Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 50

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 cze 2005, 21:55

dawno nie pisałem i pora nadrobic zaległosci:))
co do cassano to jakos niezbyt widze go w Juve, ale jak przyjdzie to tez bedzie spoko :lol:
wolałbym osobiscie jakiegos dobrego pomocnika i odbronce ale Moggi napewno cos wymysli :P
Zaza jak chcesz sie zakładac to sie zakładaj, ale pamietja ze kiedys tez chciałes sie zakładac z jakims forumowiczem ze milan wygra mistrza lub lige mistrzów ...........a jak było kazdy wie :P

*_pipen=******_*
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: *_pipen=******_* » 20 cze 2005, 21:59

pippen pisze:
Lakier pisze:
Chyba pomyliles proces, nie chodzi o ten twoj, i juz sie nie musisz tak chwalic ze zostales skazany na pedofilstwo i koksowanie, swoja droga ciekawa mieszanka.
WP za obraze Zazy
Jak obraza Juventus lub jego fanow to tego nie widzisz co? Lizodupie zajebany. Lecz sobie kompleksy z mamusia w lozeczku.

Do wszystkich fanow Juve, mam nadzieje ze nie dacie wciskac kitu dziecia przez zaze.

Narazie [;

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 20 cze 2005, 22:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:Latasz po każdym forum
jp, acm.pl i pilka.pl to kazde forum? :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:podniecajac sie Cassano widziałeś go w akcje moze max dwa raz i masz wiedze ohohh
PO czym twierdzisz ze widzialem Cassano w akcji dwa razy. Tak dla twojej wiadomosci mialem okazje zobaczyc na zywo gre Antonio.
*_For_zaza_Milan_* pisze: A jak nie to znaczy że jestes pewne tak jak jak że Alberto na San Siro :!:
Takie same szanse jak Cassano w Juve
*_For_zaza_Milan_* pisze:A widzisz co pisze na głównej nie kupiny Cassano a Ty latacz jak być miał dołozyć sie.
Nie latam gdyz nie mam samolotu :(
*_For_zaza_Milan_* pisze: ale koleś lata po każdym forum pisząc o piłkarz którego widział dwa razy.
Znowu :lol: po kazdym forum, lata i dwa mecze :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:"Dyrektor Juventusu, Antonio Giraudo wciąż zaprzecza jakoby Antonio Cassano miał przejść do Juventusu. Giraudo kategorycznie zaprzeczył, że Cassano nie pojawi się w Juve gdyż Bianconeri nie potrzebują już więcej napastników.

Cassano to jest mistrz, chłopiec z wielką przyszłością, ale Juventus już ma wszystkich potrzebnych napastników. Już osiągneliśmy główne cele na letnie mercato, czyli pozyskanie Kovaca, Giannichedy i Mutu. - powiedział.

Jednak Giraudo wciąż pozostawia otwarte drzwi dla ewentualnego transferu niespodzianki o którym już zapowiedziały władze Juve kibicom.
Jeżeli będzie możliwość wzmocnienia jeszcze naszą drużyną to z pewnością to zrobimi.- zakończył Antonio Giraudo"
Moggi przed transferem Legro do Juve "On bedzie gral w Romie a nas nie interesuje" :lol:
Niezly z Ciebie typ, chyba jako jedyny nie zauwazyles ze dzialacze Juve nigdy nie zdradzaja swoich planow transferowych.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kłamie :?: to jak taki człowie w klubie kłamie :?: Czyli o dopingu też kłamał :!: Czyli co to za klub jak działacze kłamia :?: :!: Wstyd
A co ma doping do transferow?
Nie moge z gosciem, leze i zwijam sie ze smiechu. Myslales nad powazna praca?moze w cyrku? :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:To może sprawdzmi ile meczy widział ten fan juve :?: z Cassano w roli głównej ??
Nie ma problemu chlopczyku, w kazdej chwili.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Bo ja mam dobra pamieć do meczy :!:
Ty wogole jestes dobry, zadzwon do "Nie do wiary" chetnie zbadaja to zjawisko :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze: śmieja sie z Juvetusu i dzieci piszących o Vierie i Cassano jak by mieli sponsorowac graczy.
Ten co sie nie podnieca. Ostatnio pisales o niespodziance w Milanie "moze Ronaldinho" :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:To sa pieniądz a tego nie ma za duzo u was
A kolejne scudetto jest 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:o czym mówi pan Grande Stevens :D Fiaty do biedne auta dla ubogich :D także nie marzycie za dużo.
A odkad to "fiat" doklada sie do Juve?
*_For_zaza_Milan_* pisze:DJ Juve Bądz póznie sprawdzimy Twoja wiedze o Cassano że tak latasz i piszesz że sie mogliszi nie mozesz sie doczekac sprawdzmi ile meczu widziałes Cassano itp.
Nie ma problemu.
*_For_zaza_Milan_* pisze: I Napisz czy wchodzisz :?: 500 zł :!: stoi :!: czy wymiekasz bo jesteś pewnie że Romek go kupi co post hehehe moze Fiata kupi.
Nie mam co robic tylko zakladac sie z dzieckiem :lol:
Idz spac bo rodzice wejda i dostaniesz klapsa.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 20 cze 2005, 22:13

Dj JUve dostajesz WP za to że nadal komentujesz.

Każdy kolejny koemnnarz nie na temat to WP> PAmietajcie !!!!!!!!!!!!!1

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 22:30

Podczas ślubu kapitana AS Romy, Francesco Tottiego, mała grupa kibiców rzymskiej drużyny powiedziała, co sądzi i napastniku Giallorossi - Antonio Cassano.

- Wybierz swojego przyjaciela, zdrajcę Capello ! Sprzedaj się ! Idź do Juventusu ! -krzyczeli fani Giallorossi.

Nono, ciekawe...no dodatek Real ma także ciekawą ofertę, bo 18 mln € + Guti a Juve tylko 10 mln € + Mutu.Wiem, że być może jest bliżej Juve, ale na jego miejscu i na miejscu Romy wybrałbym Madryt. :roll: Strasznie jestem ciekaw, jak rozegra to rodzina Sensich :!:

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 20 cze 2005, 22:46

Bogi o oferce Realu wspomniala tylko marca.com i jestem ciekaw czy jest to wymysl czy moze prawdziwa oferta.
Wszytsko teraz zalezy od zawodnika, jesli Moggi bedzie chcial zalatwic sprawe jak z Emersonem to Roma nie bedzie miala wyboru.
Zobaczymy, juz niedlugo powinno sie okazac jak beda wygladac losy napadu Italii :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 23:06

No dokładnie, Moggi ma tajemniczy wpływ na Romę, ale w tym sezonie już Panucciego odrzucli więc może być różnie.A na miejscu Sensiego sprzedawałbym Antionio tylko za granicę, dla dobra klubu i jego samego :twisted: .Z tym Emersonem to było różnie, ale nie wykluczone, że poraz kolejny Juve sprzątnie sprzed nosa zawodnika Realowi.
Tylko na wszelkie dywagacje trza mieć powód, a jak wiemy oficjalnej ofery Realu nie było.BYć może kolejna plotka.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 cze 2005, 23:59

Bogi pisze:Podczas ślubu kapitana AS Romy, Francesco Tottiego, mała grupa kibiców rzymskiej drużyny powiedziała, co sądzi i napastniku Giallorossi - Antonio Cassano.

- Wybierz swojego przyjaciela, zdrajcę Capello ! Sprzedaj się ! Idź do Juventusu ! -krzyczeli fani Giallorossi.

Nono, ciekawe...no dodatek Real ma także ciekawą ofertę, bo 18 mln € + Guti a Juve tylko 10 mln € + Mutu.Wiem, że być może jest bliżej Juve, ale na jego miejscu i na miejscu Romy wybrałbym Madryt. :roll: Strasznie jestem ciekaw, jak rozegra to rodzina Sensich :!:
tak ale sam Cassano chce grać dla Juve... nawet nie dawno jeszcze mowił, że najbardziej chciałby grać u boku Capello. To troche tak jak z Gilą... Chelsea na pewno tez daje więcej ale sam zawodnik chce przejść do Milanu i finito :D Cassano tak samo- chce grać z Capello ;)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 cze 2005, 0:03

maestro_ pisze:
Bogi pisze:Podczas ślubu kapitana AS Romy, Francesco Tottiego, mała grupa kibiców rzymskiej drużyny powiedziała, co sądzi i napastniku Giallorossi - Antonio Cassano.

tak ale sam Cassano chce grać dla Juve... nawet nie dawno jeszcze mowił, że najbardziej chciałby grać u boku Capello. To troche tak jak z Gilą... Chelsea na pewno tez daje więcej ale sam zawodnik chce przejść do Milanu i finito :D Cassano tak samo- chce grać z Capello ;)

Tylko chodzi mi, że on jest młody, troszke jeszcze nie ten teges i być może nie będzie chciał grać w innym włoskim klubie.Raczej w to wątpie, bo nie zmieni już decyzji i trzeba się z tym pogodzić.Ale nadal licze, że Real cosik zrobi. . .

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 cze 2005, 0:15

Bogi pisze:
maestro_ pisze:

Tylko chodzi mi, że on jest młody, troszke jeszcze nie ten teges i być może nie będzie chciał grać w innym włoskim klubie.Raczej w to wątpie, bo nie zmieni już decyzji i trzeba się z tym pogodzić.Ale nadal licze, że Real cosik zrobi. . .
zobaczymy czy nie zmieni. Na razie tylko co dziennie pojawiają sprzeczne informacje na jego temat ale jeśli miałby odejśc gdzieś za granicę i rozwijać swoje umiejętności, to w żadnym wypadku nie życzę mu Realu... :roll: Tam by się zmarnował :? Uważam, że Real nie jest dobrym klubem dla 'młodych talentów'. Tak jak z Owenem... gra świetnie- jeśli tylko gra :? i już mówi się o jego powrocie do Anglii. Z Cassano mogłoby być tak samo... Jeśli Antonio nie przejdzie do Juve- nie załamie się hehe nawet sam nie jestem w 100% przekonany co do słuszności tego transferu. Pojdzie sporo kaski, a pomoc nadal pozostaje niewzmocniona :? Jaęli natomiast przyjdzie... cóż trza to będzie zaakceptować ;) i śledzić jego poczynania w Juve :D mam nadzieję, że z powodzeniem :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 cze 2005, 9:41

I widać wymiękasz :D No coż pieć stówek jak znalazł :D Może jeszcze wiejśc z zakład. Dogadaj sie z Romkiem i wszystko kupicie Gile hehehehe Jak bedzie to napisz Dj Juve zadam Ci tylko jedno pytanie na temat gry Cassano w tym sezonie. Jak latasz po innych forum pisza o nim to chyba wiesz jak grał zawodnik.

Sorry że wczoraj Ci nie opsiałem znawco talentu z Bari :lol: ale cool film leciał o przyciagajacej nazwie "Marycha" polecał :D masakra

Maestro i Bogi ale pierwszy sparwa nie wiadmo jaka i czy wogóle Real złozyl oferte. Druga zachowanie Cassano w czasie mecz Romy pokazywało wiernośc złośc i przywiazanie a teraz takie coś ?? jak ostatni ?? To może stanie przed wyborem Piłka albo życie :roll:

A jeszcze coś :DNikt nie poruszyl tego tematu ale moze Cassano bedzie grał po okiem Capello. .... ale w Real :!: Bo nadal niszpanie twierdzą że Perez chce Włocha :D Także powtorka z Histori :?: Capello uciekł z Rzymi a za nim banany wiec może Real przygotowuje mu transfer pod jego zachcianke :D Dobrze wiece co znaczy milośc do swoich zawodników u Capello. Bede tak ujarany jak sie okaze że Capello Emerson znów ucikają tym razem do Madrytu.

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 21 cze 2005, 11:58

*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak bedzie to napisz Dj Juve zadam Ci tylko jedno pytanie na temat gry Cassano w tym sezonie. Jak latasz po innych forum pisza o nim to chyba wiesz jak grał zawodnik.
Oczywiscie bardzo chetnie odpowiem ale nie wiem czy zdazysz zadac pytanie (przypominam Pippen co obicales "Każdy kolejny koemnnarz nie na temat to WP"). Jak wczesiej napisalem mialek okaazje zobaczyc gre Antonio na zywo 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Sorry że wczoraj Ci nie opsiałem znawco talentu z Bari :lol:
Napewno znam lepiej Cassano niz ty. Zadna sztuka wiedziec wiecej o pilce niz "znawca" zaza 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nikt nie poruszyl tego tematu ale moze Cassano bedzie grał po okiem Capello. .... ale w Real :!:
Dobry zart :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo nadal niszpanie twierdzą że Perez chce Włocha :D Także powtorka z Histori :?:
Twierdza tez ze chce Ancelottiego :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bede tak ujarany jak sie okaze że Capello Emerson znów ucikają tym razem do Madrytu.
No chyba bede musial cie rozczarowac :( Informacje z Wloch mowia ze na czwartek zapowiedziane jest spotkanie agenta pilkarza z Luciano Moggim i wladzami Romy. Tak mi przkro :(

Obrazek
Mercato, settimana calda
Settimana decisiva per il mercato. Entrano nel vivo le operazioni Gilardino-Milan, Cassano-Juve. Verranno sciolte le comproprietŕ.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 cze 2005, 12:21

hehe Ty cytator :D Co nie może Capello ucieć do Real ?? za kasa ?? to w jego stylu Emersona pod pache i wio :!: hehe Słabo czytaś Hiszpanską prase. Oni tez wiedzą że idze kupic Capello a on mówi że bedzie prowadził klub z poza serie A. :lol: :lol:

No dawaj znawco talentu z Bari :twisted: W którym meczu i jak wygladała jedna z najpieknieszych akcji Totti Cassano w popszedni sezonie :!: Opis co zrobili i jak to sie zakonczyło. Ta akcje była pokazywana 29946 razy wiec jak masz pojecie to powinneś wiedziec. A przy okazji jakim wynikiem sie zakończyła mecz.

Jak Cassano przyjdzie to niech przejdzie bede Judaszem i trudno sa i tacy. Mi to lata wazne że Milan co innego załatwił.

Ale jak przyjdzie Antonio to nie tylko zdrajce ale i działacze Juve typowe zakały ?? tak Bo co wczoraj powiedzieli :?: Byli w telewizji . .. kłamią :?:

500 zł nie wchodzisz :?: kupisz sobie dekoder :D :lol: :lol:

EDIT: No coś długo szukasz w pamieci. Tego nie można nie zapamietać. :twisted: czas juz sie kończy heheh

moszeusz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moszeusz » 21 cze 2005, 12:47

Hehe Zaza a dlaczego nie odpowiedziales na moje pytanie?? Inzaghi to nie Judasz?? A Pirlo czy Seedorf?? A Crespo?? Oni to nie Judasze :lol:
Swoja droga uwazasz ze Emerson idze za kasa?? To dlaczego nie poszedl do Realu rok temu?? Przeciez Real oferowal mu wiecej niz Juve! No czemu?

28>17

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 21 cze 2005, 12:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:Co nie może Capello ucieć do Real ?? za kasa ??
Nie
*_For_zaza_Milan_* pisze:Oni tez wiedzą że idze kupic Capello a on mówi że bedzie prowadził klub z poza serie A. :lol: :lol:
Jasne, wkoncu Juventus to klub spoza serie a :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:No dawaj znawco talentu z Bari :twisted: W którym meczu i jak wygladała jedna z najpieknieszych akcji Totti Cassano w popszedni sezonie :!: Opis co zrobili i jak to sie zakonczyło. Ta akcje była pokazywana 29946 razy wiec jak masz pojecie to powinneś wiedziec. A przy okazji jakim wynikiem sie zakończyła mecz.
Dobry jestes :lol:
Analogicznie moge zadac pytanie: Podaj jedna z najpiekniejszych akcji Gilardino sprzed dwoch sezonow ktora czesto powtarzala telewizja. Moze byc ich kilka a strzelac nie mam zamiaru.
Pytanie mialo dotyczyc Cassano a nie Romy.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Cassano przyjdzie to niech przejdzie bede Judaszem i trudno sa i tacy.
:lol: :lol: Czyli jak Cassano przejdzie do Juve to ty bedziesz Judaszem? To sa twoje slowa :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:500 zł nie wchodzisz :?: kupisz sobie dekoder :D :lol: :lol:
Nie dzieki.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”