I Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela - Strona 2

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 wrz 2013, 17:09

Dlatego ja bez spiny wybralem Hoffenheim :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 18:06

bartbuks pisze:Rekin i MVB mają rację. Powinniśmy grać np druzynami z jakiegoś przedziału. A nie Barca, Real, Bayern itd...
A ja od początku stwierdziłem,że jedyne ograniczenie będzie jeśli zagramy drużynami od 4-tej gwiazdki...Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużyną :) BVB z 4 koszyka dotarła do finału LM pokonując Real - wszystko zależy od gracza...Jest to I-edycja także jestem ciekaw jak będzie,zawsze znajdzie się coś do poprawy i będzie to taki przeszlag do FIFY 14 :) Także nie załamujcie się nawet po pierwszym wysoko przegranym meczu i grajmy czysto dla funu...

Nie wiem jaki zespół wybrać - z miejsca przekreśliłem Barcę,BVB zajął mój czarny koń - MVB w końcu przecież tyle razy pisał o jego pojedynkach z ubekiem więc warto będzie się z nim zmierzyć...
Zawsze jak wybieram jakąś drużynę,którą mi się fajnie gra ma słabą ławkę i tylko jednego wartościowego zmiennika a przecież są 3 formacje- bramkarza nie liczę jak ma puścić to puści :P Waham się między dwoma drużynami...

Aa...Jak komuś nie pasuje zespół-gwiazdka to może jeszcze zmienić na Barcelonę,Real itd.. :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2013, 18:11

ddemon pisze:Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużyną
Tak, ale jeśli ktoś jest dobry i weźmie sobie drużyny z wysokim ratingiem, a słabszy już nie będzie miał takiego wyboru, to co? Myślcie też w drugą stronę :?

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 12 wrz 2013, 20:11

Pany a może by tak zrobić losowanie?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 20:40

bartbuks pisze:
ddemon pisze:Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużyną
Tak, ale jeśli ktoś jest dobry i weźmie sobie drużyny z wysokim ratingiem, a słabszy już nie będzie miał takiego wyboru, to co? Myślcie też w drugą stronę :?
No ja zadam inne pytanie w którym może powstać problem- wybrałeś Atletico Madryt bo tam gra El Guaje i będziesz go miał w kadrze(przecież idzie zrobić transfer) czy wybrałeś go tylko dlatego,że tam jest obecnie i będziesz grał z Falcao :P
Są już kwiatki w necie Neymar w koszulce Barcelony w FIFE13 także warto abyś sprostował...

Co do gwiazdek i drużyn,że No_Name zagra w zabawie Bayernem - niech każdy z grających decyduje czy może grać,bo widzę,że spinka niesamowita - w głosowaniu bierze udział 7 osób(No_Name nie głosuje) jak będzie większość za = będzie musiał zmienić klub - jak przeciw bądź głos wstrzymany zostaje jak jest :/
Tymczasem proszę No_Name aby miał w pogotowiu zapasowy klub...

Czy No_Name może zagrać w zabawie drużyną 5 gwiazdkową ? Oczywiście do każdego wysyłam PW z tą wiadomością i mam nadzieję,że odpowiedzi tutaj padną

ddemon -
myhalek_acm -
Marco_Van_Basten -
bartbuks -
Sinik1988 -
Sesto Elemento -
Tomusmc -

Tymczasem wciąż można dołączać do zabawy - koniec zapisów jutro godz 19

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2013, 20:51

ddemon pisze:No ja zadam inne pytanie w którym może powstać problem- wybrałeś Atletico Madryt bo tam gra El Guaje i będziesz go miał w kadrze(przecież idzie zrobić transfer) czy wybrałeś go tylko dlatego,że tam jest obecnie i będziesz grał z Falcao
Są już kwiatki w necie Neymar w koszulce Barcelony w FIFE13 także warto abyś sprostował...
Możesz mi wierzyć, bądź nie. Ale nigdy nie grałem w 13 AM, nie mam nawet zielonego pojęcia, czy tam jest. Po prostu stwierdziłem, że jak nie mogę PSG, to zagram Atletico. Tak samo mogę zmienić ich na VCF, Betis, czy Bilbao. Dla mnie to nie problem.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 20:57

bartbuks pisze:
ddemon pisze:No ja zadam inne pytanie w którym może powstać problem- wybrałeś Atletico Madryt bo tam gra El Guaje i będziesz go miał w kadrze(przecież idzie zrobić transfer) czy wybrałeś go tylko dlatego,że tam jest obecnie i będziesz grał z Falcao
Możesz mi wierzyć, bądź nie. Ale nigdy nie grałem w 13 AM, nie mam nawet zielonego pojęcia, czy tam jest. Po prostu stwierdziłem, że jak nie mogę PSG, to zagram Atletico. Tak samo mogę zmienić ich na VCF, Betis, czy Bilbao. Dla mnie to nie problem.
Dobrze tylko napisałeś El Guaje obok AM czyli pomyślałem,że może chcesz go mieć w ekipie i będzie twoim podstawowym graczem bądź też tylko był powodem aby wybrać Atletico a będziesz mając w składzie Falcao...Jak widać,tutaj również może być problem odnośnie składów :/ Ale nie spinajmy się - zagrajmy dla zabawy a FIFE 14 bardziej dosprecuzujemy szczegóły - są błędy,ale nie byłoby gdyby nie był on stworzony na szybko mając w kontekście FIFĘ 14 i premiere za 2 tygodnie :)
Jak napisałem wcześniej tworzymy ten turniej razem - także wszelkie sugestie,pytania,pomysły nadal pisać :)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 12 wrz 2013, 21:07

Nie no to biorę zamiast Bayernu Cska Moskwa :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 wrz 2013, 23:43

Dla mnie możecie nawet grać klasyczną ;) ja się zgadzam na wszystkie zespoły chociaż mocny nie jestem

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 13 wrz 2013, 2:20

Tomusmc pisze:Dla mnie możecie nawet grać klasyczną ;) ja się zgadzam na wszystkie zespoły chociaż mocny nie jestem
Dokładnie niech każdy gra tym czym chce. Czy ma 5 czy 1 gwiazdkę, to tylko zabawa. Gramy bez spiny :)

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 13 wrz 2013, 7:00

Ja równierz guru w 13 nie jestem ,ale jak chce niech zagra tym Bayernem z tego względu że to jest turniej testowy zrobiony na szybkości i 1 raz ,przetarcie przed 14 ,w sumie jak ktoś jest naprawde dobry to drużyną troszke słabszą powinien dać rade

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 wrz 2013, 7:30

Ja jestem full słaby, więc miałem nadzieje że raczej tymi topowymi ekipami nie będziemy grać 8)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 wrz 2013, 16:07

UWAGA!!

Po wyniku głosowania osoba No_Name zagra drużyną Bayern Monachium :!: Głosy: 3 za,2 przeciw i 2 osoby się wstrzymały tym samym głosowanie zostało rozstrzygnięte

Zarówno bartbuks i MVB możecie jeszcze zmienić teamy jak chcecie - nie widze problemu :)

Do godz 19 trwają zapisy i tym samym po tej godzinie zostanie on podany do wiadomości publicznej - choć wiadomo kto z kim a kiedy to już od Nas zależy :P Wiadomo,że czas rozegrania wszystkich meczów do premiery FIFY 14 - jeśli coś nie zostanie rozegrane(w dużym stopniu)

Chcecie rozpisane mieć wszystkie 14 kolejek(narazie) czy wystarczy 7 i obok będzie wpisany mecz rewanżowy?

No i nie jest napisane ale każdy wynik będzie musiał tu zostać podany zarówno przez gospodarza jak i gościa(w ramach potwierdzenia) :) Jak napisałem dużo rzeczy nie jest napisane - wszystko wychodzi w ramach szybkiej organizacji :P
Jak ktoś widzi jeszcze lukę to na PW aby nie robić burdelu w temacie :P

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 wrz 2013, 16:58

Ja bym sobie z Bartkiem nawet dzisiaj strzelił meczyk wieczorem.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 13 wrz 2013, 18:45

Ja mogę grać dziś :) jak ktos ma czas oczywisicie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”