Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 wrz 2013, 10:04
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 22 wrz 2013, 11:21
O muj borze jaka bekaDREWNIANY SRACZ pisze:Nie sadzilem ze kiedys to napisze ale Barca posiada obecnie najlepszego bramkarza swiata. Jesli ktos mysli inaczej, radze obejrzec cos z Barceloną. Wiem ze kibic Utd powie De Gea, kibic Juve Buffon, ale Valdes jest obecnie takim przekotem ze szok. Po prostu szok.
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 wrz 2013, 11:25
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cruyff » 22 wrz 2013, 12:23
Cruyff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 wrz 2013, 12:50
w tym sezonie przecież vv > de gea/buffon, nie ma o czym nawet dyskutowaćSexyBitch pisze:O muj borze jaka bekaDREWNIANY SRACZ pisze:Nie sadzilem ze kiedys to napisze ale Barca posiada obecnie najlepszego bramkarza swiata. Jesli ktos mysli inaczej, radze obejrzec cos z Barceloną. Wiem ze kibic Utd powie De Gea, kibic Juve Buffon, ale Valdes jest obecnie takim przekotem ze szok. Po prostu szok.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 wrz 2013, 12:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 wrz 2013, 13:00
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2013, 13:01
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 wrz 2013, 13:17
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 22 wrz 2013, 13:24
Sędzia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 22 wrz 2013, 13:40
Myślę, że fieldy specjalnie się nie pomylił.i zacznie wmawiac innym ze nikt tą liga sie nie interesuje
Ale serio Cię dziwi, że nikt nie zwrócił uwagę na symulkę 'kolesia z Rayo', którego nazwiska nawet nie potrafisz napisać, pomimo tego, że oglądałeś mecz?gdyby to neymar zasymulował w ten sposób a nie gość z rayo to nagle by się okazało, że pół świata widziało ten mecz
Anders
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 wrz 2013, 13:58
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2013, 14:01
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 wrz 2013, 14:02
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 22 wrz 2013, 14:06
To działa na tej zasadzie, że wg wielu (lansowanie jej w ten sposób przez media) Barcelona to arbiter elegantiae światowej piłki, zbiór wszelkiej cnotliwości i inne takie, a tak naprawdę Pedro, Sanchez czy inny Busquets zachowują się podobnie jak jakiś Janusz z Rayo Vallecano czy Kowalski z Floty Świnoujście, więc mnie nie dziwi, że jakiś Anders na jakimś polskim forum śmieje się z Neymara dostającego ataku epilepsji po uderzeniu w biodro, bo to skrajna, to prawda, reakcja, na inne skrajne, niesprawiedliwe opinie.rekinho pisze:nie, tylko udowadniam swoją tęzę, że takich zagrań w kazdy piłkarski weekend jest od cholery ale tylko te graczy barcy są pietnowane i piłkarze nazywani smieciami pajacami cipami itp.
Anders
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio