AC Fiorentina (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Fiorentina w lidze?

1-4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
1
50%
8
0
Brak głosów
9-12
1
50%
Poniżej 12
0
Brak głosów
hansolo1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

AC Fiorentina (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hansolo1 » 11 sie 2004, 10:21

Fiorentina niezle sie wzmocnila na nadchodzocy sezon uwarzam ze morze sprawic wiele klopotow wielkim potentatom seri A morze nawet pokusi sie o puchary w koncu to klub z tradycjami .
co o tym myslicie :D

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 11 sie 2004, 11:01

pozyjemy zobaczymy

FORZA S.S. LAZIO FOREVER

ULTRAS LAZIO---> PER L'ONORE DI ROMA ONORE E GLORIA!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 11 sie 2004, 11:20

A ja powiem , że będzie czarnym koniem serie A , ale czy powalczy o puchary , zobaczymy , pożyjemy ;)

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 12 sie 2004, 15:04

nie bedzie miec wielkiego powrotu. Beda walczyli o utrzymanie

Fiorek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fiorek » 12 sie 2004, 15:58

Według mnie Fiorentina będzie walczyła o miejsce w Pucharze UEFA i jak zwykle w Coppa Italia. Przy dobrych wiatrach i słabszej postawie Romy i Lazio - 4 miejsce jest w zasięgu, a co za tym idzie Liga Mistrzów. Forza Viola !!!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 sie 2004, 21:17

Zalezy jakie bedzie nastawienie pilkarzy itp,ale z obecnym skladem wroze im miejsce w srodku tabeli

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 16 sie 2004, 20:08

skopiuje kolege utrzymaj sie w srodku tabeli , choc czarnym koniem powinni byc
ale bedzie nim Palermo 8)

wislak16
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wislak16 » 21 sie 2004, 20:41

Fiorentina może liczyć na miejsce premiowane pucharem UEFA (tylko wtedy gdy zagra na maxa). Najmocniejszym punktem drużyny jest bramkarz Cejas(doświadczenie i umiejętności).W ataku Zisis Vryzas(mistrz EUROPY 2004) będzie straszył wielkie firmy takie jak Juve czy Roma. Jednak żadnych szans nie daję Fiorentinie w spotkaniu z Interem Mediolan(najwieksze wzmocnienia przed ligą) i AC Milanem.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 21 sie 2004, 21:00

Fiorentina zrobiła poważne wzmocnienia, ale wzmocnienia te wymienią prawie cały skład! W nowym, podstawowym skłądzie, będzie około 8 nowych piłkarzy i na pewno nie będzie to z krozyścią, bo wieszość widzi się pierwszy raz:

LUPATELLI

DAINELLI - UJFALUSI - Viali

Maggio - MARESCA - NAKATA - OBODO - GUIGOU

PORTILLO - Rigano'

Tak według mnie powinna wyglądać jedenastka 'Violi'...

Ale myślę, że o 6 miejsce powinni ostro walczyć.

Awatar użytkownika
giuliers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giuliers » 21 sie 2004, 21:26

na początku może być ciężkao aż wszyscy się zgrają ale później puchary są realne

Chiesa
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 21 sie 2004, 21:45

Jestem kibicem Fiorentiny od 1990 r.W tej chwili mają skład na 6-7 miejsce. Jednak jeszcze mają przyjsc : m.in. Di Natale,Bonera,Jorgensen,Coloccini to wtedy 4 miejsce.Wpis jednego fana u gory o tym,że Viola bedzie walczyć o utrzymanie to pobożne życzenia.Fiorentina jest w tej chwili jednym z 5 najbogatszych klubów we Włoszech.Wiem,że pieniądze nie grają,ale... Zwracam Wam już kibice innych drużyn uwagę na Rigano (jest 100 razy lepszy od Vryzasa).Gra prawa,lewą,głową....Do kibica Interu - oj niewiem stary :).Inter zawsze miał ciężko we Florencji.Tylko Juventus sobie radził. Uważam,że będziemy lepsi od Lazio i może od Romy jak przyjdą ww. zawodnicy.Pozdrawiam.Forza Viola !

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 21 sie 2004, 22:13

FAJJJJJJJJJJNIE by bylo jak by powrocil RUI COSTAAAAAAAAA :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 21 sie 2004, 22:21

Fiolentina może spaść do Serie B.Ale napewno powalczy o pozostanie.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 21 sie 2004, 22:37

Chiesa pisze: Zwracam Wam już kibice innych drużyn uwagę na Rigano (jest 100 razy lepszy od Vryzasa).Gra prawa,lewą,głową
No tak, ale o ile mi wiadomo to Rigano' nie jest piłkarzem pierwszej młodości (30 lat...), ale wielu znanych napastników jest w tym wieku... Vryzas jes według mnie słaby, na ME coś niby pokazywał, ale lepszy w/g był Charisteas.

W ataku macie jeszcze Portillo i niewiadomo jak się zaaklimatuzje w Italii, jak wiemy więszość Hiszpanów we Włsozech grał kompletną klapę.

Od Lazio możecie być lepsi, ale oni też mają zamair się wzmocnić, ale od Romy na pewno nie, bo tam tworzy się taka rzymska Parma, czyli młodzi zawodicy z wielkim potencjałem i ogromnym doświadczeniem, do tego trener Prandelli.
Chiesa pisze: jeszcze mają przyjsc : m.in. Di Natale,Bonera,Jorgensen,Coloccini to wtedy 4 miejsce
Jeszcze chcecie Maccarone, S. Inzaghiego, Luisa Fabiano i Wiltorda ;)

Ale myślę, że Bonera i Coloccini nie przyjdą, poza tym gdzie byście ich wpakowali :?: Będziecie grać 3 obrońców, więc nie ma na nich miejsca ;) Jorgensen, bardzo by się Wam przydał, ale wtedy Guigou musiałby siedzieć. Co za tym wszystkim idzie, to raczej myślę, że Wasze Mercato już się skończyło, ale przynajmniej było udane ;)

Chiesa
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 21 sie 2004, 22:50

Wg.moich wiadomości to przyjdą.To innych oddadza no problem.Mercato jeszcze się u nas nie skończyło.A urugwajczyk siądzie na ławę bo ja widzę w składzie Fantiniego.Po za tym Fiorentina rownież będzie taka ekipą jak Parma (tylko że z "siankiem").Viola stawia na młodych.Średnia wieku teraz to 26 lat.W Serie B była 29.Roma też chciała Luisa Fabiano.Tylko stary skąd by wzięli kasiorę.Tak samo jak na Gilardino.Ok.Rigano ma 30,ale jest zajebisty.Napewno nie spadną.Mój przyjaciel Rafał jest wielkim fanem Romy więc na Romę nic nie powiem bo ją lubię (Totti fenomen - oprócz meczu z Danią :) )..Juz czekam na pierwszy mecz na OLIMPICO.Pozdrawiam.Forza Roma i Viola !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”