O futbolu na luzie... - Strona 1507

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 sie 2013, 13:33

Stano sobie zwykłą reklamę na plecach Kałużnego zrobił i tyle. Zresztą to nie tylko moja opinia. Jakby chciał mu naprawdę pomóc, to najzwyczajniej w świecie, by do niego wykręcił i zapytał, czy 1. potrzebna mu pomoc, 2. czy były zainteresowany powrotem do piłki.

Radek był fajnym piłkarzem, jak na polskie warunki unikatowym, ale jeśli mam być szczery, to gówno mnie obchodzi, że rozwalił kasę i nie potrafił jakoś konkretnie zainwestować. Każdy jest kowalem własnego losu, a on przez lata miała siana jak lodu, więc łezki nie uronię.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8682
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2013, 13:34

Podzielam Twoją opinię Duchu. Kasy zarobił Kałużny tyle, co ja nie będę widział do końca życia (nie mówiąc o tych w pracy :lol: ), zawalił, popełnił jakieś błędy życiowe, to teraz musi je naprawić. A Stanowski kolejny raz się kompromituje.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 sie 2013, 16:24

Weszło :lol:

Jeśli ktoś ma czas niech porówna sobie blizniacze sytuacje Lewandowskiego i swego czasu Zurawskiego.Jak weszło wtedy broniło Maćka a jak teraz jedzie po lewym.

Tekst o Kałużnym to szczyt błazenady i kompromitacji.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 sie 2013, 16:34

Już widzę jak ten skurwysyn stanowski jest nieskazitelny i nie popełnił w życiu żadnego błędu. Pluje mu w twarz.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 sie 2013, 16:41

Stanowski to tak pie***li ze az glowa boli, na pilce to on sie ch*ja zna a j**ie wszystkich jak leci, czego sie nie robi dla popularnosci ja pluje na cale weszlo, kazdy glupi moze sobie zrobic "Fakt" pilkarski i napierd**ac w byle kogo.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 sie 2013, 16:57

A idź w [ch**] pan panie Lebiedź... :? Teraz Weszło założy siatkę dziennikarskich skautów, będą śledzić emerytowanych piłkarzy i sprawdzać kto co robi?

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 sie 2013, 16:59

Żenadka. Warszawska żenadka.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 sie 2013, 17:45

Nisko, bardzo nisko. Nigdy nie lubiłem weszło i raczej nigdy już nie polubię, kilka razy pisałem dlaczego i nie będę się powtarzał. Tutaj jednak mamy coś nowego. Koleś, który jakiś czas temu walnął głośny (i całkiem słuszny) tekst o zeszmaceniu mediów zalewających nas bzdurami sam szmaci się nieprzeciętnie (nie po raz pierwszy zresztą) i próbuje naprawiać na siłę życie człowieka, który o to nie prosi zarazem kompromitując go przed całą Polską i robiąc z niego życiowe zero. W tej chwili Stanowski nie wygląda mi na człowieka walczącego o coś lepszego a jedynie takiego, który gdzie tylko może szuka rozgłosu i taniego poklasku.

Z tego co wiem Kałużny nie płacze po mediach jak mu źle i nie jest umierający. Żyje spokojnie tak jak sobie na to zapracował poza Polską ale weszło jako portal z misją pokazuje, że potrafią nie tylko niszczyć ludzi ale i czasem pomogą. Nie wiemy co tam u Radka, z tego co dziennikarzyna napisał, on też nie wie, zobaczył zdjęcie i zrobił z Kałużnego, który pracuje w magazynie człowieka przegranego, na życiowym dnie, któremu trzeba za wszelką cenę pomóc. Dlaczego? Bo był niezłym piłkarzem i grał w reprze, która nic nie wygrała. Dlatego powinien z tego tytułu mieć jakąś wygodną robótkę w środowisku i dostawać kilka tysi za siedzenie na tyłku. Mniejsza o kompetencje i predyspozycje, tak powinno być i koniec. Jak to się ma do walki ze skostniałą polską piłką gdzie przez lata walczono z układami? Po prostu komedia.

Pomijam już takie banały, że jak chciał komuś pomóc to zamiast człowieka upokarzać publicznie, robić z niego życiowe 0 i namawiać żeby żebrał o pomoc w weszło (ten apel aby się zgłosił do nich) wystarczyło zadzwonić i zapytać czy może coś dla Kałużnego zrobić jeśli uważa, że to emerytowany piłkarz pracujący w firmie przewozowej najbardziej potrzebuje pomocy. Dzisiejsze tłumaczenie równie żałosne jak cała ta sprawa. Kliknięcia się zgadzają, rozgłos jest? Jest. I tylko żal pokolenia kibiców wychowujących się na weszło i patrzących z uwielbieniem na ten portal, który ma się za lepszy od innych a prezentuje poziom, na którym Stano umieścił Kałużnego przed całą Polską.

Tutaj w pierwszej kolejności nad sobą powinien się zastanowić redaktor i zapamiętać złotą zasadę, że jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to lepiej po prostu się nie odzywać. Chyba, że właśnie na taki efekt liczył, jak tak to pogratulował.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 12 sie 2013, 18:49

Wtrącę się i ja.

Nie rozumiem po co ten cały raban nad tekstem niejakiego Stanowskiego.Przecież o to mu chodziło,a Wy sami napędzacie tą machinę.Im więcej zamieszania tym sprawa ciągnąć będzie się dłużej.
Szkoda tylko Kałużnego,bo jak chłop teraz musi się czuć czytając to wszystko?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 sie 2013, 19:01

Marca znów pisze o Pawłowskim. Według nich - Bartek wyjdzie w pierwszym składzie na Valencię i zdobył już zaufanie Schustera.
Dajesz Bartek !

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 12 sie 2013, 19:49

Wyciekła piłka na najbliższe MŚ.

Obrazek

eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 sie 2013, 19:52

.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 0:26 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 sie 2013, 20:50

Jeżeli to nie fejk, to tragedia... Brzydka, brzydka, BRZYDKA! I w dodatku klejona, nie szyta... W ostatnich latach to tylko piłki na EURO były naprawdę dobre, nie wspomnę o świetnej "gęsiej skórce" na piłce Europass'08. Do dziś zresztą mam i dalej gra się świetnie.

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 12 sie 2013, 20:52

Przecież piłka na MŚ ma być ta sama co na Pucharze Konfederacji

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 sie 2013, 20:55

ja rozumiem, że można po stanowskim jebać za niektóre akcje i artykuły, ale
Stanowski to tak pie***li ze az glowa boli, na pilce to on sie ch*ja zna
z całym szacunkiem podejrzewam, ze zna się o wiele lepiej niż ty. nic osobistego gall.

a piłka paskudna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”