AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1808

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 04 wrz 2013, 11:53

Teraz Kaka' jeszcze meczu nie zagrał a prawdopodobnie jego pensja już stwarza problemy.
jak to, jeszcze sie nie zwrócila cała pensja na koszulkach? no kto by się spodziewał...

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 04 wrz 2013, 12:19

Kibice Milanu są oszczedni, wyjeli z szafy stare koszulki Ricardo

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 wrz 2013, 12:29

Przykład idzie z góry :)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 wrz 2013, 14:02

SexyBitch pisze:Kibice Milanu są oszczedni, wyjeli z szafy stare koszulki Ricardo
mete pisze:Przykład idzie z góry :)
:roftl3:

Awatar użytkownika
Senior Tigr
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senior Tigr » 04 wrz 2013, 15:01

Wilmore pisze:Można zgłosić listę B - graczy do 21 roku życia z co najmniej dwoma sezonami spędzonymi w klubie, których nie trzeba wliczać do listy 25 zawodników.
Ale to nie jest i tak ważne, bo Umberto Gandini, odpowiedzialny za to w Milanie, zapomniał ją dodać do listy LM.
Wilmore pisze:Nastąpiło sprostowanie:
Teraz zdaniem mediów jedyny błędem Gandiniego było to, że Faraon miał nie być na liście A, tylko B, natomiast Niang na odwrót - i to tylko przez ten błąd Niang nie będzie zgłoszony. Z tego by wynikało, że lista B została zgłoszona, ale Niang na niej i tak nie miał prawa się znaleźć.
Listę B można składać dowolną ilość razy najpóźniej za dzień przed każdym meczem, tak więc istotnie mogli zostawić ją na później i już po złożeniu listy A zorientować się że Niang nie spełnia wymagań listy B.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 wrz 2013, 16:01

Nie ma co się dziwić, że Raiola chce podwyżki dla Balo po przyjściu Kaki. Co mu się dziwić :?: Choć z drugiej strony z Raiolą będą jeszcze problemy. IMO jakby Niang wystrzelił to od razu chciałby nie małej podwyżki dla niego. Nie zdziwicie się jak Juve z Pogbą za niedługo będzie mieć problemy bo Raioli będzie ciągle mało.

Numer 22 dla Kaki to błąd. Ricardo nosił już 22 w Milanie więc nie zdziwi mnie obrazek jak na najbliższym meczu zobaczymy koszulki Kaki na trybunach z reklamą BWIN. Mam wrażenie, że transfer jest zrobiony tylko po to aby kibiców rozradować. Jestem ciekaw czy dalej będą tacy szczęśliwi jak ten transfer spowoduje odejście ES'a lub Balo za rok co wg Mnie jest nieuniknione.
Riddick pisze:CSKA się po prostu wypięło ze względu na nasze "cwaniactwo", podobnie Viola.
Oczywiście, że tak. Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Mądry klub nie będzie robił interesów z Milanem Berlusconiego.

Nie wiem kim jest Gandini, ale myślicie, że naprawdę zapominał powołać Nianga na LM :?: Mi się coś tu nie klei. Przecież to musiałoby być coś niesamowite. Jest drugie dno tej sprawy choć dla Mnie nie zrozumiałe. Bo powoływać Birse zamiast Niang czy Saponara(nawiasem są 2 opcje: uraz jest dłuższy niż nam się wydaje lub to pokazuje kim będzie Saponara w tym sezonie - nikim)to nie mieści się w głowie.

Jestem ciekaw jak to okno wyglądałoby gdyby w czerwcu na ławce zasiadł Seedorf. Bo chyba nikt się nie spodziewał, że w to Mercato nie wydamy nic licząc z zaległymi ratami.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6601

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 wrz 2013, 16:32

Mirek15 pisze:Nie zdziwicie się jak Juve z Pogbą za niedługo będzie mieć problemy bo Raioli będzie ciągle mało.
Już zdążył zażądać :lol: Inna sprawa, że Pogba zarabia na razie śmieszne pieniądz więc głupotą byłoby mu nie dać te 2 czy 3 miliony.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 wrz 2013, 17:07

Nie ma co się dziwić, że Raiola chce podwyżki dla Balo po przyjściu Kaki. Co mu się dziwić :?:
Oczywiście, że nie ma się co dziwić. Balotelli to nasza największa gwiazda zarówno z punktu widzenia sportowego jak i marketingowego. Wypalony, od 4 lat nieobecny na światowych boiskach Kaka' nagle dostaje tyle co on. A być może i więcej. Dlatego byłem przeciwny sprowadzeniu Kaki. W wywiadach mogą o nim mowić co chcą, ale każdy wie swoje.
Już zdążył zażądać :lol: Inna sprawa, że Pogba zarabia na razie śmieszne pieniądz więc głupotą byłoby mu nie dać te 2 czy 3 miliony.
Tak czy siak zarobicie na nim ogromne pieniądze.

A i jak Traore odejdzie to możliwe, że na jego miejsce zakontraktujemy Sissoko...

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3396

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 wrz 2013, 21:21

A i jak Traore odejdzie to możliwe, że na jego miejsce zakontraktujemy Sissoko...

http://www.transfermarkt.co.uk/pl/basic ... _6119.html

Sissoko kosztem Traore zawsze i wszędzie.

Pojawiły się plotki o tym, że Galliani z Perezem rozmawiali także o Casillasie, mamy wg tych plotek spróbować go pozyskać. Raczej mało wiarygodne.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 wrz 2013, 11:02

Pojawiły się na razie na szczęście niepotwierdzone informacje, że De Sciglio wypada na 3 miesiące. Jeżeli to prawda to nie jest ciekawie.

Kucka byłby nasz, ale Niang nie chciał iść na wypożyczenie o czym Galliani wiedział od dawna. Więc nie mógł spróbować załatwić inaczej tego gracza? A no tak zapomniałem - jesteśmy spłukani.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 wrz 2013, 11:37

a co to za uraz :?: coś słyszałem o kolanie ale to nie były rzetelne informacje.

Zaczynamy sezon i z miejsca wypada podstawowy zawodnik z obrony która i tak wygląda mega przeciętnie.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 05 wrz 2013, 11:39

Plotki o wypożyczeniu Ikera w zimie są ciekawe :P

Zadzieranie z Riaolą nie może przynieść niczego dobrego - zbuntowany Mario to ostatnie czego potrzebujemy na teraz...

Kontuzje?Przecież to codzienność przy Allegrim...zastanawiam się czy to on dobił Pato czy nasz sztab medyczny karmiąc go witaminkami na wzrost...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 wrz 2013, 11:51

Na początku tygodnia miał mieć badania i wtedy mieli ocenić czy będzie potrzebna operacja. Jeżeli będzie musiał być operowany to pewnoe te 3 miesiące się potwierdzą.

Pato po odejściu z Milanu zdaje się, że miał jedną niedługą kontuzję.

Allegri chciał napastnika a nie obrońce i pomocnika, więc odpowiada głową IMHO za wyniki. Koniec bronienia.

Na razie tylko Giner mówi, że Honda może w zimie dostać lepsze oferty, ale niepokoi mnie trochę to, że nawet Hondy możemy nie mieć.

Dzisiaj wielki dzień w Mediolanie - prezentacja naszego nowego/starego cracka...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 wrz 2013, 13:48

sraka na prezentacji była konkretna. Tego się spodziewałem, włosi jak się do czegoś usrają to choćby na wózku to Kaka i tak będzie dla nich Fenomenem. Zamiast krytyki mercato ze względ na brak wzmocnień i inwestycji w drużyne Gazzetta daje za okienko nam note 7 taką samą jak Violi :rotfl4:
Czasami wydaje mi się że makarony są oderwani od rzeczywistości.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 wrz 2013, 14:12

gilardino11 pisze: Gazzetta daje za okienko nam note 7 taką samą jak Violi :rotfl4: i.
Jakze mogloby byc inaczej?! Nie od dzis wiadomo, ze Gazetta schlebia druzynom z Mediolanu to i mercato w Waszym wykonaniu jest wysoko ocenione.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”