Liverpool (zbiorczy) - Strona 605

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 25 sie 2013, 18:45

masacra pisze:Liverpool nowa Barcelona :boje się: Broń nas Panie od tego! I tak ta tkitikitaka - 1000 podan w szerz boiska to nie jest styl który mi się jakos specjalnie podoba ale nie mam zamiaru narzekać. Jest nowy Henry, nowy Clemence, nowy Dalglish (to o Copacabanie, who da fuck is KAKA?!?) jest miód malina. A malkontentom smierc!
Zeby byc Barceloną musielibyscie tyle wygrac co Barca a to mocno watpliwe. Za slabi jestescie,i mimo usilnych checi kopiowania stylu najlepszej druzyny w historii(co jest godne pochwały), to jednak daleko wam do tak szybkiej i prezyzyjnej gry jaka prowadzil Xavi z Iniestą. Nie ten poziom pilkarzy. Ze dwie polki nizej.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sie 2013, 18:50

Yhy, Sturridge nowym Henrym blabla. Jak to kiedyś było ? Pennant lepszy od Ronaldo? Tego typu gadki słyszeliśmy prawie co sezon w ostatnich 20-stu kilku latach. Nic nowego sickstick.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1682

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 sie 2013, 19:04

W morde spadam stad bo nawet wierzyć jak normalny kibic w swoją druzyne nie mozna. :boje się: :boje się:

Macie racje Sturridge ma talent umiarkowany, dodatkowo jest chimerycznym zawodnikiem z ogromnymi problemami aby forme dłuzej niz miesiąc utrzymac. Cou walki z rywalami krótko kryjacymi prawdopodobnie nie wytrzyma i jest spora szansa, że popadnie w przeciętnosc jak w Interze, a Szymon z Belgii jeszcze wiele musi udowodnic sobie i swiatu aby zapracowac na metke klasowego keepera. Jakimś cudem wdrapiemy się na to 7 miejsce i w next sezon bedziemy znowu sie zbroic na niesmiertelna walke o Lige nietylkoMistrzów. Zadowoleni panowie eksperci?

A teraz opusccie temat o najlepszej druzynie na wyspach i wracajcie planowac przyszłe transfery, debatujcie czy 30 mln to duzo za Fellainiego czy mało, analizujcie siłe pomocy poszczególnych druzyn, przeszukujcie internet w polowaniu na plotki transferowe bo jeszcze 5 dni okienka wam zostało i róbcie reszte rzeczy które robią prawdziwi internetowi kibole. w tym jestescie idealni.

Mój entuzjazm zostawcie w łaskawym spokoju. Dzieki.

teraz spadam na sikacza angielskiego z kumplami bo za ładna pogoda aby marnowac zycie w internetach. PiS hehehe

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sie 2013, 0:28

Według The Times chcemy wypożyczyć Mosesa.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 sie 2013, 5:06

tak myślałem, MASZYNA RUSZYŁA, sturridge nowy henry

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 26 sie 2013, 12:06

Sergek pisze:Według The Times chcemy wypożyczyć Mosesa.

Od Williana do Mosesa, pięknie :lol: Nie mam pojęcia po co sprzedawali Downinga skoro teraz interesują się takim marniakiem.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 26 sie 2013, 15:55

Biały pisze:Od Williana do Mosesa, pięknie :lol: Nie mam pojęcia po co sprzedawali Downinga skoro teraz interesują się takim marniakiem.
Imo chyba trochę przesadzasz.Oczywiście Moses zbawcą LFC nie będzie,ale to całkiem niezły skrzydłowy,który robi sporo wiatru.Jeśli dobrze pamiętam to w podobnym tonie wypowiadali się fani Liverpoolu o Coutinho,a teraz chyba nie narzekacie.Rodgers udowodnił już,że jeśli kogoś chce to raczej wie co robi(Sturridge czy wspomniany już Coutinho).Fajnie prezentował się w Wigan,w Chelsea trochę przepadł,ale nic nie stoi na drodze by nie powrócił do formy z sezonu 2011/12.Tym bardziej,że ma to być wypożyczenie,jeśli nie wypali to wróci po sezonie na Stamford Bridge.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 sie 2013, 16:08

Wypożyczenie z opcją transferu definitywnego i będę w miarę zadowolony. Ciężko będzie wyrwać głośniejsze nazwisko na tydzień przed zamknięciem okienka.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 26 sie 2013, 16:17

ryba_82 pisze:Imo chyba trochę przesadzasz.Oczywiście Moses zbawcą LFC nie będzie,ale to całkiem niezły skrzydłowy,który robi sporo wiatru.Jeśli dobrze pamiętam to w podobnym tonie wypowiadali się fani Liverpoolu o Coutinho,a teraz chyba nie narzekacie.Rodgers udowodnił już,że jeśli kogoś chce to raczej wie co robi(Sturridge czy wspomniany już Coutinho).Fajnie prezentował się w Wigan,w Chelsea trochę przepadł,ale nic nie stoi na drodze by nie powrócił do formy z sezonu 2011/12.Tym bardziej,że ma to być wypożyczenie,jeśli nie wypali to wróci po sezonie na Stamford Bridge.

Moses raczej kojarzy mi się z typem gracza, który 100% swoich umiejętności jest w stanie pokazać tylko w słabszych drużynach w których ze względu na mniej skomplikowane założenia taktyczne ma więcej swobody na boisku. Może i rzeczywiście przesadzam, ale mam sporo wątpliwości czy w klubie preferującym długie rozgrywanie piłki po prostu nie popadnie w przeciętność tak jak w przypadku Chelsea. Jako skrzydłowego w Liverpoolu bardziej bym widział kogoś w stylu Turana(chodzi mi tylko i wyłącznie o styl gry). Moses za bardzo przypomina mi Downinga za czasów Aston Villi.
(Sturridge czy wspomniany już Coutinho
Borini i Sahin raczej zaprzeczają temu co napisałeś :)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6198
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 sie 2013, 16:23

Przykłady Lennona czy Walcotta pokazują, że nawet tacy prostolinijni piłkarze radzą sobie w klubach grających piłką, jeśli da się im odpowiednią rolę. Mimo wszystko zgadzam się z Białym, że już lepiej było zostawić Downinga, niż teraz wielce sprowadzać Mosesa.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 sie 2013, 16:23

Jak już wspomniałeś o Downingu, to szczerze mówiąc chyba wolałbym oglądać w koszulce Liverpoolu jego niż Mosesa

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 26 sie 2013, 18:23

Biały być może masz rację i Moses nie poradzi sobie na Anfield,a ja się nie znam,ale zawsze uważałem Nigeryjczyka za lepszego piłkarza niż Downing.Jak dla mnie to fajny grajek i przy trenerze,który na niego postawi może całkiem sporo dać drużynie.Tak jak napisał sickstick:nie trzeba być wirtuozem futbolu by radzić sobie w mocnych klubach,które preferują grę piłką.Dla przykładu dodam,że czasami odnoszę wrażenie iż w City jest zbyt wielu piłkarzy,którzy są świetni technicznie. Czas pokaże kto miał rację,ale w życiu nie nazwałbym Mosesa marniakiem.Jak dla mnie gra warta świeczki:wypożyczacie tylko chłopaka,jeśli się sprawdzi to fajnie,jeśli nie to trudno i bez żalu oraz żadnych trudności go pożegnacie.
Biały pisze:Borini i Sahin raczej zaprzeczają temu co napisałeś
Zgoda,źle to ubrałem w słowa,ale nie chodziło mi o to,że każdy transfer Rodgersa to strzał w dziesiątkę.Chciałem raczej pokazać,że facet potrafi dobierać piłkarzy pod swoją taktykę,a grajek,który nie radził sobie w poprzednim klubie pod skrzydłami Brendana pokazuje,że jest jednak coś wart.Moses może być wzmocnieniem na miarę wspomnianego przez Ciebie Sahina,ale osobiście nie będę wcale zdziwiony jak za kilka miesięcy będziesz pisał o nim w samych superlatywach.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 sie 2013, 16:12

Obrazek

Assaidi na rocznym wypożyczeniu w Stoke.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 sie 2013, 20:55

To się [k****] nagrał Cissokho w debiucie. 10 minut i kontuzja.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 27 sie 2013, 21:33

Przecież Cissokho miał już debiut w meczu z Aston Villa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”