Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 468

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 wrz 2013, 22:53

Real tam po prostu olał sprawę, bo już był pewny awansu. Fatalnie w def. grali, a ostatni gol Ronaldo to już kompletna kompromitacja. Kapitalny gol.

Nie zaczynajmy dyskusji o wyższości jednej ligi nad drugą, już wystarczy, że kibice Barcy i Realu toczą tę swoją śmieszną wojenkę.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 wrz 2013, 22:58

Galata grala wyrownany mecz z Realem do momentu straty drugiej bramki - potem sie juz posypali. Oni serio nie wygladali zle, ale to glownie z przodu, w obronie po prostu w losowych momentach poziom nieogarniecia kosmiczny, i stad wynik

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 17 wrz 2013, 22:59

fieldy pisze:Real tam po prostu olał sprawę, bo już był pewny awansu. Fatalnie w def. grali, a ostatni gol Ronaldo to już kompletna kompromitacja. Kapitalny gol.

Nie zaczynajmy dyskusji o wyższości jednej ligi nad drugą, już wystarczy, że kibice Barcy i Realu toczą tę swoją śmieszną wojenkę.
Chyba ojciec z synem zaczynają jak zwykle i robią syf swoim pajacowaniem.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 wrz 2013, 23:02

Link do polskiego studia skrótów poprozę? Bo u mnie Armageddon i wszystko stoi.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 17 wrz 2013, 23:03

Twarowski zażartował, że piłkarze Galaty przygotowywali się na mecz z Realem w tym samym ośrodku co gracze Leverkusen - nic dodać nic ująć. Komiczna reklama Ligi Mistrzów, poziom okręgówki, krycie Eboue na radar czy wzajemne odbijanie się stoperów - komedia totalna. A Ronaldo zakończył strzelnie ładnym golem, nie w jego stylu, bo akcją rozegraną na małej przestrzeni; chociaż defensorzy Galatasaray tak zażarcie bronili dostępu do bramki że już dawno myślami byli w szatni albo na kebabie.

Swoją drogą straszna męczarnia była dzisiaj z dostępem do transmisji.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2289
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 wrz 2013, 23:05

Nie przeszkadzajcie sobie, to jest to co chcę przeczytać tutaj o dzisiejszych spotkaniach.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 wrz 2013, 23:06

SobolPL pisze:Łap Ebi http://www.futbolhd.pl/stream1.php
:brawo:

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 17 wrz 2013, 23:27

Trochę oglądałem Galaty z Realem, trochę multiligi i na szybko parę spostrzeżeń:
- trzecia bramka Ronaldo genialna
- Boenisch pressing prawie jak w reprezentacji :lol:
- beka z Rooneya za nietrafienie do pustej
- beka z obrońców Olympiakosu za zachowanie przy stałych fragmentach
- beka z Juve za skuteczność
- świetna bramka Toure z dystansu
- ładnie też walnął van Persie
- właściwie wszyscy, którzy dziś wygrali są w świetnej sytuacji i powinni awansować.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 wrz 2013, 23:44

Dodalbym jeszcze bramke Weissa przeciwko PSG po tym jak osmieszyl Marquinhosa i Thiago Silve po kapitalnym rajdzie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 wrz 2013, 22:28

To chyba cały komentarz. :lol:

Jestem zaskoczony gra BVB. Rok temu polegli dopiero w Madrycie w końcówce i w finale, zawsze wygrywali lub wywozili remis a dzisiaj? Pierwszy mecz i już poważna wtopa (a grupa ciężka).

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2013, 22:30

Patrzac na gre Napoli mam nieodparte wrazenie, ze Benitez stworzyl druzyne lepsza niz ta ktora dysponowal Mazzarri. Zmiana sytemu taktycznego wyszla im jedynie na dobre, a czworka Igla, Hamsik, Callejon i Insignie (co za brama :shock:) sprawi nie jednej druzynie sporo problemow.

Chelsea jest bliska sprawienia wiekszej niespodzianki niz Juve wczoraj :roll:.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 991
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 18 wrz 2013, 22:38

Dzięki Chelsea czuję mniej wstydu za wczorajsze spotkanie Juventusu :D.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 18 wrz 2013, 22:43

Przyjemny mecz Ajaxu na Camp Nou. Holendrzy się nie zamknęli i sklecili w pierwszej połowie fajne akcje; w drugiej niestety musieli tylko przyglądać dobrze grającej Barcelonie. Neymar kolejna asysta (co mecz kluczowe podanie), Messi na hattricka Ronaldo nie mógł nie odpowiedzieć, w dodatku od dawna wolne Messiego > wolne Ronaldo.

Drugim okiem spoglądałem na Neapol, wysokie tempo i ta szalona atmosfera na trybunach (bez jaj tam są jacyś fanatycy, mogę przesadzać ale chyba tylko w Turcji są tacy). Dortmund mizernie, nieciekawie to wygląda naprawdę. Świetny wynik Atletico - dla mnie numero uno w grupie. Współczucia dla fanów Milanu, mimo że na San Siro ich zespół wygrał. No i beka z Chelsea rzecz jasna, żałosna forma, się załamali po tym przegranym Superpucharze.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 wrz 2013, 22:44

Sympatyczna wpadka Chelsea, pytanie tylko - czy poniesie tego jakieś konsekwencje? Chyba nie. Za słaba to grupa, żeby strata punktów miała jakiś wpływ. Ze Steauą pewno zrobią z 4-6, podobnie z Schalke, a w Bazylei będą chcieć się zrewanżować. Gdyby miała mocniejszych rywali - było ciekawiej (coś jak Juve - naprawdę wierzycie, że dla Juve to jakaś poważna strata punktow? :roll: )
szefu91 pisze: Drugim okiem spoglądałem na Neapol, wysokie tempo i ta szalona atmosfera na trybunach (bez jaj tam są jacyś fanatycy, mogę przesadzać ale chyba tylko w Turcji są tacy). Dortmund mizernie, nieciekawie to wygląda naprawdę. Świetny wynik Atletico - dla mnie numero uno w grupie. Współczucia dla fanów Milanu, mimo że na San Siro ich zespół wygrał. No i beka z Chelsea rzecz jasna, żałosna forma, się załamali po tym przegranym Superpucharze.
Naprawdę sądzisz, że to pochodna porażki w Superpucharze? To trofeum to jednak miły dodatek aniżeli puchar, o który się zabijają. Poza tym jakoś nie widziałem, że drużyna wielce przeżywała. Inna sprawa, że co niektórzy już koronowali Chelsea (po wygranym 2:0 meczu z Hull), a tych wtop widzę coraz więcej.

Milan tradycyjnie jak kot. Zawsze na cztery łapy spada. Dno, dno, dno a jednak wygrana 2:0. Przypominają mi się poprzednie sezony, kiedy już już myślano, że oto będze wtopa a oni i tak wychodzili z grupy.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 22:46 przez Ebi, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”