Liverpool (zbiorczy) - Strona 600

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 16 sie 2013, 15:22

Inaczej. Rywal dla Enrique się przyda. Pamiętam chciałem Cissokho kilka sezonów wstecz, jeszcze przed kupnem Enrique. Śledził ktoś jego karierę? Rozwinął się przez te kilka sezonów?

Huayra
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Huayra » 16 sie 2013, 17:38

Konkurencja zawsze jest zdrowa:) Ciekawe jak ten sezon się zacznie, już nie mogę się doczekać soboty. Zaczyna się kolejny sezon, czy będziemy grali o top 4 czy znowu o gówno. Chciałbym żeby Liverpool znowu się liczył PL.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sie 2013, 0:06

Walka pary lewych obrońców o najniższym IQ w lidze zapowiada się naprawdę pasjonująco. Nie mogę się doczekać.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 sie 2013, 0:11

Przypominam, że napisałeś to w temacie klubu w którym największy przygłup w lidze angielskiej odgrywa pierwszoplanową postać.

Podobno United zainteresowani są Willianem, prawda to?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sie 2013, 0:23

Suarez posiada stricte piłkarską inteligencję, a tylko o nią mi chodziło i to jej brakuje moim zdaniem i Enrique, i Cissokho. Wiadomo, że Suarez jako człowiek to głupek.
Biały pisze:Podobno United zainteresowani są Willianem, prawda to?
Podobno nie.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 sie 2013, 0:24

W ilu meczach widziałeś Cissokho? Tylko szczerze. Opinie ekspertów mnie nie interesują.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sie 2013, 0:29

5-10. Szczerze. Wiem, że to może nie jest materiał do wyciągania wniosków, ale jak dla mnie to piłkarz podobny do Enrique. Może z lepszą wrzutką. Opinii ekspertów na jego temat nie czytałem, ale jak jakąś znajdę, to niezwłocznie się z nią zapoznam z nadzieją na to, że zmieni ona moje podejście do tego transferu.

Tego przynajmniej kojarzę, bo gość z Granady to dla mnie jeden wielki znak zapytania. Przed informacjami łączącymi go z transferem do Liverpoolu w życiu o nim nie słyszałem.

Edit:
They remain hopeful that a deal can be concluded for the 25-year-old, however, and were last night believed to be close to agreeing a fee in the region of £30 million for a player who is widely regarded as one of the most talented in Russia at present.
Barrett dla sobotniego wydania the Times.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 sie 2013, 0:39

Akurat te wrzutki Cissokho są mocno wątpliwe. W spotkaniach Valencii, które oglądałem Francuz w ofensywie wyglądał ciekawie tylko do momentu w którym trzeba było dośrodkować piłkę. Jeżeli miałbym gdzieś upatrywać wyższość Cissokho nad Enrique to byłaby to gra defensywna, w ataku obaj są tak samo przeciętni.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sie 2013, 0:47

The club are close to agreeing a fee for the midfielder Willian, with Anzhi Makhachkala looking to recoup their £30m outlay on the Brazilian.
Andy Hunter z Guardiana.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 sie 2013, 3:12

Siqueira, który był z wami łączony, to piłkarz o klasę, jak nie dwie, lepszy od Cissokho - Valencia go chciała zamiast Cissokho właśnie, ale Granada żądała 12 czy tam nawet 15 mln. Kapitalny w ofensywie i dobry w defensywie. Cissokho to w sumie cienias, jako uzupełnienie waszej kadry może być, chociaż biorąc pod uwagę, że w Valencii nikt za nim płakał nie będzie... No, prawda jest taka, że i w VCF i wcześniej w Lyonie mocno rozczarowywał. Może u was dobije do poziomu, który prezentował w Porto, ale wątpię.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2013, 12:58

Liverpool: Mignolet, José Enrique, Agger, Touré, Johnson, Gerrard, Lucas, Henderson, Aspas, Coutinho, Sturridge

Rezerwowi: Jones, Wisdom, Allen, Luis Alberto, Ibe, Sterling, Borini

Zaczynamy. Mając w pamięci nasze ostatnie inauguracje nie nastawiam się na coś wielkiego. Najważniejsze żeby wygrać.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 17 sie 2013, 13:56

Daaaamian pisze:5
Tego przynajmniej kojarzę, bo gość z Granady to dla mnie jeden wielki znak zapytania. Przed informacjami łączącymi go z transferem do Liverpoolu w życiu o nim nie słyszałem..
Rozumiem ze mozna byc fanem tylko jednej ligi, zaloze sie wiec ze i Aspasa nie znales :)

W Hiszpanii gra wielu wspanialych pilkarzy i z czystej przyzwoitosci nalezaloby ich znac ;) O tego goscia z Granady starala sie i Barca(rok temu na wypadek odejscia Alvesa) i RM(na wypadetk odejscia Coentrao), wiec juz samo to wiele mowi co to za pilkarz moze byc.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 sie 2013, 14:04

Coś ta piłka nie chce wpaść do siatki. Na razie dwie piękne poprzeczki. Liverpool strasznie chaotycznie rozgrywa.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 17 sie 2013, 14:05

Mignolet bardzo nerwowy oj zeby sie ta zmiana bramkarza czkawka nie odbila :shock:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2013, 14:20

Zaczyna się :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”