Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 12 lis 2013, 20:23
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 12 lis 2013, 20:26
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 lis 2013, 20:43
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 12 lis 2013, 21:01
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 21:13
eloupikniqtu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 lis 2013, 21:17
no wlasnie na odwrót ;[W ostatnim miesiącu miałem 4 rózne dupy. Kiedys w rok cięzko byóo wykrecic taką liczbe. Ale booom nie? hehehe
rekinho
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lis 2013, 22:20
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 lis 2013, 22:30
myhalek_acm

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 22:42
A mnie to już przestało śmieszyć właśnie. Tandeta w tym kraju sięgnęła szczytu.myhalek_acm pisze:Własnie obejrzałem Ekipe z Warszawy, pierwszy raz i dawno się tak nie usmialem
Bassu
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 lis 2013, 23:18
O to chodzi w tym programie. W amerykańskiej i brytyjskiej edycji też była banda idiotów, taka specyfika programu. Mnie bardziej niż sam program śmieszy reakcja ludzi po obejrzeniu premierowego odcinka, tak się tylko zastanawiam, czego co poniektórzy się spodziewali tak właściwie po nim.Bassu pisze:A mnie to już przestało śmieszyć właśnie. Tandeta w tym kraju sięgnęła szczytu.myhalek_acm pisze:Własnie obejrzałem Ekipe z Warszawy, pierwszy raz i dawno się tak nie usmialem
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 12 lis 2013, 23:59
Ten program nie może się podobać. To nie jest moja teza ale raczej hipoteza twórców. Taki nędzny program ma ludzi żenować i odpychać po to by paradoksalnie zaczęli oglądać go "dla beki". Tak samo dzieje się z innymi dziwolągami w tv jak trudne sprawy itp. Wielu ludzi się z tego śmieje po czym przytacza w rozmowie sceny z najnowszych odcinków...Arwin pisze:O to chodzi w tym programie. W amerykańskiej i brytyjskiej edycji też była banda idiotów, taka specyfika programu. Mnie bardziej niż sam program śmieszy reakcja ludzi po obejrzeniu premierowego odcinka, tak się tylko zastanawiam, czego co poniektórzy się spodziewali tak właściwie po nim.Bassu pisze:A mnie to już przestało śmieszyć właśnie. Tandeta w tym kraju sięgnęła szczytu.myhalek_acm pisze:Własnie obejrzałem Ekipe z Warszawy, pierwszy raz i dawno się tak nie usmialem
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 0:05
Ja tam jeszcze dawniej lubiłem pooglądać Kuchnię.tv i BBC Entertainment, gdzie emitowali Top GearaMeToYou pisze:Najlepiej to omijać szerokim łukiem, jak i całą telewizję z wyjątkiem discovery, national geo i kanałów sportowych
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio