Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 04 wrz 2013, 22:05

Serge Gnabry jest 18-latkiem, którego dwa lata temu wyciągneliśmy ze Stuttgartu. Jest to bardzo szybki skrzydłowy, bardzo się go chwali właśnie za dużą szybkość, dobrą kontrolę piłki, ale też jest bardzo dobrze zbudowany, więc nie powinien się dać łatwo spychać obrońcom. W Arsenalu już debiutował, grał w Pucharze Ligi Angielskiej i nawet w Premier League, wszedł z Norwich. Z Schalke bodajże grał w LM w ubiegłym sezonie jak przegraliśmy 2-0. Podobno właśnie świetnie się prezentował w Azji, tak samo, jak Zelalem, ale ja nic z tych meczów nie widziałem, więc nie wiem :lol:

Zelalem to 16-letni rozgrywający. Urodzony w Niemczech, pochodzenia Etiopijskiego pomocnik wychowany w USA :lol: W Waszyngtonie grał i tam go właśnie wypatrzył Arsenal. Bardzo zachwycał w rezerwach i też właśnie podobno w Azji, ale jak mówię, nie oglądałem, więc nie wiem. Mówią, że bardzo przypomina Fabregasa z tamtego okresu. Ale nie chcę nic mówić, bo nie wiem na pewno :wink: Być może będzie grał w Pucharze Ligi w tym roku, przynajmniej w pierwszym meczu albo w pierwszych dwóch, się zobaczy.

Wróć do „Anglia”