Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 285

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2418

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 29 wrz 2013, 13:46

RealFan pisze:
moody90 pisze:gra agresywna, czesto chamska, ale w spotkaniu z realem jak najbardziej przeze mnie tolerowana
:lol2: Ach te podwójne standardy naszych bordowo-granatowych przyjaciół.
chyba nie skumales. napisalem to z przymruzeniem oka, o czym swiadczyla chocby pominieta przez ciebie emotka. zeby byla jasnosc, nie popieram takiej gry ani w wykonaniu realu, ani atletico, ktore pokazalo 'klase' chocby w ostatnim superpucharowym dwumeczu, po prostu milo mi sie ogladalo, jak arbeloa, ramos, pepe i reszta czubkow trafila na rownych sobie wariatow. ale ze juz nawet takiemu spokojnemu wydawaloby sie diego lopezowi odbija...powinien wyleciec za kopniecie bez pilki costy...co ta presja w madrycie robi z ludzmi

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 29 wrz 2013, 15:19

Dr.Football1 pisze:Obrazek

Kilka lat temu na SB. "Szukamy godnego przeciwnika na derby" - to chyba juz macie, co chlopaki ? :mrgreen:
Oni to zawsze slyneli z fajnych napisow ktore potem odwracaly sie na nich

kiedy wrzucili to:
Obrazek

aby w czasach Llourona z Setubal stac sie najwiekszymi placzkami w historii futbolu :haha:

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 wrz 2013, 15:32

:lol: przypomnieliście mi o tym:
Obrazek

beka w uj... ale zal dupe troche ściska :(

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 5:49

z calym szcunkiem dla AtlMadrid ale ciekawy jestem gdzie wyladuje Cholo za rok. United? Milan? Mysle ze tak spektakularnego wejscia w swiat pilki euro nie mial nikt w 21 wieku. Na miejscu Pepa wolabym nie trafic wiosna na Coste i Company :))

ps. sile Atletico ktora jest chyba dla kazdego kibica niepodwazalna tez pokazuje kim jest Gerardo Martino. On ich poknal fartem, mega fartem, ale pokonal.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 wrz 2013, 8:52

Szczerze powiedziawszy to daleko do konca sezonu i nie zdziwie sie jak AM spuchnie.
Mysle ze tak spektakularnego wejscia w swiat pilki euro nie mial nikt w 21 wieku
co nazywasz spektakularnym? Mou czy Pep wiecej odniesli w pierwszych latach swojej pracy.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 wrz 2013, 9:21

DREWNIANY SRACZ pisze: Na miejscu Pepa wolabym nie trafic wiosna na Coste i Company :))
Do wiosny daleko i do tego czasu Bayern powinien być już poskładany (i połatany - vide Martinez, Thiago czy Goetze) należycie. Więc lepiej będzie każdemu raczej nas omijać z daleka aniżeli odwrotnie :smoke:

Ale swoją drogą, brawa dla Atletico :brawo:

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 12:26

No tak, Mou i Pep ale obaj wygrywali z klubami ktore mialy silną marke. Simeone zrobil cos z klubem ktory nie oszukujmy sie, zawsze byl na przegranej pozycji.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 12:31

z calym szcunkiem dla AtlMadrid ale ciekawy jestem gdzie wyladuje Cholo za rok. United? Milan?
ta, milan, a pensje mu chyba ty bedziesz z własnej kieszeni płacił ;)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6334
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 wrz 2013, 12:33

Mou wygrał Puchar UEFA, zaś rok później Ligę Mistrzów z... Porto. Uważam że to nieco większy sukces niż współliderowanie w lidze po 7 kolejkach :) Wielkie wrażenie robi Atletico, ale żeby od razu twierdzić że na wiosnę ma się ich bać Beyern? :> Myślę że taka opinia Sracza miała na celu sprowokowanie kibiców Realu, niestety tym razem zrobił to nieudolnie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 wrz 2013, 12:45

Nom, tez nie rozumiem dlaczego to wlasnie Bayern mialby sie obawiac Atleti, choc trzeba przyznac, ze na te chwile Rojiblancos mogliby powalczyc chyba z kazdym zespolem na swiecie.

A co do trenerow, to jeszcze Klopp mial wejscie smoka. Jeszcze nie majac czterdziestki na karku wprowadzil Mainz na salony, a potem wiadomo, pasmo sukcesow z BVB.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6334
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 wrz 2013, 12:56

Mancini też miał świetne wejście, podobnie Conte. Z kolei przykład Wijasza-Boasza pokazuje, że mocne wejście to nie wszystko. Podobnie Stuart Pearce, który jako trener tymczasowy w Man City ze strefy spadkowej finiszował na 8 miejscu... ale dziś chyba nikt nie nazwie go dobrym szkoleniowcem. Dobrze wszedł też Di Matteo...

Z innej beki, podejście Sracza jest dobrą pożywką do małej napinki: Czy pozostałe 18/20 klubów w Hiszpanii jest aż tak słabe, że gdy tylko 1 z nich po 7 kolejkach jest na czele, to od razu stawia się ich trenera wyżej od Mou czy Pepa ? :)

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 16:12

sickstick pisze:Mou wygrał Puchar UEFA, zaś rok później Ligę Mistrzów z... Porto. Uważam że to nieco większy sukces niż współliderowanie w lidze po 7 kolejkach :) Wielkie wrażenie robi Atletico, ale żeby od razu twierdzić że na wiosnę ma się ich bać Beyern? :> Myślę że taka opinia Sracza miała na celu sprowokowanie kibiców Realu, niestety tym razem zrobił to nieudolnie.

Myle ze nie rozumiemy sie. Nie chodzi o wspoliderowanie ale o to jak oni grają. Dla mnie na dzis to najlepszy klub swiata. Nie pamietam nigdy abym o Atl cos takiego mogl powiedziec.

ps i uwierz mi, Arsenal dzis niemialby z nimi czego szukac,. Tylko Bayern, Milan, Juve, Barca, Real moga znimi walczyc, Przrekonasz sie wiosną.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 16:17

drewniany ty dalej chyba nie możesz sie przyzwyczaić, że obecny milan to ogóry i wymianianie ich w szeregu z barcą czy bayernem nie ma żadnych podstaw

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2289
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 wrz 2013, 18:09

Ja widzę, że Drewniany Sracz ma duży sentyment do Milanu i to mnie bardzo cieszy, miło się czyta takie opinie, ale niestety nie mają one dużo wspólnego z rzeczywistością.Milan nie jest wcale konkurencją dla Bayernu, Barcelony, Realu czy nawet teraz AM.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 30 wrz 2013, 18:59

EnJoy's pisze:Ja widzę, że Drewniany Sracz ma duży sentyment do Milanu i to mnie bardzo cieszy, miło się czyta takie opinie, ale niestety nie mają one dużo wspólnego z rzeczywistością.Milan nie jest wcale konkurencją dla Bayernu, Barcelony, Realu czy nawet teraz AM.
Litanie na temat świetności Milanu może napisać każdy tylko jaki jest tego sens w obecnym stanie drużyny. Milan spadł i to z hukiem z piedestału, na które trafiło AM zobaczymy na jak długo. Milan zapisał już nie jedną stronę w historii piłki w europie, AM trochę do nich brakuję, jednak w tym sezonie to nie Milan zapisuję karty.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”