Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 07 paź 2013, 14:56
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 paź 2013, 15:32
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 paź 2013, 17:00
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 paź 2013, 17:23
Ja też bym sobie pograł na poziomie reprezentacyjnym. Chyba zacznę się ubiegać o papierki obywatela San Marino. W końcu w głębi serca od zawsze czułem się sanmaryńczykiem, moja babcia przejeżdżała kiedyś tamtędy, poza tym obejrzałem kiedyś mecz z ich udziałem a Andy Selva zainspirował mnie do kopania futbolówki. O tak, San Marino to moja ojczyzna. Ta jak z tym powołaniem?Dr.Football1 pisze:Ale czemu najezdzasz na Coste, Rekin ?
Chlopak tez chce pograc na poziomie reprezentacyjnym,
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 paź 2013, 17:28
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 07 paź 2013, 17:31
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 paź 2013, 17:35
Spędziłem tutaj całą swoją karierę, natomiast urodziłem się w Brazylii. Hiszpania mi dała wszystko. Decyzja jest bardzo blisko, brakuje jedynie kilku korków
Jak nie potrafi ? Chcial grac dla Brazylii, deklarowal to wielokrotnie. TO ONI (a dokladniej Scolari) GO NIE CHCA. Teraz ma szanse zagrac w ekipie mistrzow swiata i europy, glownego faworyta MS 14, obok siebie mialby Inieste, Fabregasa czy Casillasa. Zanim go zjedziecie jak bura suke postawcie sie w jego sytuacji i troche pomyslcie.Sory że pojazd jest właśnie na Coste, ale gość który nie potrafi się zdecydować, którego państwa jest obywatelem, to jednak prostak
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 paź 2013, 17:36
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 paź 2013, 17:42
Ale to nie jest klub, gdzie chcesz odejść kiedy nie grasz. To jest reprezentacja, do której albo się łapiesz albo nie. Gość zawsze czuł się Brazylijczykiem i chciał grać dla Canarinhos, ale że się nie łapał, to nagle poczuł się Hiszpanem?Arwin pisze:Facet ma możliwość na występy w reprezentacji to w czym stoi problem? Skoro w Brazylii nie chcą na niego stawiać i dać mu szansy na granie w barwach narodowych a ma możliwość gry w Hiszpanii to znaczy, że ma nigdzie nie zagrać?
Januzaj nie reprezentował nigdy Belgii, podobno nawet na szczeblu młodzieżowym. Costa dla reprezentacji Brazylii zagrał już 2 razy. Tak więc to nie jest analogiczna sytuacja.Arwin pisze:Czyli analogicznie Januzaj jest też chamem i prostakiem, bo zamiast grać dla Belgii zdecyduje się/zdecydował grać dla innego kraju, w którym się nawet nie urodził?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 paź 2013, 18:44
tak.Skoro w Brazylii nie chcą na niego stawiać i dać mu szansy na granie w barwach narodowych a ma możliwość gry w Hiszpanii to znaczy, że ma nigdzie nie zagrać?
czyli reprezentacja to tak jak klub, idziesz tam gdzie cie chcą i gdzie grają najlepsi oraz masz najwieksze szanse na zwycięstwo?TO ONI (a dokladniej Scolari) GO NIE CHCA. Teraz ma szanse zagrac w ekipie mistrzow swiata i europy, glownego faworyta MS 14, obok siebie mialby Inieste, Fabregasa czy Casillasa
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 paź 2013, 18:54
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 07 paź 2013, 18:57
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 paź 2013, 19:08
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 paź 2013, 19:17
Senna, Camoranesi, Osvaldo, Olisadebe, Deco, Eduardo - mozna by tak dlugo. Ja tez jestem futbolowym romantykiem, nie popieram naturalizowania, ale kurde, w obecnym swiecie futbolu jest to rzecza normalna i musimy z tym zyc, czy to sie nam podoba czy nie. No chyba, ze chcecie to wezmiemy grabie, sztachety i pojedziemy do Nyonu powiesic za jaja Lysego z UEFA na znak protestu.czyli reprezentacja to tak jak klub, idziesz tam gdzie cie chcą i gdzie grają najlepsi oraz masz najwieksze szanse na zwycięstwo?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 paź 2013, 19:17
no musimy z tym żyć ale lepiej chyba wyrazić sprzeciw niż siedzieć cichutko albo pisać, że to normalne całkiem? wiadomo, że platini nie czyta forum pilka.pl ale przechodzenie z tym do porzadku dziennego jest z mojego punktu widzenia nieakceptowalne.nie popieram naturalizowania, ale kurde, w obecnym swiecie futbolu jest to rzecza normalna i musimy z tym zyc, czy to sie nam podoba czy nie. No chyba, ze chcecie to wezmiemy grabie, sztachety i pojedziemy do Nyonu powiesic za jaja Lysego z UEFA na znak protestu.
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio