Post Wyświetl pojedynczy post autor: Afgan888 » 07 lis 2013, 13:53
Afgan888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 07 lis 2013, 20:34
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lis 2013, 20:40
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 07 lis 2013, 21:03
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lis 2013, 21:21
Też to zauważyłem. Wzrastający prestiż i poziom tych rozgrywek w tym roku został brutalnie zastopowany (w poprzednich sezonach jednak od etapów ćwerćfinału grały same fajne ekipy). Teraz nawet nie wiem jak wymówić nazwy tychże.Gall pisze: Coraz slabsze te rozgrywki, teraz to juz kompletne noname'y graja w grupach, albo wymysla ze 4 najlepsze druzyny awansuja do ligi mistrzow albo nigdy tu nie bedzie wielkiej rywalizacji i niesamowitych emocji a co za tym idzie pieniedzy od sponsorow.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 lis 2013, 22:00
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lis 2013, 22:31
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2013, 23:11
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 08 lis 2013, 1:31
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 lis 2013, 1:48
Chciałbyś żeby Koguty grały dalej żeby nie tylko Arsenal się męczył w LM i walczył o trofeum ligi?? Czy tylko tak koleżeńsko to piszesz ??fieldy pisze:Taki Defoe dziś został najskuteczniejszym strzelcem Spurs w pucharach, a w lidze nie gra.
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lis 2013, 1:55

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Afgan888 » 08 lis 2013, 10:25
Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie, że Angielskie klubu mają głęboko w poważaniu europejskie puchary. Wydaje mi się, że dla nich liczy się tylko krajowe podwórko.Ebi pisze:Myślicie, że jest szansa, że Tottenham podejdzie do LE poważnie? Lubię ten klub i chciałbym, żeby wygrali jakiś puchar (a dawno dawno nic). LE dla takich ekip to własnie powinien byc prestiż.
Afgan888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lis 2013, 10:36
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lis 2013, 10:49
kompletnie mi to wisi czy Spurs grają w LE, czy nie. jak już to lepsze byłoby gdyby grali tylko w lidze, bo w pucharach ogrywają reszte składu. W lidze tamci nie mają szans na regularną grę po 90 minut (Lamela, Defoe, etc.) więc chyba w sumie lepiej jakby nie grali w ogóleSesto Elemento pisze:Chciałbyś żeby Koguty grały dalej żeby nie tylko Arsenal się męczył w LM i walczył o trofeum ligi?? Czy tylko tak koleżeńsko to piszesz ??
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 lis 2013, 18:18
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio