Brakowało dziś Rafaela...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 wrz 2013, 17:21
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 19:25
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 wrz 2013, 19:46
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 20:42
Morrow pisze:BaSSu jedno pytanie mam do Ciebie. Bez spiny. Napisz proszę jak powinno wyglądać to okienko w naszym wykonaniu Twoim zdaniem, chodzi mi konkretnie o nazwiska, kogo MU powinno sprzedać a kogo kupić. Nie musisz tłumaczyć jak nie chcesz, chodzi mi o samych graczy i pozycje. Pytanie jest bez spiny, po prostu chcę poznać Twoją wizję tego jak powinno to wyglądać. Z góry dzięki za odpowiedź.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 wrz 2013, 21:49
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 wrz 2013, 22:08
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 22:18
O tym także napisałem, w swoim 'długim' poście, a więc albo ryba go nie czytał, albo chciał też się wypowiedzieć na ten temat.Morrow pisze:Moyes się porwał na robotę gdzie zawsze będzie porównywany z gościem, który jest niedościgniony, którego wpływ na ten klub i jego kształt jest nie do ocenienia. Ferguson wiedział w pewnym sensie jakie piekło zgotował następcy dlatego prosił o wsparcie dla niego i Moyes takowe otrzyma. Nikt zresztą nie zapomina jak zaczynał na OT sam Ferguson a jego następca bierze klub, który skończył sezon z mistrzostwem Anglii i pełną gablotą pucharów będących dziełem wybitnego poprzednika. Moyesa nawet po słabszym sezonie nikt nie zwolni chyba, że sam zrezygnuje, na odpowiedź na pytanie o to czy jest właściwym następcą jeszcze sporo poczekamy.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 wrz 2013, 22:43
Czytałem.BaSSu pisze:O tym także napisałem, w swoim 'długim' poście, a więc albo ryba go nie czytał, albo chciał też się wypowiedzieć na ten temat.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 wrz 2013, 22:57
Bassu
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 02 wrz 2013, 15:16
SobolPL
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 wrz 2013, 15:59
No baBaSSu pisze: tyle w temacie
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 wrz 2013, 16:02
MGiggs