Rozwiń proszę.Bienias pisze:Tesknie za czasami gdzie wielkie kluby nie charakteryzowały pieniadze jak dzis w Anglii a historia.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 sie 2013, 21:43
Rozwiń proszę.Bienias pisze:Tesknie za czasami gdzie wielkie kluby nie charakteryzowały pieniadze jak dzis w Anglii a historia.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sie 2013, 21:44
[k****] oby, bo mam dość tych quatar foundation.Bienias pisze:Tesknie za czasami gdzie wielkie kluby nie charakteryzowały pieniadze jak dzis w Anglii a historia. Mam nadzieje ze Arabusy czy Ruskie itp znudza sie futbolem.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 sie 2013, 21:44
Mozna by bylo chociaz sprobowac, bo jak na razie jest zle i widac to golym okiem. Ta kasa moglaby sprawic, ze wspomniane AM, Valencia, Malaga nie sprzedawalyby swoich najlepszych zawodnikow, zeby normalnie egzystowac.Mozna podzielic rowniej prawa z tv jak np w Anglii ale czy to poprawi sytuacje?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 18 sie 2013, 21:44
Gromił, ale taka sytuacja miała miejsce tylko kilka razy, a Barca to gwarant co najmniej 5 bramek. Dopóki nie będzie równego podziału to nic się tu nie zmieni, a biorąc pod uwagę kryzys w Hiszpanii to niedługo dojdzie do tego, że mecze się będą dwucyfrówką kończyć.rekinho pisze:bayern tez tak gromiłCo nie zmienia faktu, że takie 7:0 Barcy to kpina z poziomu ligi...
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 18 sie 2013, 21:51
ryba_82 pisze:Rozwiń proszę.Bienias pisze:Tesknie za czasami gdzie wielkie kluby nie charakteryzowały pieniadze jak dzis w Anglii a historia.
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 sie 2013, 21:54
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sie 2013, 21:55
Patrzac na ranking liga hiszpanska jest najlepsza w Europie wiec nie wiem z czym chcesz polemizowac:Ppolemizowałbym ale to nie ma sensu.
[k****] oby, bo mam dość tych quatar foundation.
Jak mnie pamiec nie myli to Barca i Real zgadzaja sie na zmiane podzialu kasy z praw telewizyjnych. Problemem jest fakt ze nikt nie chce placic ogromnych pieniedzy na mecze bez udzialu Barcy czy Realu. Problemem jest wlasnie atrakcyjnosc przeciwnikow. Poza tym nie wierze ze te 10 czy 15 baniek wiecej dla AM czy Valencii zrobiloby roznice. I tak by sprzedawali dalej.....Mozna by bylo chociaz sprobowac, bo jak na razie jest zle i widac to golym okiem. Ta kasa moglaby sprawic, ze wspomniane AM, Valencia, Malaga nie sprzedawalyby swoich najlepszych zawodnikow, zeby normalnie egzystowac.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 sie 2013, 22:00
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 18 sie 2013, 22:02
Jest najlepsza, bo punkty nabija Barca i Real.Bienias pisze:Patrzac na ranking liga hiszpanska jest najlepsza w Europie wiec nie wiem z czym chcesz polemizowac:Ppolemizowałbym ale to nie ma sensu.
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 sie 2013, 22:15
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 sie 2013, 22:23
bilbao, atleti, malaga..Jest najlepsza, bo punkty nabija Barca i Real.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 sie 2013, 22:28
A za jakiego Brazylijczyka City zapłaciło 50mln. euro?SexyBitch pisze:Rzekł kibic druzyny, która wydaje 50 mln euro na anorektykoanemika z Brazylii
Powołujesz się na historię,a za chwilę piszesz iż MC dopiero tworzy swój blask,dziwne to trochę.Proponuję poszerzyć trochę swoją wiedzę,bo City w Anglii (i nie tylko) swoje sukcesy ma na długo przed 'erą szejka'.Bienias pisze:ryba_82 po prostu jak widze kluby ktore w stylu Monaco przywracaja sobie blask albo go tworza jak MC to krew mnie zalewa. Wielki klub Milan przy nich w chwili obecnej to pryszcz. Boli mnie tez fakt ze wszedzie bogate kluby odjedzaja biednym. Wystarczy gotowka i sukces w kilka lat gwarantowany.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2013, 22:29
on to do Bieniasa pisał, o Neymarze. To chyba jasne?ryba_82 pisze:A za jakiego Brazylijczyka City zapłaciło 50mln. euro?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 sie 2013, 22:34
Chyba za dużo złocistego płynu na dziś,bo odniosłem wrażenie iż chłop pije do Fernandinhofieldy pisze:on to do Bieniasa pisał, o Neymarze. To chyba jasne?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 sie 2013, 23:05
Zastanów się co napisałeś bo chyba mija się to z prawdą. Jakby dali dla każdej drużyny po równo to dla Valencia i Atleti byłoby jeszcze mniej niż teraz mają bo ile się nie mylę, jest to trzecia i czwarta drużyna pod względem dochodów za transmisje.Bienias pisze:Poza tym nie wierze ze te 10 czy 15 baniek wiecej dla AM czy Valencii zrobiloby roznice.
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio