Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 919

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 wrz 2013, 18:15

dziki16 pisze: Co mu się stało tak w ogóle?
Zderzył się na treningu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 wrz 2013, 18:21

Nikt nie mówi drogi metolu że Moyes nie ma wad- ja poprostu nie rozumie Bassu który powołuje się na takie pierdoły. Ja nie widze na razie nic fatalnego w grze MU. Wygrana 4-1 z Walijczykami, dobry mecz z defensywna Chelsea i słaby ale i tak lepszy mecz niż w ostatnich latach Safa na Anfield. Nie chce mi sie tez wierzyć że facet ma tak fatalne treningi i zespoł Evertonu gral w ostatnich sezonach tak dobrze nie majać kasy na transfera a sam sklad nie powalał na kolana.
Każdy ma wady-Moyes ma parasol ochronny Safa na bardzo długo.Bardziej martwi nastepca Gill .

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 wrz 2013, 18:31

No to myślę, że się rozumiemy. Bo Moyes podobnie jak Martinez musi wskoczyć w nowe buty, a Rudy ma wyjątkowo duże buty do założenia.Presja jest wyjątkowe, warunki są dla niego kompletnie nowe i to chyba oczywiste, że będzie musiał się przystosować i nie wszystko może będzie szło z początku jakbyście tego chcieli.

Poza tym mam wrażenie, że niektórzy już nie pamiętają tego co mówił inny Szkot parę miesięcy temu. Więc dla przypomnienia:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 wrz 2013, 19:21

:mrgreen:

Anderson po kryjomu wpierdziela Czipsy :roftl3: nadwaga nie bierze się z niczego.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 wrz 2013, 20:27

Trzeba mieś świadomość tego, że Moyes wchodząc w buty SAF ma nie tylko wielką presję, ale też bardzo dobrze poukładany klub. Tak więc nie jest tak, jak wypadku Evertonu chociażby że zespół jest w przebudowie. Szkot musi tylko wpasować się w pewne tryby i wprowadzić swoje zasady do drużyny. Początkowe gafy będą mu z pewnością wybaczane, ale jednak w końcu będzie musiał zapracować wynikiem (patrz.Guardiola w Bayernie). To, że był dobry w Evertonie nie musi oznaczać, że poniesie ciężar United i lepiej mieć rękę na pulsie, niż potem patrzeć i pytać co się stało, że nie wyszło. Co i tak nie zmienia faktu, że lepszej opcji na to stanowisko nie było. Prędzej po prostu trudno się przyzwyczaić, że Fergusona nie ma na ławce trenerskiej. Nie wierzę, że sami zawodnicy jakoś tego nie odczuli i nie widzą, że mimo wszystko różnica jakościowa w prowadzeniu drużyny musi być.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 wrz 2013, 14:05

MGiggs pisze:Bassu specialnie dla Ciebie http://www1.skysports.com/football/news ... avid-moyes
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... -trenerem/

Ok, wszystko jasne w tym temacie.

Ciekawe za to jak sytuacja z Woodwardem, bo na razie nikt nic nie mówi, a przecież ktoś musi ponieść winę za transfery.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 wrz 2013, 15:19

http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... kt-z-nike/

Jak się Edek za to weźmie to nie wiem czy tak bym ufał tym spekulacjom :P
Swoją drogą, gruba kasa wpadnie jak wszystko dojdzie do skutku.

A, i jest oficjalna kadra na PL (tych których trzeba zgłosić) :

Amos Ben
Da Silva Rafael
Da Silva Fabio
Evans Jonny
Ferdinand Rio
Smalling Christopher
Carrick Michael
Cleverley Tom
Fletcher Darren :shock:
Giggs Ryan
Young Ashley
Rooney Wayne
Welbeck Danny

Pozostała część składu
De Gea David
Lindegaard Anders
Buttner Alexander
Evra Patrice
Vidić Nemanja
Anderson
Fellaini Marouane
Kagawa Shinji
Nani
Valencia Antonio
Hernandez Javier
Van Persie Robin

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 wrz 2013, 15:46

Średnio ale nie spodziewalem się lepszej gry. Cieszyła gra Carricka Rooneya i 2 Belgów.Januzaj to brylant- mam nadzieje ,ze dostanie niwy kontrakt i będzie grał.Za jakiś czas będzie wielkim zawodnikiem jesli się tak będzie rozwijał. Dramatycznie Ando :roftl3: mam dośc tego komika.Fells zagrał dobrze ale na tle Ando wyglądal galaktycznie- w powietrzu wygrywal wszystko, 1 znakomity strzał.Teraz tylko zgrywać go z resztą. Sedzia dal dupy i nie ma sę co czarować.Teraz Leverkusen na OT i City na Etihad.Dzisiaj się nie przemęczyliśmy.Więcej Januzaja mniej Younga i rzucić kase na Andera w zimie i zakonczyc 7 sezon blazenady Ando

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2013, 15:52

No fajnie zagrał Januzaj, ale pamiętajmy 1) z kim United grali i 2) że grali w przewadze, także mieli łatwiej.
41 wrzutek dzisiaj (United) i tylko 4 celne. Porażająca skuteczność.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 wrz 2013, 15:57

Januzaj tak grał(może i lepiej) z Sevillą i prawie kazdym meczu w przygotowaniach.

Wrzutki nasze to jakiś zart- Young wszystkie niecelne bite za mocno a LAV bije do nikogo byle mocno. Licze na Naniego który może zostanie czasem zablokowany ale patrzy komu podaje.

Mam nadzieje z Leverkusen zobaczyć Evansa i paru zmienników

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 wrz 2013, 20:10

Moyes: "Złożyliśmy tylko jedną ofertę za Herrerę, w wysokości 27 mln euro, nie zamierzaliśmy płacić klauzuli dostępnego."

"Jeśli chodzi o Fellainiego, już od początku okienka transferowego chcieliśmy go pozyskać, w późniejszym terminie wyjaśnię wam dlaczego to sie nie wydarzyło"
Czekam z niecierpliwością na te wyjaśnienia. Ciekawi mnie czy w styczniu powróci temat Herrery.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 15 wrz 2013, 1:37

No przecież powiedział - chcieli go wziac ale w pakiecie z Bainesem. Aczkolwiek nie wiem co ma piernik do wiatraka.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 wrz 2013, 12:33

Anderson zagrał wczoraj jak otyła niezdara. Ashley Young już dawno dla mnie stał się przeciętnym skrzydłowym. Kiwa za dużo, wszystko na jedną wajchę i wrzucić dokładnie nie potrafi, tylko jak mu wyjdzie. Dla odmiany Antonio Valencia zagrał tak jak zawsze, czyli równo i na wysokim poziomie. Przemyślane dogrywanie i bez głupich strat. Wayne Rooney potrzebował kolejnego spotkania od 1 minuty i David Moyes ściągając z boiska Robina Van Persiego pokazał, że dba o formę Rooneya a bramka z wolnego tylko mu pomogła. Zaskoczony byłem, że Fabio w podstawowym składzie ale zagrał przyzwoicie.

Ławka rezerwowych na szczęście wniosła ożywienie i Adnan Januzaj w kilkanaście minut więcej namieszał i dograł dokładnie, niż Anderson. Jak Shinji Kagawa wyzdrowieje, to Anderson będzie tylko przed Darrenem Fletcherem na L4 w hierarchii środkowych pomocników.

Dobrze, że z pretendentów do mistrza Anglii nie ma już drużyny bez porażki, bo liga będzie naprawdę wyrównana. FC Liverpool szanuję, jednak według mnie szybko spuchną, ale życzę im pierwszą czwórkę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”