Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 2789

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8396

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 21:18

Cris7 pisze:Zauważam, że forum zaczyna niektórym zastępować google
Szczerze mówiąc, próbowałem to wygooglować kilka dni temu i niczego się nie dowiedziałem, toteż spytałem tutaj.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 lis 2013, 21:26

I tak Ci nie uwierzę :P

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2013, 21:36

Już 30 raz czytam o WS i postanowiłem zobaczyć.Kolejny plagiat z rownie debilnych produkcji MTV z USA. Strach pomyśleć do będzie za pare lat w TV jak pokolenie fejsbuka wejdzie w dorosłe życie

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 lis 2013, 21:41

Rambo na TVP1 :bicz:

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 22:01

A propos fejsbuka, to wczoraj z musu założyłem i w ni cholerę nie potrafię się w tym ustrojstwie połapać :lol:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2263
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 lis 2013, 22:04

Ja na szczęście nie mam i na razie nie mam konieczności go zakładania, ale uzależnił mnie twitter, w każdej wolnej chwili przeglądam.

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 22:11

Marcinhp pisze:A propos fejsbuka, to wczoraj z musu założyłem i w ni cholerę nie potrafię się w tym ustrojstwie połapać
Co by o pejsie nie mówić, to przydaje się to narzędzie, gdybym nie posiadał konta, to o połowie rzeczy na studiach pewnie bym się nie dowiedział, kiedyś mój rok miał forum, potem wszyscy przenieśli się na FB i wymiana wszelkich informacji zachodzi właśnie tam.
Cris7 pisze:I tak Ci nie uwierzę :P
Nie musisz, Twoja sprawa.

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 22:12

Twitter tylko do przeglądania wypowiedzi dziennikarzy sportowych. Ja, jako zwykły szary człowiek, nie sądzę bym potrafił przekazać tam coś konstruktywnego w tweecie z dwóch linijek.

No właśnie Piotrek - mnie studia też do tego zmusiły :)

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 22:15

Marcinhp pisze:Ja, jako zwykły szary człowiek, nie sądzę bym potrafił przekazać tam coś konstruktywnego w tweecie z dwóch linijek.
Mam podobnie, ale poczytać lubię, nawet kilku forumowiczów zacząłem śledzić :wink:

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2485
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 lis 2013, 22:19

ubek pisze:"synku kupiłam ci twoje słynne xxlki" :roftl3:

co ja oglądam :rotfl4:
Leze i nie wstaje. Eliza rzadzi, najbardziej tepy osobnik jakiego widzialem w historii tego typu programow, Trybson rowniez dobry, a z Pawla bedzie beka, ze szok. Czekam na drugi odcinek, swietne!

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 22:19

Inna sprawa, że dużo tweetów mnie po prostu zniechęciło, bo niby co mnie to obchodzi, że ktoś robi kanapki czy maluje paznokcie. Wydaje mi się, że nawet profile najbliższych znajomych byłyby dla mnie po prostu nudne. Chyba, że poruszany byłby temat futbolu, to już działa nieco jak magnes.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 lis 2013, 22:45

Oglądając już amerykańską oraz brytyjską(2 wersje) wersję programu WS sobie myślałem co muszą czuć matki swoich córek widząc je puszczającą się z tyloma facetami. Pewnie nawet w kontrakcie do programu mają ustalone, że muszą kogoś zaliczyć. Cała Ewelinka która puściła(swoją drogą jestem ciekaw czy to nie jest udawane, ale wątpię) się w pierwszym odcinku przy "odpowiednich" znajomych(wszyscy z nas doskonale wiedzą jak Polak Polakowi lubi utrudnić życie) ma zniszczone życie z małą szansą na znalezienie trzeźwo myślącego partnera. Nie wiem jaka akcja będzie w kolejnych odcinkach oraz drugim sezonie(oby w ogóle nie powstał), ale wiem, że niestety będzie mi to dane oglądać bo mój brat z pokoju uwielbia główna z MTV oglądać. Ja pewnie to już nawet nie miałbym tego kanału w TV ustawionego. Dr dobrze opisał program jednym zdanie. Później dziwić się, że pokaźna część młodzieży nie zna własnej wartości oraz kobiety mają coraz bardziej(z dekady na dekadę) nieciekawą opinie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2013, 22:54

Kiedys w MTV leciała dobra muzyka i nikt nie myslał o takich programach, no ale muzyka coraz ,,lepsza,, więc trzeba podbijać publike.Czasami latam po kanałach i iwdzac programy mtv serce pęka co ta stacja ze soba zrobiła- ilość programów jak poznaj moja matke, umawianie się na randki przesz szukanie brudów w mieszkaniu....
Będzie coraz gorzej, muzyka coraz gorsza i takich programów będzie więcej.

Ja nie mam fesjbuka bo mam normalne życie i nie rozumie ludzi którzy tam przesiadują.Dla mnie takie portale są dobre dla 40 latkow i więcej którzy nie widzieli x lat znajomych.Dla młodego pokolenia to istna zagłada.

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 22:55

Tak nawiasem mówiąc to dzisiaj aż trudno uwierzyć, że MTV kiedyś to była naprawdę przyzwoita stacja, gdzie można było posłuchać dobrej muzyki czy pooglądać Beavisa i Buttheada...

edit: Widzę, że Mgiggs już o tym napisał.

Posiadanie Facebooka nie jest tożsame z nienormalnym życiem - część ludzi po prostu ten portal przerósł. Ja sam jestem przypisany do swojej grupy na studiach, a znajomych chyba do tej pory nie mam wcale. Raczej nigdy to nie będzie moim narzędziem komunikacji.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2485
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 lis 2013, 23:07

Jak juz przy temacie FB jestesmy.
Zalozylem calkiem niedawno (kilka miesiecy temu), bo uznawalem to zwykly szajs jakich duzo (Nasze-Klasy itp.), no ale zalozylem i powoli sie czlowiek w to wciaga. Teraz mam tak, ze FB mam otwarte caly czas. Niezaleznie czy spisuje jakies zadania z neta, gadam przez Skajpaja czy gram w Fife czy Minecrafta, zawsze musi byc odpalony. Nigdy nie wiadomo czy ktos nie bedzie od cb czegos chcial :P

@Marcinhp
Juz nie podchodz tak zle do tego narzedzia komunikacji. Posiedzisz troche na tym, ktos do cb napisze i sie zacznie, gwarantuje Ci. Piszesz, ze jestes studentem, wiec juz pewnie nie beda ci tak ludzie zawracali glowy jak mi, ze co kilka minut wywiazuje sie nowa (jak to oni tam nazywaja) konwersacja, ale od czasu do czasu (czytaj raz na godzine :lol:) ktos cos do Cb napisze :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”