AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1822

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 wrz 2013, 21:36

Gdy widzę to zbiorowisko piłkarzy grających w tych koszulkach, to coś we mnie umiera.
Berlusconiemu trzeba powiedzieć, że za każdym razem, gdy Birsa dotyka piłki, gdzieś na świecie umiera seksowna nastolatka.

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 18 wrz 2013, 21:39

Jednym słowem żenada. Mam nadzieję, że nie zobaczę już w drugiej połowie Birsy, bo chyba mnie krew zaleje.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 21:39 przez dexter12, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1305

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 wrz 2013, 21:39

Wilmore przemówił ludzkim głosem. W końcu piszesz z sensem :!: robisz postępy wariacie :wink:

Jeden wielki topór. Oglądać się tego nie da, wolno, bez pomysłu, bez umiejętności. Niech wchodzi Robinho i zrobi cokolwiek, jawnie dzisiaj ten chłopak może przy tym beztalenciu zrobić różnicę.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 wrz 2013, 21:41

Widzę, że niewiele tracę nie mając możliwości oglądania meczu...

Przy okazji jak tam Matri?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 wrz 2013, 21:46

mete pisze:Widzę, że niewiele tracę nie mając możliwości oglądania meczu...
Powiem Ci za ja oglądam po części bo niestety tylko tak mogę i trudno coś w ogóle powiedzieć.
dexter12 pisze:Jednym słowem żenada. Mam nadzieję, że nie zobaczę już w drugiej połowie Birsy, bo chyba mnie krew zaleje.
Komentator coś mówił, że Birsa coś tam robił z początku meczu.

Jaja będą w niedziele. Wtedy będzie oficjalny grób pt. LM 2014/15. Zarząd zrozumie, że jakoś drużyny tworzy siła zespołu, a nie nazwa oraz to iż piłkarze grają umiejętnościami, a nie nazwiskami. Zawsze myślą "jakoś to będzie" i się przekonają, że nie będzie.

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 18 wrz 2013, 21:55

No właśnie oglądam gdzieś od 15 minuty i po statystykach widziałem, że Milan przycisnął. Może wtedy coś pożytecznego zrobił nasz as z Genoi.

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3397

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 18 wrz 2013, 22:09

Serce chciało oglądać Milan a rozsądek Napoli = Borussia. Człowiek zakochany to głupi.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 wrz 2013, 22:10

już dawno to zauwazyłem ale dzisiaj sie potwierdza - balotelli jest najcześciej symulującym piłkarzem na świecie, 80% jego kontaktów z piłką to szukanie faulu/aktorzenie

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 18 wrz 2013, 22:27

Bramka stopera z przed pola karnego obrazuje całą naszą bezpłodność dzisiaj w linii pomocy.
Jak usłyszę od Allegriego że zaczęliśmy źle taktycznie i mentalnie to mnie coś po prostu trafi.

Nienawidzę jak wygrywamy w takim stylu.
Oczywiście teraz Max z Łysym będą się rozpływać nad wspaniałą reakcją zespołu, grą do końca i wiarą w zwycięstwo do ostatniego gwizdka :angry2:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2263
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 wrz 2013, 22:48

Ale kopanina,dobrze ze Celtic opadl z sil po przypadkowej bramce.

W weekend Napoli :lol:.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 wrz 2013, 22:51

mete pisze:Przy okazji jak tam Matri?
Jak dla mnie tak jak Milan czyli fatalnie. Coś tam szarpał, ale co z tego :?:

Wynik nie odzwierciedla gry. 2:0 to zbyt wysoki wynik dla Milanu. Mieliśmy wiele szczęścia. Gol Zapaty z dystansu po rykoszecie, a strzał Kolumbijczyka nie leciał nawet w bramkę :!: Później gol Muntariego po fenomenalnej paradzie bramkarza Celticu. Jeszcze warto dodać, że być może DJ uratował nas od straty gola kiedy to spowolnił strzał Browna. Nie ma co oszukiwać WIELE się musi wydarzyć, żeby Napoli zostało pokonane w niedziele na SS. Trudno sobie wyobrazić przyszłość. Momentami jak Celtic ruszał z kontrami chciałem aby wbili gola. Mecz oglądałem bez żadnych emocji więc bramka Szkotów nie wpłynęłaby na mnie w ogóle. Myślę, że jakbyśmy grali jakikolwiek inny mecz tej grupy wliczając wyjazdy to myślę, żebyśmy nie wygrali. Jestem pogodzony z dalszymi losami. Z grupy powinniśmy wyjść jednak nie ma co liczyć na więcej.
seba82 pisze:Oczywiście teraz Max z Łysym będą się rozpływać nad wspaniałą reakcją zespołu, grą do końca i wiarą w zwycięstwo do ostatniego gwizdka :angry2:
Można się tego spodziewać.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2892

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 wrz 2013, 23:01

Tego Milanu nie da się oglądać ! Pierwsza gol pada po niecelnym strzale na bramkę, rykoszet obrońcy zrobił swoje, cały obraz gry Milanu. Gdyby nie De Jong to nie wiem co by z tą drużyną było...

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 20 wrz 2013, 18:13

Galliani mocno się asekuruje twierdząc, że wynik z Napoli nie ma znaczenia. Czyżby z góry skazywał nas na porażkę :D

Za Birsę od pierwszej minuty ma zagrać Robson podobno. Nikt raczej nie powinien się dziwić tej decyzji.
Abate ma być dostępny tak jak Niang, Saponara. Ale Allegri powiedział, że Saponara długo nie grał, więc pewnie go nie zobaczymy.
Poli zastąpi Nocerino więc też na plus.
Abate wg GdS ma grać od początku, mam nadzieję że fizycznie jest gotowy na walkę z Insigne

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 wrz 2013, 18:26

Galliani mocno się asekuruje twierdząc, że wynik z Napoli nie ma znaczenia. Czyżby z góry skazywał nas na porażkę :D
Ostatnie wypowiedzi Gallianiego to w ogóle jakaś kpina. Ciągłe życie przeszłością, DNA itp. Ma szczęście, że West się wypowiedział to na najgłupszą wypowiedź będzie musiał mocno napracować.

Mecz z Napoli pokaże jak w wielkiej dupie jesteśmy. Nasza gra nie ma w ogóle pomysłu, wszędzie widać braki itp.

Nie chce się nadal pastwić, ale jak widzę jakie wejście ma Eriksen w Tottenham to krew człowieka zalewa.

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 20 wrz 2013, 18:32

Ostatnie wydarzenia w tym klubie, szczególnie część transferów to jakiś żart. Jedziemy po najmniejszej linii oporu na starej sławie czerwono - czarnych barw.
Totalny chaos transferowy. Jak ktoś chce dziś zostać piłkarzem Milanu to musi mieć wygasający kontrakt i głośno krzyczeć że kocha Milan. To wystarczy.

Do Eriksena można było dołożyć i kupić go zamiast Matriego. A o Matriego skoro go tak Max pożądał postarać się w styczniu.
Mamy mocny skład na papierze i gdy wszyscy są zdrowi. Ale jeden gracz w pomocy robiący różnicę był by na wagę złota.
Problem to ławka, na niektórych pozycjach różnica klas między zawodnikami jest zbyt duża. Druga sprawa to dobór taktyki odpowiedniej do potencjału całej kadry. Czasami zmianami Allegri osłabia drużynę a chyba nie o to chodzi.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2013, 18:44 przez seba82, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”