Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 wrz 2013, 13:58
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 wrz 2013, 13:58
Zacytuje bo klasyk.Tomusmc pisze:Spierdalaj z tematu frajerze, jesteś pusty jak Twój klub, a za ten tekst bym ci kark skręcił, ale siedzisz jak pizda przed kompemBabel pisze:Morda to mow do swojej starej.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stk » 29 wrz 2013, 13:58
A co Ty teraz robisz?Tomusmc pisze:ale siedzisz jak pizda przed kompemBabel pisze:Morda to mow do swojej starej.
stk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2013, 13:59
Jak już to sędzia podarował nam jeden punkt przez nieuznanie prawidłowej bramki. Nie trzy.gilardino11 pisze:W taki że dostaliście na 2-1 od Chievo po skandalicznej decyzji sędziego gol zostaje anulowany.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 wrz 2013, 14:00
naucz sie liczyć kolegoW 3 dni 6 punktów wam zrobili, ładnie
czyli tyle ile dostał gość, który nazwał vucinicia gówniakiem, logiczne.Babel i Tomusmc po 2 WP. Proponuję zakończyć dyskusję na tym poziomie.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 wrz 2013, 14:00
Ja już od dawna nie pełnię tej funkcji, ale nigdy nie prowokowałem. W tym momencie powinien stracić funkcję i po sprawie. Nie będę cicho jak mi się matule obraża.Snipp_ pisze:Jak Babel I Tomusmc będą nadal moderatorami to będzie żałosne.
Siedzę przed laptopemstk pisze:A co Ty teraz robisz?Tomusmc pisze:ale siedzisz jak pizda przed kompemBabel pisze:Morda to mow do swojej starej.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KARNIAk_ » 29 wrz 2013, 14:01
On z trybuny pisze. Co Ty nie wiesz ?stk pisze:A co Ty teraz robisz?Tomusmc pisze:ale siedzisz jak pizda przed kompemBabel pisze:Morda to mow do swojej starej.
KARNIAk_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 wrz 2013, 14:02
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 wrz 2013, 14:02
Jaki Ty jestes daremny. Cofnij sie kilka stron na te dotyczace meczu z Chievo i ujrzysz, ze kazdy z nas przyznal, ze boczny powaznie zawalil i odebral gospodarzom remis. Dzis tez jakos nie ma problemu ze spalonym Teveza. Byl i tyle co tu zaprzeczeczac i pisac w stylu, ze karny byl miekki.gilardino11 pisze:Do Milanu się dopierdalacie a nie potraficie się przyznać że ciągnięci w tej chwili przez sędziów jesteście nie miłosiernie![]()
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 wrz 2013, 14:02
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2013, 14:03
Nawet nie wiedziałem.Tomusmc pisze:Ja już od dawna nie pełnię tej funkcji
Niektórym nie wytłumaczysz.Tomusmc pisze:A wracając do tematu to głupie komentarze o sędziego już naprawdę nudzą. Przypadek i tyle
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 wrz 2013, 14:03
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 29 wrz 2013, 14:03
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2013, 14:06
Ja nic nie drukuję. Juventus raczej też, chyba że masz jakieś info w tej sprawie, podziel się proszę.gilardino11 pisze:2 mecz z rzędu drukujecie wynik i jest wszystko ok
Kto napisał że dzisiaj nie było spalonego albo bramka Chievo była nieprawidłowa? Kto i kiedy?gilardino11 pisze: Do Milanu się dopierdalacie a nie potraficie się przyznać że ciągnięci w tej chwili przez sędziów jesteście nie miłosiernie
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 wrz 2013, 14:06
Do sędziów z pretensjami, a nie do Nas. To jest chore co piszecie, myślisz, że ktokolwiek by ryzykował ustawianie meczów? Zwykłe pomyłki, w Hiszpanii to samo było z Realem czy Barcą i spokój. Sędziowie się mylą i akurat pech, że Nam się to zdarzyło dwa razy z rzędu, ja sam nie jestem z tego zadowolony, ale co zrobić. W zeszłym sezonie należało Nam się multum karnych a dostaliśmy ich malutko przez cały sezon, a jednak majstra mieliśmygilardino11 pisze:2 mecz z rzędu drukujecie wynik i jest wszystko okDo Milanu się dopierdalacie a nie potraficie się przyznać że ciągnięci w tej chwili przez sędziów jesteście nie miłosiernie
Milan w meczu Z Bologna i Napoli powinien mieć 2-3 karne więcej, Napoli powinno kończyć w 10 jak grali w 2 połówce na kości Balo a tu typowe przeciwieństwo, to boli.
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio