Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2013, 20:26
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wolowitz » 26 paź 2013, 20:29
Wolowitz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2013, 20:30
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 26 paź 2013, 20:43
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 paź 2013, 20:50
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 paź 2013, 20:55
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 paź 2013, 21:02
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 paź 2013, 21:11
Mascherano nie powinno być na boisku. Do Fabregasa w ataku też mam zastrzeżenia.Mirek15 pisze:Skład wystawił chyba idealny.
Messi grał przy prawej stronie.Mirek15 pisze:Pomysł Martino z Messim przy lewej stronie też niczego sobie.
Pewnie masz rację, ale śmiem twierdzić, że Barcelona zagrała po prostu bardzo dobre zawody. Owszem oddali pola pod koniec, ale ogółem wyglądało to wszystko fajnie. Działał pressing, kilka razy popisali się kosmicznymi zagraniami technicznymi - czy to Xavi, czy Iniesta, a przede wszystkim Busquets, no i było to przyspieszenie pod polem karnym za sprawą Neymara. Czyżby Barca nie cierpi już w takim stopniu na "messidependencję"? Teraz ogromne zagrożenie płynie nie tylko ze strony Argentyńczyka ale też i ze strony Brazylijczyka. Pomyśleć, że tyle osób uważało go za rozpieszczonego i przereklamowanego.Mirek15 pisze:Jednak z pewnością ułatwiło im to taktyka Carlo która pozostawiła wiele miejsca Dumie Katalonii na boisku.
karny.rekinho pisze:karny czy nie karny?
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2013, 22:12
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 26 paź 2013, 22:30
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 paź 2013, 23:39
No tak. Sam nie wiem czemu napisałem na lewejszefu91 pisze:Messi grał przy prawej stronie
Puyol nie wiadomo czyby nadążył przy kontrach za szybkimi graczami Realu więc wystawienie Masche mnie nie dziwi. Mi osobiście brakuje Fabregasa na tej pozycji co grał w Arsenalu. Oczywiście też twierdzę, że nie nadaje się na ataku, a sam skład Busi, Iniesta, Cesc, Xavi, Neymar, Messi niż Busi, Iniesta, Xavi/Cesc(za kogokolwiek z nich), Neymar, Sanchez/Pedro, Messi wygląda lepiej więc dlatego napisałem o składzie idealnym.szefu91 pisze:Mascherano nie powinno być na boisku. Do Fabregasa w ataku też mam zastrzeżenia.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 27 paź 2013, 0:17
Andrys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 27 paź 2013, 0:35
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 paź 2013, 2:44
Jak widzę twoje wpisy gdy masz ponad 20 lat, a zachowujesz się jak bachor 7 letni to nie ma co gadać. Koniec dyskusji z twoją osobą, bo szkoda słów, a zawsze szukasz napinki w temacie RM. Szkoda bo inne twoje dyskusje nawet mają sens, a jak jest temat Realu to odlatujesz człowieku. Jak cię uraziłem to sry i nie odpisuj i idę się wypłakać nad plakatem sędziego który pomógł dziś Blancosrekinho pisze: sobol po raz drugi mnie dzisiaj obrażasz, mimo ze nic nie pisalem w twoim kierunku - zbastuj typku i idź do kąta płakać oraz podrzyj plakat sędziego, który masz powieszony nad łożkiem. bez odbioru.
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 paź 2013, 8:44
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio