Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 08 paź 2013, 14:19
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 paź 2013, 16:02
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 paź 2013, 16:13
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 paź 2013, 16:31
Tak? Z dziada pradziada? Bo jeśli uważasz, że jesteś lepszym Warszawiakiem, bo urodziłeś się w szpitalu Bielańskim/Praskim/itd, a Twoi starzy przybyli do stolicy jak słoiki, albo Twój dziadek przyjechał ją odbudować, to dalej tak sobie myśl.eloupikniqtu pisze:A u mnie kiedyś w mieście byli głównie sami warszawiacy. Starsi warszawiacy opowiadali że było fajnie.
W Wawie są też puby, gdzie bro po 5 zł jest. Tylko, że klimat tam jest napiętyDiamen23 pisze:w Krakowie też są kluby, w których piwko kosztuje 15 zł. Naprawdę niezły lans kupić rozwodnionego Lecha w takiej cenie
A kiedy te konsultacje? W weekendy, gdy rwiesz dupy dla relaksu, gdy Twoja dziewczyna jest w domu? Czy konsultacje przeprowadzasz na dziewczynach co dają dupy za 200zł, bo z tego co się chwaliłeś, to nie przeszkadza Ci to i nei widzisz w tym nic złego. Ale zaraz! One też zazwyczaj nie są rodowitymi Warszawiankami! Gdzie Twoje zasady!Bienias pisze:Chocby przez konsultacje spoleczne.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 paź 2013, 17:17
A nie kręcisz sobie sam? O ile się orientuję tytex w paczce wychodzi znacznie taniej.Dr.Football1 pisze:Tylko cholera szlugi drogie
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 paź 2013, 17:32
Na bezrobociu krecilem i rzeczywiscie wychodzilo 5x taniej. Teraz po robocie nie chce mi sie juz siedziec i meczyc buly z tytoniem.sickstick pisze:A nie kręcisz sobie sam? O ile się orientuję tytex w paczce wychodzi znacznie taniej.Dr.Football1 pisze:Tylko cholera szlugi drogie
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 paź 2013, 17:34
czasem po 2ekst '20 gr różnicy nie robi' mnie rozwalił. Rozumiem że jego autor przychodzi do sklepu po jedną bułkę?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 paź 2013, 17:35
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2013, 17:41
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 paź 2013, 17:48
Oceniam Cię po tym co pisałeś na forum, a skoro takimi kwiatkami sam się chwalisz, to świadczy o Tobie. Także Ty też nie oceniaj ludzi z góry, nie szufladkuj, bo nikt Ci takiego prawa nie nadał. A ja tylko zwracam Ci uwagę, bo rozpędziłeś się i zacząłeś pouczać, a wybacz, ale Warszawa czy z takimi jak Ty, czy bez Was, dalej będzie funkcjonować.Bienias pisze:bartbuks moje zycie prywatne moj biznes i nic ci do tego a tym bardziej nie masz zadnego prawa mnie osadzac tym bardziej ze mnie nie znasz.
Nie wiem skąd Ci się wziął Grójec, ludzi z tych okolic znam tylko z interesów, których zazwyczaj nie robię z nimi, bo szkoda czasu.Bienias pisze:Kolejny raz nad interpretujesz moje slowa. Mialem ci odpisac ale szkoda mi czasu skoro masz swoj swiat i swoje kredki. W kazdym razie hipokryzji szukaj w Grojcu i okolicach bo tam masz prawie kazdego dumnego warszawiaka.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 08 paź 2013, 17:50
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 08 paź 2013, 17:54
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 08 paź 2013, 17:55
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 08 paź 2013, 18:01
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 paź 2013, 18:02
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited