Gry... - Strona 42

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 cze 2005, 23:04

tez mialem problem z tym grubasem na motorze. misja dla wytrwalych, zrobilem chyba za 10 razem. trzeba dobrze rowno jechac. a co do rydera, to jak wciskasz shift czy ctrl to jaracz rzuca paczki, ktore wybuchaja, jak najada na nie te kłęki.
ogolnie to olej misje dla tych dwoch gnoi, bo to zwykli zdrajcy. w san fierro rozwalilem juz rydera, teraz jeszcze grubego. na razie jestem w las venturas i ani widu ani slychu o grubym

Awatar użytkownika
dj_adamus
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dj_adamus » 21 cze 2005, 23:19

Trzeba jechac równo tego pociągu ale nie za blisko, bo wtdy ten gosciu co siedzi z tylu nie trafia w nich, tylko w pociąg!! Poza tym trzeba jechac tak równo z końcem lokomotywy i cały czas obserwować czy gostki dostają!! Pozdr!

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 cze 2005, 23:44

jak ktos ma problemy z ta misja na crosie, to niech lepiej do dalszej gry bez kodow sie nie zabiera

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 22 cze 2005, 11:16

Dla mnie najtrudniejsza misja to byla ta w ktorej nawiewalem z Grubym z jakiegos wierzowca w Los Santos gonilo mnie stado jakis kolesi na motorach ze dwa Tiry i jakies autka , ogolnie byla fajna ale dopiero jak ja przeszedlem :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 22 cze 2005, 11:29

By przejśc dalej to trzeba zaliczyć wszystkie misje w Los Santos?

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 22 cze 2005, 11:50

Nom to znaczy kiedy Gliny cie wywioza na jakos wioche na San Fierro bedziesz mial odblokowane to miasto , ale misje jescze bedziesz robil na Los Santos dla Caltaliny :)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 22 cze 2005, 12:02

Ja juz przeszlem gre i powiem ze puzniej robi sie lipa, z poczatku jest najlepiej a potem to tylko robisz z misji na misje i nic...na samym koncu jest tez dobre bo wracasz do Los Santos i spowrotem walczysz o swoje terytorium, a na ulicach wybuchaja zamieszki z powodu uniewinnienia jednego z "glin" (tego czarnoskorego) fajnie to wyglada jak kazdy z kims walczy, wszedzie dym, pala sie samochody, a ludzie uciekaja z telewizorami :wink: .

Awatar użytkownika
eLeM
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eLeM » 22 cze 2005, 12:10

Mi najwięcej nerwów zjadła (dalej je) druga misja w sklepie Zera. Tam gdzie trzeba małym zdalnie sterowanym samolotem zabić pięciu kurierów. Jestem już daleko w las venturas, mam same złota w szkole latania a tej misji nadal nie mogę przejść. Całe szczęście że jest tylko opcjonalna.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 22 cze 2005, 19:25

W ilu misjachd ziałą wam, 'skip trip'? BO mi tylko w tej co jedziemy po wytatułowanego kolesia i potem gonimy tkaiego gnoja na motocyklu.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 22 cze 2005, 19:41

mozecie dac zdjecia na forum C.J'a?bo podejrzewam ze kazdy jest inny :D ja bym dal ale nie mam na komputerze GTA tylko na PS2...wiec nici...chyba zebym zrobil zdjecie telewizora;p

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Wszystko o FIFA 06 !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 26 cze 2005, 10:57

Electronic Arts Polska zdradza pierwsze szczegóły odnośnie gry FIFA 06. Premiera najnowszej odsłony najpopularniejszej na świecie serii gier piłkarskich odbędzie się w październiku tego roku. Produkt będzie dostępny w wersji na komputery osobiste oraz na wszystkie najważniejsze konsole do gier, również te następnej generacji. Co najważniejsze, tegoroczna FIFA zostanie wydana w profesjonalnej polskiej wersji językowej, w wersjach na PC i konsolę PS2.

Polska wersja językowa FIFA 06 stać będzie na najwyższym światowym poziomie. W roli komentatorów piłkarskich wystąpią doskonale znani Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz! Współpraca z najsłynniejszymi polskimi komentatorami sportowymi oznacza, że nowa FIFA 06 wkroczyła w zupełnie nowy, fascynujący rozdział swojej historii. Polski komentarz sprawi, że rozgrywka będzie niezwykle pasjonująca, wszyscy będziemy mieli okazję poczuć się jak na prawdziwym meczu piłki nożnej.

Praca nad polską wersją FIFA 06 to nie był typowy komentarz jak podczas meczu. Było to szczególne wyzwanie, trzeba było mocno uruchamiać wyobraźnie. Musiałem szukać w pokładach pamięci sytuacji, które miały miejsce na boisku, sytuacji które w swojej pracy przeżyłem i komentowałem. Jednym z najzabawniejszych lecz jednocześnie najboleśniejszych dla mojego gardła było nagrywanie dźwięków z mocnym podkładem emocjonalnym – okrzyków: gol, bramka, wspaniałe zagranie! Chyba przez całą moja karierę nie nakrzyczałem się tyle razy, ile podczas jednego dnia nagrań....” – tak swoją pracy przy lokalizowaniu FIFA 06 wspomina Dariusz Szpakowski.

W ciągu ostatnich 10 lat, seria FIFA firmy Electronic Arts sprzedała się w nakładzie przekraczającym ponad 50 milionów egzemplarzy, zdobywając tym samym miano najpopularniejszej gry sportowej na świecie. Nieustannie kontynuowane zaangażowanie EA we wspieranie wszelkich platform do interaktywnej rozrywki, a także dbałość o autentyzm rozgrywki, zaowocowały tym razem partnerskimi układami z ponad 19. ligami, 50. drużynami narodowymi oraz postaciami 15,000 zawodników, którzy pojawią się w tej najlepiej licencjonowanej grze wideo.

FIFA 06 niewątpliwie zdefiniuje na nowo gatunek interaktywnych gier piłkarskich. W tym roku fani mogą spodziewać się niespotykanie innowacyjnych i ekscytujących cech rozgrywki w wersji na każdą platformę. To będą najbardziej rozbudowane i autentyczne zmagania piłkarskie. Najwyższy czas przygotować się do rozgrywki!

Kolejne informacje odnośnie gry FIFA 06 zostaną ujawnione już wkrótce.

W końcu doczekaliśmy się polskiego komentarza w FIFIE. Szkoda, że to akurat Szpakowski i Szaranowicz, ale lepsze to niż angielski komentarz (przynajmniej dla mnie). Nie lubie Szpaka, jednak myśle, że w nowej FIFIE nie będzie popularnych tekstów jak np. sadzi długie susy. Jeszcze nie wiadomo czy w FIFIE 06 będzie polska liga. EA zawsze obiecuje ogromne zmiany, jednak ja zbytnio w nie nie wierze. Pożyjemy, zobaczymy... W każdym razie zapowiada się interesująco... :)

Będe Was informował w tym temacie o nowościach w FIFA 06.

Jeszcze daje dwa screeny:
Obrazek

Obrazek

W najnowszej wersji gry dla miłośników piłki nożnej "FIFA 06", produkowanej przez Electronic Arts, na bandach reklamowych stadionów pojawi się logo sieci kin Cinema City oraz kin trójwymiarowych Imax. W zamian za to reklamówki gry będą wyświetlane przed seansami filmowymi w okresie wprowadzania jej na rynek - premiera jest przewidziana na październik.

Kolejne screeny:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 29 cze 2005, 17:34

To bedzie z pewnoscia kicha tak jak wszystkie FIFY. Nie maja sie jak rownac do wspaniałego PESa. W FIFIE 06 pewnie poprawia tylko grafike(jak zwykle :twisted: :twisted: ) costam podłubią w kodzie gry i beda wmawiac ludziom ze to super rewelacja itd. :x :x A co do polskiego komentarza to z panami Szpakowskim i Szaranowiczem bedzie ubaw co nie miara znajac ich "zdolności" komentatorskie :P :P :P :P

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 29 cze 2005, 17:55

internista1908 pisze:A co do polskiego komentarza to z panami Szpakowskim i Szaranowiczem bedzie ubaw co nie miara znajac ich "zdolności" komentatorskie :P :P :P :P
Wątpie, aby EA popełniło takie błędy...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 29 cze 2005, 18:20

Fifa 2005 była nie najgorsza jak poprawią to i owo może widzie im coś dobrego . Niestety na PC Fifa nie ma żadnej konkurencji . Polski komentarz mam nadzieje że będzie lepszy od tego w Polsce Gola tam komentował Borek
a jego kwestia ograniczała sie do " wspaniałe podanie " i "cuż za akcja " .

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 22:16

Dla mni najlepsz seria to 2000 :twisted: caly dniami i nockami sie w nia pocinalo zarowno na osx jak i na pc :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”