FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1797

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 sie 2013, 18:58

Kolego MGiggs prosił o symulkę Naniego, więc mu ją podałem. Nikt tutaj nie porównuje cyrku Alby do chociażby Naniego. Z tego co widziałem to tylko Chaos w śmieszny sposób próbował usprawiedliwiać Albę, także nie wiem o czym piszesz mój drogi.

Sracz zapomniałeś o Pepe. On akurat przewyższa dwóch skrzydłowych Madrytu.

Huayra
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Huayra » 25 sie 2013, 19:01

tylerdurden pisze:większośc przejdzie nad tym bez komentarza
Bo tu nie ma co komentować. Pizda może dobrze grać ale dalej pozostanie tylko boiskową pizdą. Niektórzy mają jeszcze mleko pod nosem. Niestety są gracze którzy pokazują to zbyt często.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2013, 19:09

Oglądam mecze MU od lat- Nani symulował na początku przygody z MU, do 3 sezonów nie widziałem symulki.Wybacz ale pokazywanie fauli na Nanim i pisanie coś o symulkach jest żenujące.Nani od 3 lat nie symulował, jesli ekspresja przy faulu była za duża to wybacz ale widocznie mamy inne poglądy na temat symulki.
Możesz się znęcać nad Youngiem ,Rooney też kiedyś symulował- prosze bardzo. Nie za bardzo rozumiem fanów Barcy- jak Young zasymuluje to nikt nie będzie płakał w temacie MU.

Dla mnie Symulka to jest to co zrobił Alba siedząc na tyłku czy Young kiedyś z QPR a nie NANI z tych filmików.\\

Była fajna ciekawa rozmowa o meczu i znowu coś poszło nie tak.

Komtur
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Komtur » 25 sie 2013, 19:49

warto dyskutowac z trollami o symulkach alby?wiadomo ze symulowal. tak samo jak symuluje wielu innych pilkarzy. tak jest i pewnie bedzie. a kibice innych druzyn i tak beda tu wchodzic i plakac cos o pizdeczkach :) Barcelona w ostatnim czasie (nie teraz) byla najlepsza w historii pilki, a taka to juz natura wiekszosci ludzi ze najlepszych sie nie lubi :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 sie 2013, 19:59

MGiggs

Sorry ale jeśli Nani w zeszłym sezonie grał mało lub w ogóle to trudno się dziwić,że tych symulek nie widzisz bądź nie dostrzegasz :lol: A co dopiero biorąc pod uwagę 3 lata gdzie na pewno się kilka znajdą :)
Teraz oczywiście nie symuluje bo nie ma nawet nie ma okazji :P

Co jak co ale przydałoby się trochę obiektywizmu....

Wrócę do dzisiejszego meczu z Malagą,składu jeszcze nie ma więc ciekawe jak Martino ustawi zespół z tej kadry
Lista powołanych na mecz z Málagą:

Valdés, Pinto, Piqué, Fàbregas, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio, Jordi Alba, Adriano, Tello, Dani Alves, Song, Sergi Roberto.
VV- D.Alves,Pique,Masche,Alba- Sergio,Iniesta,Xavi-Pedro,Cesc,Sanchez

Myślę,że z takim ustawieniem wyjdziemy,choć myślę,że bedą 2 zmiany i Adriano za Albę...
Liczę na 3 pkt i że nie będziemy się zbytnio męczyć co niestety będzie raczej nie uniknione :(

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 25 sie 2013, 20:02

del Barça: Víctor Valdés; Adriano, Piqué, Mascherano, Alba; Song, Xavi, Iniesta; Alexis, Cesc y Pedro

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 sie 2013, 20:03

:lol:
Symulka została nazwana przesadną ekspresją przy faulu. W pierwszym filmiku od ycu, Nani przebiega parę metrów, maca sędziego i pada po dotknięciu Gerrarda. Ta szopka sprowadza się do jednego - do pokazania kartki zawodnikowi drużyny przeciwnej. W filmiku, który wysłałem Nani udaje martwego po zwykłym kontakcie jakich w Premier League wiele. Jeśli symulką nazywasz tylko to co przedstawia Alba, to naprawdę wg Ciebie wielu piłkarzy nie symuluje tylko wyolbrzymia reakcję. No parodia.
Po raz kolejny odnosisz się tylko do wybranej części, nie potrafisz przyjąć na klatę całości. Nie wiem po co wciskasz ten kit, po co go bronisz. Nazywasz mnie kłamcą, a potem piszesz, że mamy inne poglądy :rotfl2:
Kończę ten temat, dyskusja z Tobą jest niepoważna, kompletne klapki. Zresztą co mnie obchodzi czy wg Ciebie Nani symuluje czy nie. Poprzeglądałem opinię fanów MU na ten temat.
Alba jeśli chodzi o klasę boiskową jest zerem i nigdy nie będę stał za czymś takim murem.

Skład już jest:
Valdes; Adriano, Pique, Mascherano, Alba; Xavi, Song, Iniesta; Alexis, Cesc, Pedro
Znów Cesc w ataku, co za komedia. Sanchez spisywał się dobrze jako 9, nie wiem dlaczego usilnie lecą z tym Fabregasem. Cóż... fajnie, że Song w podstawowym.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2013, 20:12

Alba był pajacykiem już w Valencii, więc jemu chyba nigdy nie minie.

Anemik nie gra? Oby Barca bez napastnika się męczyła i zaklepała bez koncepcji, a Pawłowski niech strzela po kontrach. :P

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2013, 20:29

Po 1 nigdzie nie pisałem pod giftami o symulkach Alby. Smieszy mnie tylko to że ktoś może dać idiotyczny przykład Naniego kiedy dostał z prostej nogi w okolice kolana i doznał rozcięcia przez co nie był zdolny dokończenia meczu. Fatalny przykład, chłopak był cm od złamanej nogi i doznał urazu który go wykluczył z meczu.

Fantastyczne- Nani na 2 filmiku był faulowany - przesadził jak większość zawodników na świecie. Nie rozumiem jednak gdzie tam byla symulka skoro faul był ewidentny :roll:

Masz racje- jesli się Naniemu wybiera takie akcje to szkoda rozmowy- to tylko pokazuje żenujący poziom argumentów atakujących Naniego.Atak wyprostowana nogą i rozcięte kolano jest symulacją.

Teraz sobie wyobrazmy że Nani to Messi a Jimi to Pepe :roftl3: - już widze szefu jakbyś to uznał za symulke.

Gracze MU też czasami symulują- Welbs czy Rafael coś ostatnio symulowali.Nie rozumiem jednak z tym Nanim. :roll:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 sie 2013, 21:19

Nie za bardzo rozumiem fanów Barcy- jak Young zasymuluje to nikt nie będzie płakał w temacie MU.
no nie bedzie, bo nikt z tego nie robi afery, a jak zasymuluje ktoś z barcy to internet zalewa fala filmików, gifów, memów itp i jest ból dupska przez tydzień grany. wczoraj balotelli chyba z 9 razy próbował wolnego/karnego wymusic - gdzie są gify i ogólnoforumowa beka? czemu żaden łeb nie wbija do tematu o milanie wrzucić filmiki i kręcic beke?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 sie 2013, 21:40

Bo Milan nikogo nie interesuje, a Barcy się nie lubi dla zasady :P

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 sie 2013, 21:44

MGgigs, nie mam tak wybujałej wyobraźni, by zobrazować sobie Messiego biegnącego kilka metrów z rozciętą nogą do sędziego, a potem turlającego się po murawie od pomiziania. Szopka.
-------------
Ten Sanchez to jest tak chaotyczny, że szok po prostu. Nie znam drugiego takiego piłkarza, który by mi się kojarzył z takim nieogarnięciem. I dlaczego Iniesta zrobił się taki słaby :? Fabregas nawet fajnie, ale kilka razy irytująco mu piłka od nóg odskakiwała...
Imo z dystansu powinni trochę więcej strzelać.
rekinho pisze:wczoraj balotelli chyba z 9 razy próbował wolnego/karnego wymusic - gdzie są gify i ogólnoforumowa beka?
Pisałem o tym właśnie. Też jestem zdziwiony, że na forum cisza. A Pawłowski symulka, czekam na gify.
--------------
Villa nie trafia z 5 metrów dwa razy, a nam ładuje bramki z najlepszych lat...

Haha , Adriano props

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2013, 21:45

Co ten Willy odpierdala w tym sezonie. [*]

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 sie 2013, 21:49

szefu91 pisze:A Pawłowski symulka, czekam na gify.
W powtórce widać kontakt jednak ;)

Barca po za jedną setką której w sumie nie powinno być bo Cesc na spalonym był, bije troche głową w mur. Gdyby nie błąd bramkarza to pewnie 0-0 Malaga mogła by dowieźć, a tak poza jakimś stałym fragmentem nie widzę szansy na gola dla nich ;) Pawłowski jak na debiut naprawdę nieźle, nie boi się grać 1v1, nie panikuje, pomaga w defensywie, jak na debiut z tak mocnym rywalem naprawdę duży + !

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 sie 2013, 21:50

Przypuszczałem Adriano w I składzie,że nie zawiedzie i oby tak dalej w II połowie 8) Można się było tego spodziewać,szału nie ma...Trzeba podwyższyć aby końcowe minuty nie były nerwowe i trzy pkt pojadą do Barcelony :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”