Gdzie porównywac Van Persiego do Henrego przecież to różnica conajmnie dwóch klas!!!!!!
Chociąz muszę przyznać żę Titi ma wodogłowie(żart)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 cze 2005, 12:12
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 12:21
Napisałeś że van Persie nie jest fenomenalny dlatego (po części) że gra w arsenalu, czyli - uważasz że każdy zawodnik Arsenalu traci na wartości bo gra dla KanonierówRossi pisze: Nie lubie londyńczyków ale to nie znaczy że ich zawodnicy nie moga byc fenomenalni!
Gdzie porównywac Van Persiego do Henrego przecież to różnica conajmnie dwóch klas!!!!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 cze 2005, 12:37
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 18 cze 2005, 12:46
Taa a Arsenal jest przeciętnym klubem... przeciętnym klubem moze być np. Wisełka, Portsmouth. W końcu Kanonierzy są wicemistrzami AngliiRossi pisze:Typie to był ŻART. A ty sie tak tego czepiłeś były inne kryteria pod które podciągalęm że van Persie nie jest fenomenem bo czy fenomen większośc sezony przesiaduje na ławce a przeciętnym arsenalu?
Więc jeśli według ciebie van Persie jest fenomenem to kim jest Henry. Zakładając że fenomen to któs wybitnie uzdolniony i lepszym od fenomena nie da się być. Bo chyba nie śa to równorzędni zawodnicy.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 12:49
jak wg ciebie Arsenal to jest przeviętny klub - to chyba nie można z toba prowadzić dyskusji.Rossi pisze: większośc sezony przesiaduje na ławce a przeciętnym arsenalu?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 cze 2005, 15:15
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 16:14
2 razy lanie?? śmiech na saliRossi pisze:Dla mnie Arsenal jest przeciętny oczywisicie w stosunku do MU![]()
![]()
Wiem co napiszesz więc nie pisz o megafuksiarskim FA Cup i o 2 miejscu w lidze![]()
bo w sezonie dostalisicie 2 razy lanie
![]()
Van Persie fenomen to Ronaldinho albo Henry kim są kosmitami ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 cze 2005, 18:53
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 cze 2005, 19:15
Widze że się co do ciebie nie pomyliłem jesteś strasznie ograniczony.Rossi pisze: Dobra widze że z tej wyminay zdań nic nie będzie Robin Van Persie jest Fenomenem bójcie się golkiperzy Premiership nadchodzi fenomenalny gwałciciel
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 cze 2005, 19:59
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 cze 2005, 20:45
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 cze 2005, 12:58
Ja już przedstawiałem swoje argumenty tylko najwidoczniej do ciebie nie trafiły.fanfci18 pisze:Chodzi mi o to że gdy kończą ci się argumenty wyzywasz piłkarza od gwałcicieli, wcześniej pisałes że arsenal jest przeciętny i piłkarze grający w arsenalu sa o klase gorsi.
Van Persie nie jest przeciętnym piłkarzem ale fakt jest taki że fenomenem nie jest.Ale wsród młodych piłkarzy się wyróznia.
Dlatego tak napisałem że jesteś ograniczony.POZDRO
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 19 cze 2005, 15:46
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 19 cze 2005, 15:57
Od kiedy Rooney gram w Manchesterze City?Alkoholiko pisze:Rooney z Manchesteru City
Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 20 cze 2005, 21:56
dino marino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio