O futbolu na luzie... - Strona 1525

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 sie 2013, 22:15

Co smieszniejsze nawet jakby wywalili Pardew po paru kolejkach, to na horyzoncie rysuje sie Kinnear :lol: :lol:

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sie 2013, 22:42

Ebi pisze:A City to tylko czekam aż wystrzeli - kadra zabija większość zespołów z Europy
Zgadzam się i z powyższym zdaniem, i z tym o Dzeko. Kadrowo City jest najsilniejsze w lidze (duet Yaya-Fernandinho imo pozamiata pomoc w całej PL) i w dodatku teraz mają na stanowisku konkretnego trenera. Premier League chyba jeszcze nigdy nie zapowiadała się tak interesująco. Żeby tylko Spursi nie sprzedawali tego Bale'a...

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 sie 2013, 22:50

Debuchy najgorszy na boisku

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 19 sie 2013, 22:53

szefu91 pisze:Premier League chyba jeszcze nigdy nie zapowiadała się tak interesująco.
Nie chce się kłócić, ale Premier League co rok jest najciekawszą ligą świata. No chyba, że ktoś uważa Primera Division za ciekawszą, gdzie o mistrzostwo biją się dwie drużyny. Sorka, trochę sprowokowałem, wiem, ale nie mogłem się powstrzymać.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2013, 22:53

Szefu wczoraj pisał że Chelsea ma najlepszy atak w lidze ,teraz nagle City jest najmocniejsza...naprawde byś sobie sam ze soba ustalił spójną wersje

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 sie 2013, 22:54

szefu91 pisze:Premier League chyba jeszcze nigdy nie zapowiadała się tak interesująco. Żeby tylko Spursi nie sprzedawali tego Bale'a...
i tak taki Bienias pewnie twierdzi że gejliga jest ciekawsza i mocniejsza :lol:

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 19 sie 2013, 22:56

Niezłe wejście w sezon będzie mieć Man City, 4-0 z N'Castle, a przecież w kolejnych trzech kolejkach outsiderzy Cardiff, Hull i Crystal Palace..

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sie 2013, 22:57

Carbon
Oczywiście, że jest najciekawsza, jednak w tym roku zapowiada się lepiej niż w zeszłym. Nie wiem po co podpinasz La Ligę.
MGiggs
Pisałem, że Chelsea ma najsilniejszą linię ataku, bo o tym rozmawialiśmy. Teraz piszę o całym składzie jako ogółem. Nie dostrzegasz różnicy, ale wybaczam.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2013, 22:59

No tak Chelsea jest mocniejsza w ataku od Manchesterów.. wybaczam Ci.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sie 2013, 23:06

Na mnie większe wrażenie robią nazwiska Hazard, Mata czy Oscar aniżeli Valencia, Welbeck czy Kagawa a nawet obecny Rooney. Van Persie to król, ale dalej nie wygląda już tak różowo. Jeszcze biorąc pod uwagę, że Hazard i Oscar zaczynali w poprzednim sezonie grę w PL, Lukaku który grał świetnie wchodzi teraz do składu, i Mourinho który z graczy potrafi wykrzesać ogień - tak to powoduje, że stawiam ich nad United. Nie obrażaj się.

Niepotrzebnie podbiłeś do mojego poprzedniego posta. Żebyś zrozumiał - obronę Manchesteru United oceniam wyżej od Barcelony, ale skład ogółem Katalończycy mają lepszy. Kropka.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 sie 2013, 23:59

Zapewne fani BL pamiętają tego gracza - http://www.transfermarkt.de/de/martin-f ... 21021.html, świetne wejście do niemieckiej ligi, w miarę fajne dwa sezony, a później już same problemy i nie tylko problemy na boisku.Wszedłem na stronę Slavii, żeby zobaczyć co piszą o dzisiejszym blamażu (0:7 z Teplicami) i zauważyłem, że Martin tam gra, ale od paru lat nie wyszedł ponad trzy bramki w sezonie.Dramatyczny zjazd tego piłkarza.

Btw. nie wiedziałem, że trenerm PAOKu został Steevens.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 sie 2013, 8:53

EnJoy's, nawet przy hattricku Aubamayenga w debiucie wymieniano innych debiutantów w historii Bundesligi, którym udała się ta sztuka i w gronie tych 4-5 nazwisk był właśnie Fenin.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2013, 8:56

Jak się jest alkoholikiem i narkomanem to się zjazd zalicza. Zwłaszcza mając gruby hajs na koncie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 sie 2013, 13:59

EnJoy's pisze:Zapewne fani BL pamiętają tego gracza - http://www.transfermarkt.de/de/martin-f ... 21021.html, świetne wejście do niemieckiej ligi, w miarę fajne dwa sezony, a później już same problemy i nie tylko problemy na boisku.Wszedłem na stronę Slavii, żeby zobaczyć co piszą o dzisiejszym blamażu (0:7 z Teplicami) i zauważyłem, że Martin tam gra, ale od paru lat nie wyszedł ponad trzy bramki w sezonie.Dramatyczny zjazd tego piłkarza.

Btw. nie wiedziałem, że trenerm PAOKu został Steevens.
Fenin to przecież jedna z największych gwiazd kanadyjskiego Mundialu (dla nas wielce pamiętanego ze względu na występ Polski). Znalazł się w drużynie gwiazd razem z Janczykiem, Aguerro czy Vidalem (swoją drogą gdzie są teraz Polak i Czech, a gdzie dwaj ostatni). Wydawało się, że będzie wielkim grajkiem, już po mistrzostwsach upominał się o niego m.in Juventus, ale chłopak wybrał Eintracht aby móc grać i rozwijać się w słabszym klubie. Kariera niby modelowa. Niestety coś mu odbiło - podjął nawet próbę samobójczą i ze świetnie zapowiadającego się grajka został ochłap.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”