Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 923

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 wrz 2013, 23:01

MGiggs pisze:1-0 z grajacym trenerem w środku pola z podstawowym Liverpoolem? Nie było zle bo w przeciągu 90 minut bylismy lepsi i gdyby sędzia dał 101% karnego za faul na Nanim to nie byłoby woogóle emocji a tak coś tam Liverpool miał jednak to MU było lepsze o tego 1 gola grając eksperymentalnym skladem z Jones Giggsem na środku Evansem Smallem na środku obrony i nieszczęsnym BUttnerem na lewej .

Moyesa czeka wiele pracy i niech się cieszy że ma Roo w najlepszej formie od lat.Znakomicie zagrał dzisiaj Smalling który znakomicie walczył z Suarezem i Danielem. Podobal sie tez Jones na przecinaku. Słabo zagral Evans który był zagubiony i zle sie ustawiał.Kagawa na skrzydła słabiutko ale na srodku pokazał 2-3 świetne akcje.

No i wisienka na torcie-Henderson 93 minut lezy udaje bol nogi zwija sie ale jak pojawia się obok pilka to wstaje jak porażony prądem. :roftl3:
Masz filmik z tej sytuacji?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 wrz 2013, 23:12

Jak znajde to wkleje.

Rozlosowano kolejną runde.Los łaskawy bo z Norwich na OT 30 pazdziernika.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 wrz 2013, 15:12

De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Buttner; Nani, Carrick, Anderson, Kagawa; Rooney (C), Chicharito

Ławka: Evra, Welbeck, Fabio, Valencia, Fellaini, Amos, Januzaj

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1682

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 wrz 2013, 16:04

Obrazek

Pozdrowienia z Liverpoolu :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 wrz 2013, 16:52

Mascara Ty potrafisz coś poza napinką niskich lotów? :roll:

Mecz słabiutki i jestem bezsilny oglądając tą kopanine, zero walki gryzienia trawy,Obrona zwowu komicznie....zle się dzieje, ten sezon zapowiada sie dramatycznie bo sobie nie wyobrażam by po takim blamażu jak z City MU odwaliło taką fuszerkę.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6197
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 wrz 2013, 17:04

Widzę że WBA gra dzisiaj zbliżonym składem do tego, który parę dni temu nie poradził sobie z rezerwami/juniorką Arsenalu. Naprawdę gracie tak niemrawo? Jest szansa że tego dzisiaj nie wygracie?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 wrz 2013, 17:13

Rio Ferdinand objechany jak jakiś 15 latek na podwórku, jebany dramat.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 wrz 2013, 17:51

Zenada wstyd kompromitacja 6 meczy 3 porażki 11 miejsce w lidze do tego WBA nas osmiesza na własnym stadionie. Spodziewałem sie wiele ale jak tak dalej pojdzie to Moyes zostanie wywalony.

Rio zagrał dzisiaj na note 0- to co grał było sabotażem i nie pamiętam gorszego meczu defensora

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2013, 17:54

12 miejsce, jeszcze Cardiff was w ostatniej chwili wyprzedziło, a mi zabrało punkty w BPU :maruda:

Co to się stało? Tyle się slyszało o świetnej obronie i mocnej ofensywie, a tu obrona kuleje, a ofensywa, no cóż, ostatnio to Roo z wolnych wam gole zdobywa...

najgorszy start sezonu od 27 lat?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 wrz 2013, 17:54

Dobra, w moim przypadku skończył się okres ochronny Moyesa. Jeżeli tak dalej to będzie wyglądało, to chyba trzeba będzie się pożegnać z sympatycznym Davidem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 wrz 2013, 17:58

Obrona grała dramatycznie to co robili z nią atakujący WBA wygladala jak wjazd Messim na fifie w przeciwnika na poziomie amator.Poprostu Skandaliczny kolejny mecz Rio, to jest nie do uwierzenia. Evans zaczyna grac jak 3 sezony temu i przypomina Szukałe choć Polak głowki wygrywa.

Zenada wstyd kompomitacja, Moyes niedociągnie na stanowsku. Do w tym klubie robi Buttner i Ando to ja nie wiem albo mają jakieś kwity na zarząd......dramat, jesteśmy w ciemnej dupie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2013, 18:11

Arwin pisze:Dobra, w moim przypadku skończył się okres ochronny Moyesa. Jeżeli tak dalej to będzie wyglądało, to chyba trzeba będzie się pożegnać z sympatycznym Davidem.

2:43

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 28 wrz 2013, 18:20

fieldy pisze: Co to się stało? Tyle się slyszało o świetnej obronie i mocnej ofensywie, a tu obrona kuleje, a ofensywa, no cóż, ostatnio to Roo z wolnych wam gole zdobywa...

najgorszy start sezonu od 27 lat?
Chciałem zauważyć, że nie wszyscy bo ja już od dawna pisałem że bez wzmocnień ten skład nie ma szans. Ze starą obroną, brakiem kreatywności w przodzie i totalnie beznadziejnym jak na razie Moyesem, nie ugramy niczego.
Mój przyjaciel mieszkający w Anglii, chodzi na bieżąco i ogląda mecze na Old Trafford. Pisał mi ostatnio że w kuluarach mówi się o przespaniu okienka transferowego, a na boisku w porównaniu z poprzednim sezonem wieje nudą i brakiem motywacji. Żeby mi Arwin nie wyjechał zaraz z Herrerą czy Bainesem to powiem, że miałem na myśli znaczące wzmocnienia i wszyscy którzy mnie krytykują wiedzą o kogo chodzi. Valencia, Anderson? To nie poziom United. Ale Wy i tak będziecie klepaliście swoje a teraz po fakcie piszecie, że 'jest źle'.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2013, 18:21

BaSSu pisze:Chciałem zauważyć, że nie wszyscy bo ja już od dawna pisałem że bez braku wzmocnień ten skład nie ma szans.
nie musisz przypominać, chyba każdy kto odwiedza ten temat zna na pamięć twoją opinie

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 28 wrz 2013, 18:27

Wiele miesiecy byla mowa o pomocniku kreatywnym ktory pociagnie gre do przodu, wyglada na to ze pasuje wam gra tylko Carrickiem jako kreatorem gry. Zamiast niego przychodzi przecinak Fellaini, troche dziwne zalatanie dziury na tym polu.

Swoja droga drugi gol, WBA superowy, rozklepali to jak w grze video.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”