Liverpool (zbiorczy) - Strona 52

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 17 cze 2005, 13:32

Hahah nie wyobrazam sobie kogoś tanczacego na dyskotece jak Dudek :) ale co kto woli :lol: . Nie wiem czy juz ktos to napisał, ale fani z Liverpoolu a dokladnie grupa The Trophy Boyz napisala takze piosenke o Dudku "Du The Dudek". http://www.karmadownload.com/artist/?Th ... phy%20Boyz tutaj mozna posluchac fragmentu - taki wakacyjny kawalek :lol: :D :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2005, 13:36

naweś śieszny tekst ma ta piosenka - coś o polaku który tańczy w bramce - nie dziwne więc, że we włoskiej tv uczą tańczyć - skoro podkład muzyczny już jest :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 cze 2005, 13:46

:shock: Ja serio tak niezrozumiale piszę? Parę postów wyżej dałem to samo :D. A z Futbolową się nie zgodzę. Włosi wykorzystują Dudka, aby popastwić się nad Milanem :twisted:. A że piosenka taka disco italiano polo, to im musiała wpaśc w ucho. Szpaqu wykrakał :? Dudek dance. A obraźliwego w tym nic nie ma. Podejrzewam, że raczej go błogosławią :lol:. Nawet jakby pokazywał tył pleców byłby wielki. Teraz już nie tylko dla Polaków.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 17 cze 2005, 13:52

piwus pisze::shock: Ja serio tak niezrozumiale piszę? Parę postów wyżej dałem to samo :D.
No niby tak. Tylko z ta roznica, ze ja napisalam o piosence o Dudku (i jeszcze kilku pilkarzach LFC) a ty o tancu Jerzego Dudka.

jarma70
Trampkarz
Trampkarz

FC Liverpool i Jerzy Dudek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarma70 » 18 cze 2005, 12:32

Jerzy Dudek pięknie bronił w finale Ligi Mistrzów. Lecz niestety FC Liverpool nadal chce się go pozbyć. Dziwne...
FC Liverpool będzie bronił trofeum!!!
W LM 2005/2006 będzie grał od 1 rundy eliminacji.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Re: FC Liverpool i Jerzy Dudek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 cze 2005, 12:39

jarma70 pisze:Jerzy Dudek pięknie bronił w finale Ligi Mistrzów. Lecz niestety FC Liverpool nadal chce się go pozbyć. Dziwne...
FC Liverpool będzie bronił trofeum!!!
W LM 2005/2006 będzie grał od 1 rundy eliminacji.
Odkryłeś Amerykę! :lol:
A Liverpool być może wzmocni się w defensywie. Gabriel Milito może trafić do The Reds. Razem z Carrgherem tworzyliby świetny duet obrońców.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 18 cze 2005, 13:14

Jednak najbliżej transferu do Liverpoolu wydaje się być Mathew Upson z Birmingham City. Mam nadzieje, ze to ten transfer dojdzie do skutku. Chłopak jest jeszcze dosc mlody (26 lat), zna dobrze angielski styl gry no i ma lepsze warunki fizyczne niz Mlito.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 13:25

Mona_ pisze:Jednak najbliżej transferu do Liverpoolu wydaje się być Mathew Upson z Birmingham City. Chłopak jest jeszcze dosc mlody (26 lat)

No nie powiedziałbym, czy 26 lat - to dość młody piłkarz.
I nie jest wcale taki dobry - w Arsenalu jakoś się nie wyróżniał - chyba że zrobił duże postępy

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 18 cze 2005, 13:34

OK w średnim wieku, ale jak na obronce łaczy w sobie pewne doswiadcznie i szybkość. Faktycznie w Arsenalu nie blyszczal, ale ostatnio po meczu bodajze z Chelsea zebral bardzo dobre recenzje.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 cze 2005, 17:53

Nie wiem czy Milito trafi do 'The Reds' nie tylko Liverpool ostrzy ząbki na tego Argentynczyka...A co do Upsona po jednym dobrym meczu oceniacie go jako lepszego od Milito który jest jednym z najlepszych obronców PD :?:

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 21 cze 2005, 13:24

siema jak chcecie zobaczyc pilakrzy liverpoolu w polsce oraz jak sie bawila redakcja fclverpool.pl to zapraszam pod ten link sa juz pierwsze foty z knurowa dzis beda kolejn http://www.fcliverpool.pl/index.php?nr=10353

pozdrowka[/url]

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 21 cze 2005, 13:34

Figo11 pisze:Nie wiem czy Milito trafi do 'The Reds' nie tylko Liverpool ostrzy ząbki na tego Argentynczyka...A co do Upsona po jednym dobrym meczu oceniacie go jako lepszego od Milito który jest jednym z najlepszych obronców PD :?:
Ale weź pod uwagę jego warunki fizyczne. Milito to zawodnik o wzroście Luisa Garcii. Uwazam, ze jesli ktos ma zastapic Hyppie to musi to byc obronca dosc rosly.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 cze 2005, 6:59

ten taniec działa!! wczoraj gralismy mecz i była dogrywka i karne.. zaczalem sie tak 'wyglupiac' na linii bramkowej i 2 gosci strzelilo chyba z 20 metrow nad bramka bo sie smiali:)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2005, 9:11

Figo11 pisze:A co do Upsona po jednym dobrym meczu oceniacie go jako lepszego od Milito który jest jednym z najlepszych obronców PD :?:

Mógłbyś sprecyzować ile osób napisało że Upson jest lepszy :?: Bo chyba nie chodzi Ci o mnie :?: :?: :?:

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 22 cze 2005, 10:13

Mazi pisze:ten taniec działa!! wczoraj gralismy mecz i była dogrywka i karne.. zaczalem sie tak 'wyglupiac' na linii bramkowej i 2 gosci strzelilo chyba z 20 metrow nad bramka bo sie smiali:)
Hehe, my jak gramy mecz, to taki debil też próbuje tańczyć przy karnych, ale zazwyczaj i tak mu trafiamy bramki, bo nie patrzymy na niego tylko wybieramy róg i tam strzelamy z całej siły :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”