Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 287

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 22:51

Noc coz, zwyciestwo w ostrych bolach, ale w sumie kogo to obchodzi. Na poderbowym kacu wywiezc 3 punkty z Dragao to wspaniala sprawa.

Martwi mnie ten Villa. Kurcze, w tym sezonie naprawde mozna osiagnac cos fajnego, ale do tego potrzeba klasowego napastnika, a na razie Guaje prezentuje sie srednio, zeby nie powiedziec slabo. Praktycznie tylko z RSSS zagral dobrze, ma na swoim koncie 2 gole, w wiekoszosci meczow snul sie po boisku i jedynie statystowal fantastycznym Koke, Coscie czy Ardzie. Miejmy nadzieje, ze w koncu zacznie grac na miare mozliwosci, bo to przeciez napadzior nie z pierwszej lapanki.

Dobranoc :spoko:

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 01 paź 2013, 22:57

Dr.Football1 pisze:Martwi mnie ten Villa. Kurcze, w tym sezonie naprawde mozna osiagnac cos fajnego, ale do tego potrzeba klasowego napastnika, a na razie Guaje prezentuje sie srednio, zeby nie powiedziec slabo.
Niedługo prawda wyjdzie na jaw i każdy pogratuluje Barcelonie świetnego interesu :mrgreen: Nie dość, że chłopak nie ma formy to jeszcze kosił gruby hajs.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 paź 2013, 22:58

Genialny wolny ale nie widziałem powtórki czy był spalony, pomysł jednak przedni 8)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 22:59

Wygrana cieszy, ale szkoda, ze po golu ze spalonego :( Oczywiscie sprawiedliwym wynikiem bylby remis, ale to nie my decydujemy, tylko sedziowie, ktorzy niestety czesto sie myla...
Mnie bardziej ucieszyla ladna akcja chlopakow i to, ze Arda strzelil. W kazdym razie znowu po slabej 1 wychodzimy na 2 polowe nastawieni na wygrana i tak sie dzieje, przy okazji mamy tez duzo szczescia (szkoda, ze tym razem kosztem Porto).
Fenomenem obecnego Atleti jest to, ze nawet grajac slabo jestesmy w stanie wygrac- oczywiscie do czasu, poki wszyscy zdrowi etc.zobaczymy, jak bedzie w 2 czesci sezonu, kiedy dojdzie zmeczenie, napiety kalendarz.
Takie mecze jak ten z Porto maja nam pokazac, na ile Atleti jest gotowe, zeby mierzyc sie z zespolami z czolowki. Ja uwazam, ze ciagle nam jeszcze duzo brakuje, ale jest nadzieja, ze powoli, malymi kroczkami...

Choc jesli Villa sie nie ogarnie, to w zimie zakup porzadnego drugiego napastnika bardzo wskazany :roll:

Na szczescie, na kolejne pojedynki LM wraca Costa, wiec powinno byc lepiej. Mysle, ze brak Koke dzis od poczatku tez swoje zrobil, ale w 1 polowie Porto dominowalo a my gralismy slabo, i to jest fakt.

E: Z Villa to nie zarty, ale wiedzialy galy co braly, nie wiem, co klub chcial osiagnac biorac za grosze mocno przechodzonego napastnika w miejsce Falcao. Strach pomyslec, co by bylo, gdyby nie forma Costy.

Teraz juz naprawde Dobranoc :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 paź 2013, 16:30

MGiggs pisze:Genialny wolny ale nie widziałem powtórki czy był spalony, pomysł jednak przedni 8)
A zrobili to juz drugi raz w tym sezonie. Tutaj wolny z Almeria <<<

Na kupno napastnika w zimie raczej nie ma co liczyc. Trzeba modlic sie o druga mlodosc Villi niestety...

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 02 paź 2013, 19:49

Posluchajcie Przytuly swietnie okreslil teraz Atletico. To zespol jak z filmow Tarantino.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 04 paź 2013, 0:41

Kupno nowego napastnika w zimie to oczywiscie tylko moje pobozne zyczenie :( Klubu pewnie na to nie stac, a poza tym narobilo sie tyle szumu, ze Villa jest dokladnie tym, czego potrzebujemy, w dodatku (podobno) lepiej czyta gre od Falcao i takie tam, wiec nie wypada teraz sie z tego wycofywac :D
Niemniej jednak jakos ciezko mi uwierzyc w to, ze David nagle sie ogarnie i zacznie strzelac bramke za bramka. Ale coz, pozostaje miec nadzieje, ze przynajmniej troche poprawi swoja wydajnosc, do tego moze Leo sie bardziej ogarnie i oczywiscie musimy sie modlic o zdrowie i dobra forme Costy przez caly sezon i o to, zeby jakis inny klub nie zechcial nam go podwedzic w zimie :pray:

Koke, Oliver i Mario na konferencji prasowej Volkswagena:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przystojniaki :P Samochod tez niebrzydki.

E: Raul Garcia skrecil kostke i wypada ze skladu na czas nieokreslony. Oby nie na dlugo, najpierw Adrian a teraz RG, jakas plaga :(

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 paź 2013, 8:18

Swietna wiadomosc - Juanfran, Mario, Koke i Villa powolani do reprezentacji Hiszpanii.

Ostatni raz 4 Rojiblancos mielismy w kadrze 7 lat temu :spoko:

Obrazek

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 paź 2013, 11:34

Courtois, Juanfran, Godin, Miranda, Filipe, Mario, Gabi, Koke, Arda, Villa, Costa

Simeone nie ma litosci. Najsilniejsza mozliwa ekipa na Celte.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 06 paź 2013, 12:03

Cholo troche mnie tym zaskoczyl, nie sadzilam, ze posle dzis do boju najsilniejszy sklad.

Straszna godzina na mecz ta 12sta :suicide: Ale trzeba przyznac, ze dawno o takiej porze nie gralismy :wink:

E: No, wymeczylismy te bramke w koncu :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 paź 2013, 12:49

No, troche trwalo to "napoczecie" Celty, ale w koncu sie udalo. Przestrzelony karny, mecz zycia Yoela - troche nerwow przez te I polowe jednak stracilem ;)

Boki obrony sa doskonale i nie mowie tu tylko o tym meczu. Filipe i Juanfran to kluczowi zawodnicy w taktyce Cholo. Brawo.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 paź 2013, 12:56

godin czy costa?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 paź 2013, 12:58

rekinho pisze:godin czy costa?
Podwojny strzal jak w Tsubasie ;)

Nie mam pojecia, ale mam nadzieje, ze gola zapisza Coscie.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 06 paź 2013, 13:00

Srodek jest dobry, a boki jeszcze lepsze :beer: I pomyslec, ze swego czasu z obrony Atleti smiala sie cala Hiszpania, a teraz sie nas boja :P

Mnie ten mecz troche znudzil, na poczatku wymienilismy pare bezsensownych podan, ale straconych okazji szkoda. W sumie to szykowalam sie na wynik 0:0 po 1 polowie, ale w koncu Coscie udalo sie ugryzc Celte :wink:
Czekam na wiecej bramek w 2 polowie.

E: Zastanawialam sie ostatnio, jakby to bylo, gdyby Luis Enrique swego czasu zostal naszym trenerem zamiast Manzano. Ale z 2 strony, gdyby nie porazka z GM moze nie przyszedlby Cholo, a tego sobie nie wyobrazam :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 paź 2013, 13:52

Uff... Nie no, nie moze byc tak, ze na Calderon przyjezdza slaba Celta i przez 15 minut zamyka Atleti i robi co chce.

Kolejny mecz, ktory byl spokojnie do wygrania i kolejny raz mielismy niepotrzebna nerwowke. Przy golu Nolito (co za zmiana) zawinil niestety chwalony przeze mnie Juanfran.

Ciekawe co z Gabim. Nieprzyjemnie wygladala ta jego kontuzja. Fajnie, ze zadebiutowal Guilavogui, ale po 5 minutach ciezko cokolwiek o nim powiedziec.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”