Heko Czermno (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 cze 2005, 16:30

Ale tam nie grają chłopaki ze swoich rodzinnych stron (z Czermna :lol:), tylko ludzie sprowadzeni przez geniusza finansów, który uznał, że na wsi nie będzie się użerał z władzami miasta, wykupowaniem gruntów itp. I tylko dzięki temu są w II lidze. Kiedy słyszałem o HEKO, rewelcyjnym beniaminku III ligi, za bardzo mnie to nie obeszło, ale oni są faktycznie groźni :o. W wymaganiach na licencję do gry wyżej niż liga regionalna, powinien być chyba zapis o liczbie kibiców, bo nie długo ktoś zrobi sobie prywatny klub na jakimś pustkowiu :roll:.

Ja nie zabraniam zakładania klubów na wsi. Dobra inicjatywa. Ale żeby taki klub był w wyżej klasie rozgrywek niż dajmy na to Hutnik Kraków, to coś nie tak...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2005, 16:37

piwus pisze: Ja nie zabraniam zakładania klubów na wsi. Dobra inicjatywa. Ale żeby taki klub był w wyżej klasie rozgrywek niż dajmy na to Hutnik Kraków, to coś nie tak...
a kto broni Hutnikowi awansować. Przejmij klub zdobądź sponsora i do ekstraklasy :wink:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 22 cze 2005, 16:47

Nie jestem kibicem Heko , nie chce żeby w drugiej lidze grały zespoły z małych wsi , bez kibiców . Wogóle ta Polska liga schodzi na psy ( bez urazy Wisła :P ) coraz więcej zespółow z Grodzisków , Wronek , Polkowic i tak talej , przez to mi się wydaje że I i II liga troche traci na prestiżu . nawet dla kibiców jechać przez poł Polski do jakiejś wioski w Świętokrzyskim . Korona gra mecz towarzyski z Heko w Kielcahc ciekawy jestem ilu kibiców Heko przyjedzie dopingować swoj team :) . A jakby Heko do pucharów Europejskich awansowało przijeżdza zepsół z zachodu i gdzie piłkarze śpią w remizie czy u sołtysa albo w stodole odrazu atarakcje dla piłkarzy:) potem uroczysty dowus na stadion furmanką ...

1 liga 1 liga HEKO CZERMNO !!!!!!!!!!! 8) :lol:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 22 cze 2005, 18:04

Jakoś się nie boję że kluby pokroju Heko CZermno zawładną ligą polską, to niemożliwe,

Czasem kilka przykładów może rozbudzić wyobraźnie ligowych kibiców że zapanuje moda na kluby ze wsi, ale myśle ze kluby z duzych miast maja swoje meijsce w pierwszej lidze - i to miejsce nie podważalne, i nie ma już tak za wiele przestrzeni dla małych klubów w naszej ekstraklasie , a do tego jedną z rzeczy która bedzie decydować o tym to fakt włąsnie z byt małego zainteresowanie meczami . Nikt na dłuższą metę nie bezie tworzył klubu na siebie.

Nie bójcie się, to samo się dotrze.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 cze 2005, 19:07

a moze za kilka lat i 1 liga będzie się składała z samych takich Heków, Amików, Grolcinów itp. itd:) moze to sprawka SB-ków, albo kosmitów<lol2>D:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 cze 2005, 10:48

Nienawidzę tego klubu, przez niego Motor nie awansował do II ligi. Jakbym mógł to bym spalił stadion!!

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 cze 2005, 15:41

A oglądał ktoś dokument na w Lidze+Ekstra na C+ o tym czymś, co się zwie Heko Czermno? Normalnie niezłe jaja. Właścicielka tego Heko podczas meczów niższych lig siedziała na polanie i wiła wianki :lol: :lol: :lol: . Heko na mistrza! :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 cze 2005, 16:31

Pisakk pisze:A oglądał ktoś dokument na w Lidze+Ekstra na C+ o tym czymś, co się zwie Heko Czermno? Normalnie niezłe jaja. Właścicielka tego Heko podczas meczów niższych lig siedziała na polanie i wiła wianki :lol: :lol: :lol: . Heko na mistrza! :lol:
"Wiła wiaaanki i wrzuucała je do wody :!:". Albo mecz był nudny, albo dziewczyna z Krakowa. W dodatku ostatnia dziewica 8).

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 07 lip 2005, 11:15

I mówić,że Groclin jest wsią :oops:
Heko jest w drugiej lidze należy to sie piłkarzą a nie miastu :wink: ...

bilbo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bilbo » 07 lip 2005, 12:15

kiedyś jak wchodziła JAgiellonia Białystok czy Stomil Olsztyn (kluby z d.miast wojewódzkich) też mówiono że wieś ma 1 ligę. Potem nastał czas Pniew, Wronek, Grodziska i innych mniejszych miejscowości. Jeśli chodzi o Czermno to miałem okazaje pokonać samochodem tą mieścinę i termin "miasto" jest nadużyciem. wielu z was denerwuje się że nie ma miejsca w 1 czy 2 lidze dla waszego ukochanego klubu, ale właściciele takich klubuków jak HEko, wcześniej Radomsko czy Namysłów pokazują jak mądrze gospodarzyć by osiągnąc cel. Niech w Lublinie, Wrocławiu zobaczą na swoich "oddanych" działaczy co zrobili w celu np nowegpo stadionu, boisk nie mówiąc o wzmocnieniu składu. w Heko gość sukcesywnie, systematycznie budował drużynkę i awansował, wiadomo że za rok dwa zespół się rozleci a za 5 nikt nie będzie pamiętał o tym zespole, ale ja uważam że nie trzeba drwić z Heko tylko podziwiać tamtejszych pasjonatów

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 lip 2005, 15:47

Moim zdaniem przykre jest to, że taka wieś jak Czermno może oglądać mecze drugiej ligi (dla podwyższenia frekfencji każdy powinien krowę ze sobą na mecz przyprowadzić :lol: to zebrałoby się ze 100 widzów :lol: ), a takie metropolie w porównaniu z Czermnem :lol: jak Konin, Opoczno, Radomsko, Piotrków Trybunalski, Olsztyn, Lublin muszą oglądać mecze niższych klas (odpowiednio : V, IV, III ( jak się zgłoszą), IV, III liga).

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 wrz 2005, 19:07

Heko Czermno - Lechia Gdańsk 3:1 (2:0)
Bramki: Krzysztof Trela 18, Paweł Zawistowski 37, Marcin Folc 50 - Sebastian Fechner 67.
Żółte kartki: Dariusz Walęciak - Sławomir Wojciechowski.
Czerwona kartka: Dariusz Walęciak (59, Heko).
Sędzia: Robert Setla (Katowice).

i co :?: 1.liga nie dla wiosek :?:
to dla kogo :?: :!:

juz niedlugo Heko bedzie grac w 1.lidze :!:
a Lechia .... w trzeciej :lol: :lol:

mnie najbardziej martwi fakt, ze bramke zdobyl Marcin Folc (byl na testach w Polonii Bytom, ale nie podpisali z nim kontraktu)

czekam na kulturalna odpowiedz :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 11 wrz 2005, 19:32

cloner pisze: co 1.liga nie dla wiosek
to dla kogo

juz niedlugo Heko bedzie grac w 1.lidze
a Lechia .... w trzeciej

No cóż...mylisz się cloner wg mnie i mam nadzieję,że to zobaczysz na koniec.A Folc się tam zmarnuję, bo jak ta wieś będzie w 1 lidze to będzie dramat i baaaardzo w to wątpię, a Folc całkiem niezły jest. Jak dla mnie to 1 liga dla Lechii by być mogła a 3 dla Heko więc dokładnie odwrotnie stawiam jak Ty :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 wrz 2005, 19:42

To moze maly poscik na temat HEKO. nie wiem czy wszyscy wiedza ale nazwa klubu (miedzy innymi) pochodzi od imienia i nazwiska Henryka Koniecznego. kiedys przyjechal do Czermna (wioska, o ile sie nie myle ok. 2tys mieszkancow) i powiedzial, ze zrobi druzyne pilkarska. wszyscy sie smiali, ale jak powiedzial, tak zrobil. tylko, ze sposob w jaki to uczynil do dzisiaj pozostawia za soba niedopowiedzenia, zeby nie powiedziec - smrod. oczywiscie zostala zbudowana mocna druzyna, ale (przyklad) wygrywanie w dziwnych okolicznosciach a przy tym ogladanie meczy w towarzystwie Wita Zelazko, prezesow okregowych ZPNow czy tez obecnosc w klubie trenera Kowalczyka (ktory mowiac nawiasem okazal sie niezlym chamem, zeby nie powidziec burakiem) to niektore fakty, kladace nieco cienia na wspaniala "kariere" jakiejs tam wiejskiej druzyny.
Tak bylo jeszcze rok temu. teraz przyszedl Bialek, wzmocniono druzyne kilkoma solidnymi pilkarzami, a dodajac do tego jeszcze atak z pozycji beniaminka - wynik widac w tabeli. nie wiem jak tam sprawa z zagrywkami prezesa Koniecznego, ale domyslam sie, ze teraz poprostu maja "tylko" solidna druzyne. na awans bym nie liczyl, ale namieszac namieszaja (remis z Widzewem :? ). jednak prawdziwa sile HEKO pokaze nastepny sezon, bo wiadomo, ze dla beniaminka najtrudniejszy jest drugi sezon w lidze. poki co obstawiam miejsce 5-9 na koniec sezonu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”