierze(albo sam siebie oszukuje) w jakieś cuda pod koniec okienka, ale z oceną wstrzymam się do końca.
Lepiej nie tracić na niego kasy, bo to nie jest piłkarz nawet na ławkę Milanu. Mamy Petagne i basta.Raiola zaproponował nam Jonathasa z Pescary i znów byłbym wdzięczny bardziej rozeznanym za dwa słowa o tym grajku.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 11 sie 2013, 20:40
Dlatego się nie napalam, uważam że najpierw trzeba koniecznie odpalić paru graczy- Antonini(jeśli docelowo ma grać tam Urby) Traore, Nocerino, Boa.Teraz wszyscy szumnie zapowiadają, że w przypadku awansu do LM będą większe transfery a ja się obawiam, że znów z wielkiej chmury będzie mały deszcz.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2013, 22:28
Mi się marzy, aby przynajmniej jeden z nich zrobił coś takiego jak De Sciglio w zeszłym sezonie. Stał się graczem pierwszego składu grającym na wysokim poziomie. Najlepiej jakby to był Vergara lub Saponara, bo na ich pozycjach potrzebujemy graczy na wczoraj. Fajnie by było jakby kilku z nich zagrało sezon taki jak Niang na początku rundy wiosennej lub Faraon w pierwszym sezonie, czyli pokazali duży potencjał i dawali możliwość rotacji.Marzy mi się by Cristante eksplodował, tak samo jak Petagna i Niang oraz Verghara z Saponarą.
Dla mnie mercato byłoby świetne gdyby przyszedł Honda, Ljajic, środkowy obrońca i lewy obrońca o czym już od dawna pisze. Na pozycję środkowego obrońce widziałbym Sakho lub Martinsa Indiego ze wskazaniem na młodszego Holendra. Obaj młodzi a już doświadczeni za rozsądną pieniądze i dodatkowo mogący przykryć lewą obronę.Dlatego się nie napalam, uważam że najpierw trzeba koniecznie odpalić paru graczy- Antonini(jeśli docelowo ma grać tam Urby) Traore, Nocerino, Boa.
Gdyby przyszedł Sakho lub jakiś ŚO na pierwszy skład, za w/w trójkę jeden solidny pomocnik, no i Honda, Ljajic to raczej marzenie, wtedy uznam mercato za naprawdę udane.
Tylko IMHO granie 4-3-1-2 spowoduje, niestety mało gry, bądź loan dla Nianga i mało minut po powrocie Pazzo dla Petagny,skoro ma grać tam SES, więc osobiście wolę pozostanie przy 4-3-3 lub po dograniu wreszcie Hondy lub Ljajicia 4-2-3-1, Robinho jest dość uniwersalny więc pokryć może 2/3 pozycje w ataku, no i jeszcze Saponara na którego liczę.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 11 sie 2013, 22:35
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2013, 22:40
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio